Harrastetoiminta

Harrastetoiminnan piiriin FC Hongassa kuuluvat Keltainen – ja Vihreä -linja. Harrastejoukkueilla on vanhempainkokousten nimeämät toimihenkilöt, jotka johtavat toimintaa. Valmennuksesta vastaavat joukkuekohtaisesti joko joukkueen vanhemmat tai heidän valtuutuksella palkattu- tai rekrytoitu ulkoinen valmentajaresurssi.

Keltaisen -linja, entinen harrastetoiminta, tarkoitus on mahdollistaa perinteisempää FC Hongassa seurajoukkuetoimintaa, jossa joukkueella on kilpatoiminnan ryhmiin verrattuna suurempi vapaus määritellä oman joukkuetoimintansa tavoitteita, sisältöjä ja vuosikelloa. Osa Keltaisen –linjan joukkueista on kilpailuorientoituneita, mutta harjoittelee määrällisesti kilpatoimintaryhmiä vähemmän, osalla ryhmistä harjoitusmäärät ovat lähellä kilpatoimintaryhmien tasoa, mutta tavoitteiden asettelussa on selkeitä eroavaisuuksia.

Vihreä –linja on toimintalinja niille nuorille, jotka haluavat harrastaa jalkapalloa, mutta eivät osallistua säännölliseen kilpailutoimintaan. Toiminta on matalankynnyksen liikuntaa, johon kaikille on helppo tulla harrastamaan ja tutustumaan jalkapalloon, vaikka aloittaessaan jalkapallon yläkoulu vaiheessa.

Nuorisourheiluvaiheen harrastejoukkueet:
Pojat
Tytöt