Etsi tältä sivustolta

Palvelut pelaajille

FC Honka tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja ja monipuolista toimintaa pelaajille. Seuran ydinpalveluna pelaajille ovat joukkue- sekä ikäluokkatoiminta, joissa pelaajille tarjotaan erilaisia polkuja suhteessa omiin harrastamisen motiiveihin sekä urheilullisen suorittamisen tasoon.

Toiminta jäsentyy nuorisourheiluvaiheessa (U12-U17) viiteen rinnakkain kulkevaan toimintalinjaan. Akatemia -toiminta on tarkoitettu motivoituneille ja kilpaurheilijoiksi tähtääville jalkapalloilijoille, joiden lajiosaaminen ja urheilullinen suorittamisen taso ovat kansallista kärkipäätä. Musta linja on niin ikään motivoituneille ja kilpaurheilijoiksi tähtääville pelaajille suunnattu linja, joka tekee tiivistä yhteistyötä oman ikäluokkansa Akatemia -toiminnan kanssa.

Kolme muuta linjaa seurassa ovat Keltainen, Vihreä ja Special. Näistä Keltainen on tarkoitettu säännölliseen kilpa- ja turnaustoimintaan osallistuville pelaajille, jotka eivät suoritustasoltaan ole vielä aivan ikäluokkansa kärkeä tai eivät välttämättä edes tavoittele kilpaurheilijan uraa jalkapallossa. Vihreän linjan toimintaryhmissä liikunnallinen harrastaminen ja yhdessä tekeminen ovat tärkein asia. Peleihin ja satunnaisiin turnauksiin saatetaan osallistua, mutta kaikki lähtee pelaajista ja joukkueesta itsestään. Special -linjan joukkueet on suunnattu erityisen tuen tarpeessa oleville nuorille ja aikuisille.

Lapsiurheiluvaiheen (U5-U11) harrastaminen tapahtuu ikäluokkamallin mukaan ja sen tavoitteena on rakastuttaa pelaaja jalkapalloon ja innostaa pelaajia liikkumaan monipuolisesti. Toiminnan lähtökohtana on, että jokaisen pelaajan polku lapsiurheiluvaiheesta nuorisourheiluvaiheeseen ja aina mahdolliseen huippu-urheiluvaiheeseen asti jatkuu joustavasti ja pelaajan tarpeista lähtevänä.

Tukipalveluina pelaajille FC Honka tarjoaa ikävaiheesta ja toimintatasosta riippuen erilaista klinikkavalmennusta (pre klinikat, klinikat, fysiikkaklinikat), Sami Hyypiä Akatemia (SHA) –toimintaa, fyysistä testausta, taitokilpailutapahtumia sekä pelaajien kehitys- ja tuloshistorian arkistoinnin.

Seuran tarjoamia lisäpalveluita pelaajille ovat koululaisten loma-ajankohtiin sijoittuvat leiritoiminnot, erilaiset pelaajille suunnatut koulutukset, tilaisuudet ja tapahtumat.

Back to top