FC Honka Pojat 2012

Hei sinä 2012 syntynyt! Tule mukaan pelaamaan futista ammattivalmentajan johdolla

Ikäluokkamme tarjoaa kahden viikon ilmaisen koejakson uusille pelaajille. Kahden viikon aikana voitte tehdä rauhassa lopullisen päätöksen lajivalinnasta ja liittymisestä seuraan!

Koejakson aikana seuraamme valmentajien kanssa pelaajaa ja osoitamme oikean tasoisen toimintaryhmän pelaajalle oman kehittymisen tueksi.

Ikäluokan seuraava kokeilujakso järjestetään 3.10.-16.10.2022 välisenä aikana, joukkueen harjoitusaikataulun mukaisesti. 

ILMOITTAUDU KOKEILUJAKSOLLE

Ikäluokkaan voi tulla kokeilemaan jalkapalloa ensimmäistä kertaa tai hakemaan lisähaasteita pidempään jatkuneelle harrastukselle. Joukkueita on ikäluokassa 3, joten löydämme varmasti pelaajan tavoitteisiin ja motivaatiotasoon soveltuvan toimintaryhmän. Tavoitteiden ja motivaatiotason muuttuessa myös harrastuksen intensiivisyyttä on mahdollista muuttaa. Muiden lajien harrastaminen ei ole este harrastamiselle ikäluokan millään tasolla. Useamman harrastuksen yhdistävä harjoitusohjelma sovitaan yhteistyössä joukkueen vastuuvalmentajan, pelaajan ja vanhempien kanssa.

Ikäluokkaan voi liittyä vain koejaksojen ajankohtina, mutta pelaajan siirtyminen tasolta toiselle voi tapahtua missä kauden vaiheessa vain.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Toimihenkilöt ja yhteystiedot

  • P12 Pre-Akatemia Joukkueenjohtaja Peter Rönnholm
  • P12 Musta Joukkueenjohtaja Teppo Ojala 0400457064
  • P12 Keltainen Joukkueenjohtaja Miina Keto
  • P12 Vihreä Joukkueenjohtaja Nina Söderholm

Lähetä postia joukkueelle Pojat 2012

    • Tällä kysymyksellä varmistetaan, että lähettäjä ei ole robotti:

    Yhteistyössä