Etsi tältä sivustolta

Kiitos kaudesta! Päättäjäisissä palkittiin pelaajia ja taustoja

Julkaistu

Sadat honkalaiset kokoontuivat Tapiolan urheilupuistoon 26.10. illalla viettämään päättäjäisiä. Upeaa nähdä niin suuri joukko keltamustia yhdessä!

Päättäjäisissä huomioitiin kauden aikana menestyneitä joukkueita sekä palkittiin maajoukkuepelaajia, kauden kehittyneimpiä pelaajia sekä valmentajia ja vapaaehtoistoimijoita.


Tapahtuman alussa paikalle pyydettiin Helsinki Cupin voittajajoukkue, Palloliiton
sarjoissa palkitut joukkueet sekä FC Hongan edustusjoukkueet:

 • T11 Akatemia
  o Helsinki cupin voitto
 • T08 Akatemia
  o Liiga Etelän hopea
  o Laura Kalmari SM-lopputurnauksen voitto! Suomen mestarit!
 • P17 Akatemia
  o Suomen mestaruus
 • P20
  o SM-hopea
 • Miesten ja naisten edustusjoukkueet
  o Miesten akatemia
  o Miesten edustus
  o Naisten edustus

Seuraavaksi palkittiin maajoukkueissa kauden aikana esiintyneet pelaajat:

Esport Honka Akatemia/ Liiga 
Vincent Ulundu, 2005 
Marlo Hyvönen, 2005 
Antti Tella, 2005 
 
Lauri Laine, 2005 
Dario Naamo, 2005 
Otso Koskinen, 2003 
Ville Koski, 2002 
Jonathan Muzinga, 2002 
 
P17 joukkue: 
Sebastian Suvanne, 2006 
Alberto Velasquez 2008 (siirto HJK:sta 8/2023)  
Leon Vesterbacka 2007 
Roope Heikkilä 2007 
Erik Davidian 2007 (Armenia) 
Fation Haxhiu 2007 (Kosovo) 
 
Honka U15: 
Ahti Haikala, 2008 
 
U23 joukkue 
Eevi Sutela, 2001 / Naisten edustus 
 
U19 (2005) 
Elli Seiro / Naisten Edustus  
Sara Arimo / TBSM 
Iida Kainulainen / TBSM 
 
U18 (2006) 
Ida Heikkinen / Naisten edustus 
 
U17 (2007) 
Viivi Pietilä /TBSM 
Ella-Maria Ervasti / TBSM 
Veera Jääskä / TBSM 
 
U16 (2008) 
Isa Schalin / T08  
Melissa Ahlroos / TBSM  
Alisa Mäkelä / T08  
Venla Talvitie / TBSM & T08  

Matilda Korpela / T08

Ansaitusti palkittiin myös kauden kehittyneimpiä pelaajia eri ikäluokista:


Lapsiurheiluvaiheen kehittynein pelaaja, tyttö 

Helmi Varjonen, T2012 Pre-Akatemia 

Helmi siirtyi joukkueeseemme viime vuonna. Vuoden aikana on tapahtunut valtavaa kehitystä monella eri osa-alueella, ja Helmistä on kuoriutunut määrätietoinen ja motivoitunut harjoittelija. Helmi on fyysinen, taitava ja nopea pelaaja joka 1v1 tilanteista selviytyy lähes aina voittajana. Lajitaitojen lisäksi hän on ystävällinen ja reilu joukkuekaveri, joka ottaa kaikki huomioon. 


Lapsiurheiluvaiheen kehittynein pelaaja, poika 

Dion Zarigi, P2012 Pre-Akatemia 

Dionin vahvistunut asenne on mahdollistanut huikean kehittymisen lapsiurheiluvaiheen viimeisen kauden aikana. 


Nuorisourheiluvaiheen kehittynein pelaaja, tyttö 

Alisa Mäkelä, T2008 Akatemia

Innokas ja aktiivinen harjoittelija, jolla on kyky tehdä muista pelaajista parempia peleissä. 


Nuorisourheiluvaiheen kehittynein pelaaja, poika 

Elias Jouhi, P2008 Akatemia 

Pelaa ja harjoittelee aina suurella sydämellä. Vaatii omalla tekemisellään myös muita suoriutumaan aina vaan paremmin. 


Huippu-urheiluvaiheen kehittynein pelaaja, nainen 

Elli Seiro, Kansallinen Liiga 

Tehnyt ison määrän töitä ja iskenyt joukkueelle lukuisia tärkeitä maaleja kauden aikana. 


Huippu-urheiluvaiheen kehittynein pelaaja, mies 

Dario Naamo, Veikkausliiga 

Kehityskohteiden kehitys jatkunut läpi kauden. Tähän päälle hyvät ominaisuudet ja peliminuutit kasvaneet Veikkausliigassa tasaisesti läpi koko kauden. Nuorena pelaajana pelannut todella isoja minuutteja. Tulevaisuudessa on ominaisuudet nousta ihan Suomen parhaaksi laitapuolustajaksi. 


Kehittynein maalivahti, nuorisourheiluvaihe, tyttö 

Hilla Lyytikäinen, T2011 Akatemia 

Saapui seuraan LePa yhteistyön kautta ja on ollut koko kauden vakuuttava. Oman ikäluokkansa kärkeä. 


Kehittynein maalivahti, nuorisourheiluvaihe, poika 

Max Kulmala, P08 Akatemia 

Siirtyi kesken viime kauden Honkaan ja on lyhyessä ajassa onnistunut nostamaan profiiliaan kohti ikäluokan kärkeä, maajoukkuetta ja BSM ympäristöä. 


Kehittynein maalivahti, huippu-urheiluvaihe, nainen 

Sofia Manner, Kansallinen Liiga 

Hongan hyvän kauden takuupelaaja. Tärkeitä torjuntoja pelistä toiseen ja ennen viimeisiä kierroksia vähiten päästettyjä maaleja koko liigassa.  


Kehittynein maalivahti, huippu-urheiluvaihe, mies 

Eero Vuorjoki, Esport Honka P17 

Eero on kuluneen vuoden aikana noussut aivan oman ikäluokkansa kärkeen ja Bsm joukkueen pelaavaksi maalivahdiksi. Kauden jälkeen joukkue palkittiin ansaitusti kultamitallilla. 


Vuoden valmentajat ja vapaaehtoiset:


Vuoden valmentaja lapsiurheiluvaihe 

Anna Salmi, T2014-2016 

Anna on onnistunut saamaan lapsiurheiluvaiheen tyttöpelaajien määrän vahvaan kasvuun ja nostanut Hongan tyttöjoukkueiden toiminnan laadun uudelle tasolle. 


Vuoden valmentaja nuorisourheiluvaihe 

Nico Nieminen, T2008 Akatemia 

Tehnyt erinomaista pelaajalähtöistä työtä T2008 Akatemian kanssa jo monta vuotta, vaikka lähtökohdat esimerkiksi pelaajamäärän suhteen eivät olleet helpot. Kehittänyt yksilöitä kohti Suomen huippua ja sitä kautta myös koko joukkueen kansainväliselle tasolle, sekä tehnyt tämän kaiken FC Hongan identiteettiin perustuvalla jalkapallolla. Päätti prosessin johdattamalla joukkueen 15-vuotiaiden Suomen mestaruuteen. 


Vuoden nuori valmentaja, futuret & palvelutuoteohjaajat 

Hakiim Al-Wehliye, P2012 Keltainen ja Vihreä 

Hakiim otti vastuulleen P2012 Keltaisen ja Vihreän joukkueen haastavassa valmentajatilanteessa talvikaudella ja voitti pelaajien luottamuksen puolelleen nopeasti. Pelaajien innostuneisuus jalkapalloa kohtaan on kasvanut valtavasti kauden aikana. Kesäkaudella Hakiim otti vastuulleen vielä P14 Keltaiset ja kykeni myös nuoremmissa rakastuttamaan pelaajat entistä vahvemmin jalkapalloon. Lisäksi Hakiim osallistui ohjaajana kesäleireille ja Lystiloikka-päiväkotikierrokselle. 


Vuoden vapaaehtoinen 

Mikko Ylinen P2012 Pre-Akatemia 

Mikko on toiminut tällä kaudella P2012 Pre-Akatemia joukkueessa valmentajana. Mikko osallistuu lähtökohtaisesti joukkueen kaikkiin tapahtumiin nöyrällä asenteella ja isolla sydämellä. Auttanut koko joukkuetta valtavasti, mikä on mahdollistanut pelaajien keskittymisen ydintoimintaan ja kehittymiseen. Iso apu kentällä ja sen ulkopuolella. 


Vuoden vapaaehtoinen viestintävastaava 

Jonna Tuovinen, T08 Akatemia 

Jonna on hoitanut joukkueen somea aktiivisesti ja sitä on ollut ilo seurata! Hyvistä kuvista välittyy sekä pelaajien ilo että joukkueen tavoitteellisuus ja onnistumiset sekä yhteisöllisyys. Hienoa työtä Jonna!   


Lisäksi jokaisesta juniorijoukkueesta palkittiin tsempparipelaaja:

Tytöt LUV   
Pre-Akatemia T12 RoxanaRoxi on kentällä kovasti töitä tekevä pelaaja. Hän pelaa tilanteet aina 100% loppuun asti eikä koskaan luovuta. Hän on monipuolinen pelaaja, joka paukuttaa maaleja mutta tarvittaessa toimii myös puolustajana riistäen pallot vastustajan hyökkääjiltä. 
Pre-Akatemia T13 Venla  Venla on vuoden sisään ottanut huimia harppauksia kehityksessä eteenpäin. Hän on motivoitunut treenaaja ja vaatii itseltään paljon. Hän on peleissä viimeiseen asti tsemppaaja ja luonteeltaan iloinen ja reilu joukkuekaveri. 
Musta T14 NinaNina on joukkuepelaaja ja hän ottaa kaikki joukkuekaverit huomioon. Hän tulee aina harjoituksiin positiivisella asenteella ja on valmis treenaamaan täysillä. Loistavan harjoitteluasenteen ansiosta Nina on myös kehittynyt kauden aikana paljon. 
Musta T15 Minea  Minea on kauden aikana innostunut treenaamaan paljon omatoimisesti, ja omalla esimerkillään saanut innostettua myös muita joukkuekavereita mukaan. Hän tekee aina parhaansa niin treeneissä kuin peleissä, ja kannustaa kavereita tekemään samoin. 
Musta T16 VenlaVenla on yksi joukkueen ahkerimmista harjoittelijoista, ja se on näkynyt hänen kehityksessään kauden aikana. Hän kuuntelee ja toteuttaa annettuja ohjeita. Venla on joukkuekaveri, joka ottaa harjoituksissa aina uudet pelaajat mukaan porukkaan. 
Pojat LUV   
Ikäluokka P12   
Pre-Akatemia P12 KaspianTunnollinen harjoittelija, joka yrittää aina täysillä. Kehittynyt kauden aikana todella paljon. 
Musta P12 AndrewYrittää aina parhaansa. Tunnollinen ja hyvä harjoittelija. 
Keltainen P12 PaavoPaavo treenaa aina hymy huulilla muita kannustaen ja peleissä pelaa mitä vain pelipaikkaa täydellä voitonhalulla ja periksiantamattomasti! 
Vihreä P12 MikoMiko on ollut joukkueen kovin tsemppaaja, pelistä ja tilanteesta riippumatta Miko pelaa aina täysillä ja mitä tahansa pelipaikkaa varmistaakseen joukkueen voiton. Treenaaja Miko on aina valmis ja halukas oppimaan. 
Ikäluokka P13   
Pre-Akatemia P13 AlvarAlvar yrittää aina loppuun asti ja näyttää esimerkkiä myös muille pelaajille omalla asenteellaan. Tulee aina treeneihin hyvällä fiiliksellä ja halulla oppia lisää, minkä takia on kehittynyt tosi paljon. 
Musta P13 TopiasTopiaksella on kova halu voittaa ja kilpailla, minkä ansioista hän pelaa aina täysiä ja ei luovuta. Koittaa myös positiivisella kannustuksella saada muita joukkuekavereita tsemppaamaan enemmän. Kehittynyt kauden aikana valtavasti. 
Keltainen P13 Oskari  Oskari saapuu aina ensimmäisten joukossa harjoituksiin ja hän pelaa jokaisen tilanteen aina loppuun asti. Oskarilla on myös esimerkillinen asenne harjoitteluun.  
Vihreä P13 TopiasTopias pelaa ja harjoittelee aina hymy huulilla. Hänen tsemppaaminen ja positiivinen asenne tarttuu myös muihin joukkueen pelaajiin.  
Ikäluokka P14   
Musta P14 AamosAina halukas kehittymään. Ottanut isoja steppejä pelillisesti, mutta etenkin psyykkisellä puolella loppukaudesta isoa kehitystä. Harjoittelee myös paljon omalla ajalla.  
Keltainen P14 SamuelTasaisen suorittamisen, loputtoman tsemppaamisen ja huiman kehityksen johdosta vuoden tsemppari menee Samuelille! 
Vihreä P14 LennartLennart on laadukas ja esimerkillinen harjoittelija, joka harjoittelee aina sata lasissa ja nauttii siitä.  
Valkoinen P14 MatiasMatias on harjoituksissa aina reippaalla mielellä. Hän keskittyy harjoitteluun ja haluaa kehittyä jalkapallon parissa.  
Ikäluokka P15   
Musta P15 RejanInnokas treenaaja ja todellinen joukkuepelaaja turnauksissa, huomioi muut ja luo hyvää joukkuehenkeä ympärilleen! 
Keltainen P15 RonanAina hyvällä asenteella ja fiiliksellä mukana harjoituksissa ja peleissä, omatoiminen harjoittelu näkyy vahvana kehityksenä! 
Vihreä P15 SamHuikea tasonnosto keskittymisessä ja tsempissä sekä treeneissä että peleissä. Sytyttää pelikaveritkin esimerkillään pelaamaan ja treenaamaan paremmin. 
Valkoinen P15 LuukasLuukas on harjoitellut määrätietoisesti ja hyvällä asenteella koko vuoden, niin treeneissä kuin vapaa-ajallakin. Hyvä Luukas! 
Ikäluokka P16   
Musta P16 Lukas  Lukas C on joukkuepelaaja isolla Jiillä. Aina tarkkaavainen ja iloisella fiiliksellä treeneissä ja peleissä. Lukas huomioi joukkuekaverit niin läpisyötöillä kuin kannustuksella. Bra Lukas! 
Keltainen P16 SamuelSamuel on taitava ja hyväntuulinen futaaja, jonka tekemisestä näkyy innostus jalkapalloa kohtaan. Treeneihin ja peleihin Samuel saapuu motivoituneena ja hyväntuulisena. Kentällä Samuel ottaa tilanteet aina täysillä, ja kentän laidalla pitää yllä hyvää joukkuehenkeä. 
Vihreä P16 Kusti  Hyvää keskittymistä ja tsemppiä treeneissä sekä peleissä!  
Ikäluokka 2017   
Musta P17 CamillaCamilla on esimerkillinen ja peräänantamaton taistelija kaikissa peleissä ja treeneissä. Hän keskittyy hyvin treenaamiseen ja on iloinen ja positiivinen joukkuekaveri kaikille. 
Keltainen P17 Joona  Joona tuo mukanansa aina roppakaupalla positiivista energiaa, mikä tarttuu niin muihin pelaajiin kuin valmentajiinkin. Hymy huulilla pelaava, taitava ja taisteleva jalkapalloilija.  
Nuoriso- ja huippu-urheiluvaihe (12-19 vuotiaat)   
Tytöt NUV   
TBSM Laura Kivioja Laura tekee kaikkensa jalkapallon eteen ja taistelee aina loppuun asti niin treeneissä kuin peleissä. 
TU16 akatemia Laura Ollikainen Laura on käynyt koko kauden aktiivisesti treeneissä hyvällä asenteella ja se on heijastunut positiivisesti peleihin sekä huimaan kehitykseen pelaajana. 
TB United Eevi Kankkunen Eevillä on loistava asenne ja hän taistelee pallosta aina loppuun saakka. Hän on myös kehittynyt pelaajana. 
Keltainen T08-09  Enni Luomaa Enni on joukkueen hengenluoja, antaa aina kaikkensa ja kannustaa muita. Enni on valmentajan luottopelaaja, pystyy pelaamaan paikalla kuin paikalla ja tekee aina mitä valmentaja pyytää hyvällä asenteella. 
Akatemia T08 Senni Kemppainen Sepi on aina läsnä niin treeneissä kuin peleissä. Käyttää rohkeasti ääntä. Uskaltaa vaatia paljon itseltään sekä joukkuekavereilta. Tekee töitä isolla sydämellä. 
   
Akatemia T10 Vilja Bordi Korkealaatuista tekemistä koko kauden ajan. Keskittyminen valmennussisältöihin on ensiluokkaista ja palautteen siirtäminen kentälle näkyy välittömästi. Vilja on myös kehittänyt määrätietoisella harjoittelulla omia taitojaan valtavasti ja lisäksi tekee aina treeneissä muista pelaajista parempia omalla yritteliäisyydellään.  
Akatemia T11 Aino Nurminen Aino on sinnikäs ja antaa aina kaikkensa kentällä ja sen ulkopuolella. Aino harjoittelee tavoitteellisesti myös omalla ajalla. Aino ei koskaan luovuta! 
Keltainen T10-11 Yifei Zhang Yifei on aivan uskomaton Tsemppari pienestä koosta huolimatta. Ei pelkää taklata puolta isompia tyttöjä. On kehittynyt aivan käsittömän paljon viime elokuusta, kun aloitti jalkapallon. Käynyt kaikissa harjoituksissa ja ollut siellä esimerkillinen johtaja. Hyvä esimerkkipelaaja kaikille, positiivinen asenne ja loppuun asti yrittäminen.  
Pojat NUV   
A1 Akatemia Vertti Lehtonen Vertti on Joukkuepelaaja. Hän on ollut varmana ja teknisenä pelaajana sarjapeleissä puolustuksen tuki ja turva, josta yhtenä osoituksena koko joukkueen vähäinen päästetty maalimäärä. Hänen harjoitusaktiivisuutensa on ollut korkea ja pelillinen kehitys kauden alusta alkaen hyvä. 
A2 Musta Elias Rantala Elias on tehnyt koko kauden pyyteettömästi töitä joukkueen eteen. Hän on aina valmis täyttämään hänelle annetut tehtävät ja huolehtinut oman pelipaikkansa mallikkaasti. Hyvällä asenteella ja sitkeydellä hän on kehittynyt kauden aikana pelaajana niin taidollisesti kuin henkisesti. 
P17 Akatemia (Esport Honka) Felix Pöyry Erinomainen persoona ja joukkuepelaaja. Vastoinkäymisistä huolimatta jaksaa aina hymyillä. 
PU16 akatemia Tuomo Väisänen Tume laittaa aina itsensä likoon niin pelaajana kuin muissakin rooleissa seuran sisällä. Esimerkillinen tyyppi. 
B3  Miika Pekkala Miika has been an example of an exemplary attitude both off and on the pitch. He doesn’t say much but leads by example. He is the last to leave the field cause he makes sure all equipments for the team are present, early for training and gives his all.  
B4  Nuutti Vähäkylä Joukkueen varakapteenina toiminut Nuutti on omalla toiminnallaan osoittanut olevansa luontainen johtaja periksiantamattomuutensa ja muita kannustavan asenteensa puolesta. Pelillisesti kehitys alkukaudesta tähän päivään on ollut hieno. 
B5 Sakarie Aden Sakke on omalla esimerkillään ja vaatimus tasollaan nostanut koko joukkueen henkeä ja pelin tasoa. Kapteeniston ulkopuolelta todellinen johtaja, joka tsemppaa treeneissä ja peleissä joukkuekavereitaan. 
Ikäluokka P08   
Akatemia P08 Max Murtomäki Nostaa tasoaan aina kovissa paikoissa sekä muutenkin suorittaa korkealla tasolla. Ei pidä itsestään meteliä, mutta johtaa omalla tekemisellään joukkuetta parempiin suorituksiin. Pallollinen tekeminen erittäin hyvää ja pallottomana valmis tekemään kaikkensa joukkueen eteen. 
Musta P08 Teemu Kallio Temen ratkaisutaito ja pelirohkeus ovat kehittyneet hienosti kauden aikana. Aktiivinen ja kehityksestään kiinnostunut treenaaja. 
Keltainen P08 Julius Steiner Esimerkillinen joukkuepelaaja, aktiivinen kahden lajin harrastaja, osallistuu treeneihin ja peleihin tunnollisesti. 
Vihreä P08-09 Valtteri Laakso Joukkuepelaaja, joka ottaa kaikki huomioon. Kehittynyt kovasti kauden aikana. 
Ikäluokka P09   
Akatemia P09 Aleksi Kauria Sinnikäs ja periksiantamaton ruutitynnyri. Pieni mies, joka pelaa aina isosti. Asenne pelkkää rautaa! 
Musta P09 Adrian Sjöberg Pérez Adrian is an example for everyone, because of his work ethic and his positive attitude in different circumstances. He is always present in training sessions, always does his best and works hard. Lastly and most importantly, he is a very kind person and respects everyone; officials, coaches, teammates, parents. 
Keltainen P09 Amir Fars Amir on esimerkillinen joukkuepelaaja. Hän on aina ajoissa paikalla tapahtumissa ja valmiina tekemään hommat loistavalla asenteella, ja koskaan ei treeneissä tai pelissä jätetä mitään tilannetta kesken. Amir kannustaa aina joukkuekavereita ja luo hyvää joukkuehenkeä. 
Ikäluokka P10   
Akatemia P10 Jonni Lautsi Kaudella 2022 EBK:sta Honkaan siitynyt maalivahti on sopeutunut hienosti uuteen toimintaympäristöön, pelikavereihin ja vaatimustasoon. Jonnilla on erityisen hieno persoonallisuus, jonka piirteet ovat korvaamattomia joukkueurheilussa. 
Musta P10 Joonas Seppänen Joonas on kehittynyt kauden aikana valtavasti ja näyttää esimerkillisellä tavalla, miten sekä harjoituksissa että otteluissa tsempataan aina jokainen tilanne loppuun samalla sekä vastustajia että omia joukkuekavereita kunnioittaen 
Keltainen P10 Daniel Uusikylä Daniel on esimerkillinen joukkuepelaaja, joka hoitaa roolin kuin roolin joukkueessa. Danielin asenne toimintaan on 100 % eikä hän koskaan anna periksi peleissä tai harjoituksissa. 
Vihreä P10-11 Markus Jerkku Markus on kaikissa tapahtumissa mukana hienolla asenteella: hän kuuntelee valmentajaa, yrittää parhaansa, ja tsemppaa kaveria. 
Ikäluokka P11   
Akatemia P11 Lai Badjan Lai on laadukas harjoittelija, joka omalla esimerkillään nostaa harjoitus- ja pelitapahtuman tasoa. Lai on sosiaalisesti älykäs, luotettava, kilpailullinen ja muut huomioon ottava pelaaja, joka pystyy kantamaan vastuuta. 
Musta P11 Akseli Sävelkoski  Pyyteetön ja varmaotteinen puolustaja. Fiksu ja taitava koko joukkueen kaveri. 
Keltainen P11 Aamos Sävelkoski Aamos on kauden aikana kehittynyt valtavasti. Hän on aktiivinen treeneissä ja yrittää aina parhaansa. Aamos ei moiti tiimikavereitansa vaan tsemppaa ja kannustaa muita. 

Kiitos kaudesta ja tervetuloa uusi kausi 2023-2024!

Back to top