Etsi tältä sivustolta

Kiitos kaudesta 2021-2022! Päättäjäisissä palkittiin seuralaisia

Julkaistu

Kauden 2021-2022 päättäjäisiä vietettiin Tapiolassa tiistaina 25.10. Sateesta huolimatta tunnelma oli lämmin ja sadat honkalaiset pienimmistä tytöistä ja pojista aina edustusjoukkueiden pelaajiin täyttivät stadionin aurinkokatsomon.

Lämmin kiitos ihan jokaiselle honkalaiselle kuluneesta kaudesta. Meitä on paljon! Pelaajia, valmentajia, hallinnon työntekijöitä, satoja vapaaehtoisia, vanhempia… Me ollaan Honka!


Palkittuja honkalaisia kaudella 2021-2022

Päättäjäissä palkittiin seuran eri rooleissa toimivia henkilöitä ja tietenkin joukkueita ja pelaajia. Alla on kerrottu tämän kauden palkitut sekä palkintojen perustelut.

Seurapalkinnot

Vuoden nuorisourheiluvaiheen valmentaja

Stephen Gardias, T07 Akatemia, TB Youth

Stephen hyppäsi joukkueidensa mukaan haastavista lähtökohdista kauden jo alettua. Luonut joukkueisiin nousujohteisen kehitysprosessin, joka huipentui TU15 Akatemian hopeaan Laura Kalmari -turnauksessa. Edistänyt aktiivisesti seuran yhteistä tekemistä nuoriso- ja huippu-urheiluvaiheessa sekä kehitysideoilla että konkreettisella valmennusavulla.

Vuoden lapsiurheiluvaiheen valmentaja 

Rami Prusila, Lapsiurheiluvaiheen ikäluokkavastaava P13 ja P14 Vihreä ja Valkoinen

Rami palkattiin seuraan valmentamaan 2013 ja 2014 syntyneiden Vihreitä ja Valkoisia joukkueita, joissa pelaajamäärät kasvoivat valtavasti. Koska vuoromäärät ja valmennusresurssit eivät mahdollistaneet useamman joukkueen perustamista kyseisiin ikäluokkiin, tarvitsimme joukkueiden toimintaympäristöön osaavan ja innostavan valmentajan toteuttamaan Honkalaista pelaajakehitystyötä. Rami on onnistunut säilyttämään joukkueiden toiminnan ja pelaajien kehityksen todella korkealla tasolla, joukkueiden suurista pelaajamääristä johtuvista haasteista huolimatta. Rami on lapselle luotettava, innostava ja vaativa valmentaja, jolle pelaajalähtöisyys on valmennuksen kulmakivi.

Kehittynein lapsiurheiluvaiheen pelaaja (poika ja tyttö) 

Eero Bragge, P11 Pre-Akatemia

Eero on liikunnallinen ja urheilullinen pelaaja, jolla on mahtava tapa harjoitella aina täysillä. Eero siirtyi P11 Keltaisista kesäkauden alkaessa P11 Pre-Akatemiaan ja kykeni heti löytämään itselleen roolin joukkueesta niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Ahkera harjoittelu kantoi kesän aikana hedelmää, ja Eeron taidot kehittyivät aivan uudelle tasolle.

Ilona Siniharju, T11 Pre-Akatemia

Ilona on kehittynyt vuoden aikana todella paljon. Hän on taitava pallon kanssa ja pystyy omalla henkilökohtaisella taidollaan ratkaisemaan pelejä. Hän on aktiivinen treeneissä kävijä ja hänestä näkee halun kehittyä. 

Kehittynein nuorisourheiluvaiheen pelaaja (poika ja tyttö) 

Benjamin Ahokas, P07 Akatemia

Määrätietoinen suhtautuminen omaan kehitykseen ja paljon töitä erityisesti epämukavuusalueella. Missä moni olisi voinut nähdä ongelman tai rajoitteen, Benkku näki mahdollisuuden.

Emelie Enberg, T07 Akatemia

Tekee asiat aina täysillä. Kannustaa muita, mutta myös vaatii muilta. Pitää huolta itsestään ja on ollut mukana jokaisessa joukkueen tapahtumassa.

Kehittynein huippu-urheiluvaiheen pelaaja (B- ja A-juniori-ikäiset, poika ja tyttö) 

Adam Jouhi, Esport Honka BSM

Pelaajaa on muiden ominaisuuksien lisäksi osoittanut tällä kaudella kovaa asennetta, peliälyä ja sitkeyttä. Hän on loistava esimerkki kentällä ja sen ulkopuolella.

Senja Salo, Naisten edustusjoukkue

This is Senja’s true first season in the league where she has had a big role in the team. Senja has improved different aspects of her game, each game was a new chance to improve on the last game, and Senja has done that through out the year. On a technical level she has gained more confidence with the ball, she has improved her build up play and was able to keep control of the ball under high pressing situations. She also improved her defensive abilities, challenging her self agains the best attackers in the league and winning 1v1 duels in the air or on the ground. This leads to the box defending where she has improved her understanding of spacing and timing to keep crosses out of the box. Most importantly she has grown as a person and is able to handle difficult moments as they come. Congratulations Senja on a great season. 

Vuoden maalivahti, nuorisourheiluvaihe (poika ja tyttö) 

Toivo Kalmari, P09 Akatemia

Toivon kehittyminen on ollut tasaista ja nousujohteista koko kauden. Toivon harjoitusmäärät ja esimerkillinen toiminta harjoituskentällä mahdollistavat kehittymisen myös jatkossa.

Isa Schalin, T08 Akatemia

Isa pelasi erittäin hyvän kesän seurajoukkueessa ja oli myös ikäluokan Helmariturnauksessa. Erittäin kova harjoittelija ja motivoitunut urheilija.

Vuoden maalivahti, huippu-urheiluvaihe (poika ja tyttö)

Viivi Pietilä, TBSM 

Viivi siirtyi Honkaan täksi kaudeksi ja on jo ensimmäisellä kaudella onnistunut raivaamaan tiensä vuoden nuorempana BSM-joukkueen pelaavaan kokoonpanoon. Nopean kehittymisen takana on kova harjoittelu, jota Viivi on pystynyt toteuttamaan päivästä toiseen koko kauden ajan.

Jussi Tanska, Esport Honka BSM

Jussi aloitti kauden B:n reservissä ja on kehittynyt huimasti kauden aikana. Hän on vuoden aikana noussut BSM:n ykkösmaalivahdiksi ja ikäluokan maajoukkueeseen.

Vuoden vapaaehtoinen

Sanna Tapola, T07 Akatemia

Joukkueenjohtaja Sanna on toiminut todella pitkään Hongan toimihenkilönä ja hoitanut tehtäviä aina äärimmäisen hyvin ja halunnut mahdollistaa omalla panoksellaan tyttöjoukkueen laadukkaan toiminnan.

Vuoden vapaaehtoinen joukkueen viestintävastaava 

Päivi Ihme, P14 Musta

Joukkueen Instagram-viestintä on aktiivista, positiivista ja todella hienosti toteutettua. Videot ovat loistavia ja niistä välittyy hienosti pelaajien ilo! 


Menestyneitä joukkueita

P11 Pre-Akatemia, Helsinki Cupin voitto

T08 Akatemia, Liiga Etelän hopea sekä SPL-lopputurnauksen hopea

P07 Akatemia, Liiga Etelän mestaruus         

T07 Akatemia, Laura Kalmari SM-lopputurnauksen hopea

BSM, SM-hopea                           

Esport Honka Akatemia, Miesten kakkonen, toinen sija             

Miehet edustus, Veikkausliigan pronssia 


Maajoukkueissa pelanneet

Sonja Ferm U19

Liisa Tuomi U19

Noora Juusela U19

Matilda Kuusniemi Fishwick U19 

Annika Idman U19

Elli Seiro U19

Julia Schalin U18

Ida Heikkinen U18 + U17 

Sara Arimo U18

Senni Kaukonen U17

Iida Kainulainen U17

Viivi Pietilä U16

Emilia Wegelius U16

Matias Rale U22

Ville Koski U21

Matias Kivikko U20

Niilo Saarikivi U20

Otso Koskinen U20

Agon Sadiku U20

Otto-Eemeli Niemelä U19

Aleksi Tanninen U19

Urho Huhtamäki U19

Chris Ottia U19

Oliver Östergård U19

Lauri Laine U18

Dario Naamo U18

Vincent Ulundu U18

Kalle Kuisma, MV U18

Marlo Hyvönen U18

Miettinen Ilkka U18

Antti Tella U18

Niko Nurmi U17

Jussi Tanska, MV U17                                                          

Adiche Sabwele U16

Taavi Koukkumäki U16

Maxim Nazari U16


Joukkueiden tsempparit 2022

Lapsiurheiluvaihe

P2016 Musta

Lassi 

Lassi yrittää tapahtumassa kuin tapahtumassa parhaansa, ja tämä on tuottanut tulosta mm kehityksessä. Varsinkin pallonkäsittelytaidot ovat menneet eteenpäin roimasti!

P2016 Keltainen

Leo 

Leo on vuoden aikana kehittynyt maltaita! Tämä näkyy varsinkin pallonkäsittelytaidoissa ja hänen kasvaneessa itseluottamuksessansa.

P2015 Musta

Amos 

On kehittynyt vuoden aikana itsevarmaksi pelaajaksi. Erityisesti pallonkäsittelytaidot ja itseluottamus ovat kehittyneet kentällä merkittävästi.

P2015 Keltainen

Luan 

Luan on ollut tunnollinen harjoittelija koko vuoden ja se näkyy kehityksessä. Pallonkäsittelytaitojen lisäksi hänestä on tullut huomattavasti fiksumpi pelaaja, joka osaa ratkaista tilanteita tarkoituksenmukaisemmin.

P2015 Vihreä

Otto 

On kehittynyt kaikissa pelin osa-alueilla paljon. Eritoten itseluottamus on kasvanut huimasti ja se näkyy Oton pelissä.

T2016 Musta

Amanda

Amanda on kehittynyt vuoden aikana todella paljon ja on aina peleissä ja treeneissä innolla mukana.

T2015 Musta

Juuni 

Juuni on joukkuepelaaja. Hän kannustaa ja kehuu joukkuekavereita niin treeneissä kuin peleissä ja on kehittynyt vuoden aikana huomattavasti.

P2014 Musta

Rafael 

Rafael on kovalla työnteolla nostanut omaa tasoaan aivan älyttömän paljon vuoden aikana. Oli kyseessä alkulämmöt ennen harjoituksia tai tärkeä peli, Rafael antaa itsestään aina 100 %. Rafael ottaa aina muuta pelaajat huomioon ja on heille aina ystävällinen. Todellinen joukkuepelaaja.

P2014 Keltainen

Tuomas 

Tuomas on aina valmis antamaan itsestään kaiken. Hän on kehittynyt asenteensa ja kovan työn takia erittäin paljon. Tuomas on mahtava joukkuekaveri sillä hän tsemppaa aina muita joukkueessa. Tuomas toimii aina esimerkillisesti joukkueen tapahtumissa.

P2014 Vihreä

Henri 

Henri on esimerkillinen joukkuepelaaja, joka on aina ollut valmis auttamaan oman joukkueen lisäksi ikäluokan muita joukkueita. Henri on aktiivinen harjoittelija, joka keskittyy esimerkillisesti jokaisessa harjoituksessa ja hänellä on selkeä halu oppia ja kehittyä futiksen parissa.

P2014 Valkoinen

Kasper 

Kasper on kuluneen kauden aikana kehittynyt valtavasti pallollisissa taidoissa. Kasperin aktiivinen ja esimerkillinen harjoitteluasenne on mahdollistanut suuret kehitysaskeleet jalkapallon parissa.

T2014 Musta

Melissa 

Melissa käyttäytyy treeneissä ja peleissä aina esimerkillisesti. Hän kuuntelee ja toteuttaa annettuja ohjeita. Lisäksi hän ottaa joukkuekaverit huomioon. Hän on aina innolla mukana treeneissä ja onkin kehittynyt vuoden aikana huimasti.

P2013 Musta

Eemi 

Eemi on tunnollinen treenaaja, joka on kehittynyt vuoden aikana sekä taidoissaan että rohkeudessa käyttää niitä. Monipuolinen pelaaja ja mahtava joukkuekaveri.

P2013 Keltainen

Elton 

Elton on esimerkillisesti harjoitteleva pelaaja, joka tekee kentällä ympärillään olevista pelaajista parempia. Taitoa piisaa ja sitä on tullut vuoden aikana älyttömästi lisää.

P2013 Vihreä

Emil 

Emilin asenteesta voi jokainen ottaa mallia. Emil harjoittelee sekä pelaa aina sata lasissa ja vaatii sitä myös muilta joukkuetovereilta. Emilin pelirohkeus ja tekniset taidot ovat tällä kaudella kasvaneet aivan uudelle tasolle, eikä nopealle kehitykselle näy esteitä jatkossakaan.

P2013 Valkoinen

Felix 

Felix on loistava joukkuepelaaja, joka ottaa muut pelaajat huomioon. Felix on hyvä harjoittelija, joka vetää jokaisen treenin täysillä. Tämän vuoksi hän on kuluneen vuoden aikana kehittynyt runsaasti jalkapallotaidoissa, ja hän on kasvanut yhdeksi esimerkkipelaajaksi.

T2013 Musta

Ella 

Ella on vuoden aikana kehittynyt todella paljon. Hän tsemppaa joka treenissä ja pelissä ja pelaa aina tilanteet loppuun asti.

P2012 Pre-Akatemia

Niilo 

Niilo on kehittynyt kauden aikana todella paljon, eikä jätä mitään tilannetta kesken.

P2012 Musta

Leo 

Leo on ottanut kauden aikana todella isoja kehitysaskeleita ja vetää treeneissä aina täysillä.

P2012 Keltainen

Pyry 

Pyry on futaaja, joka esimerkillään innostaa muut mukaan. Innokas harjoittelu on mahdollistanut myös ison kehityksen kauden aikana.

P 2012 Vihreä

Topias 

Hän on aina ystävällinen muita kohtaan ja kannustaa muita.

T2012 Pre-Akatemia

Tessa 

Tessa on todella motivoitunut harjoittelija, joka johtaa omalla esimerkilläään treeneissä. Hän kuuntelee ja toteuttaa annettuja ohjeita todella hyvin. Kovalla harjoittelulla ja määrätietoisella asenteella hän on kehittynyt vuoden aikana todella paljon.

2011 Pre-Akatemia

Edvin 

Edvinistä on kauden aikana kehittynyt johtava pelaaja joukkueen puolustuslinjaan, joka vaatii itseltään ja joukkuekavereiltaan parasta. Edvin lukee peliä joukkueen edun mukaisesti ja ratkoo pelitilanteita monipuolisesti ja isolla itseluottamuksella.

2011 Musta

Sergei 

Sergein ymmärrys pelistä on kehittynyt kauden aikana huimasti. Kun kentällä näkee useampia vaihtoehtoja pelin jatkamiseen, kehittyvät myös lajitaidot, kun näitä näkemyksiä pyrkii kentällä toteuttamaan. Sergei pyrkii auttamaan joukkuekavereitaan kannustamalla ja ohjeistamalla. Todellinen joukkuepelaaja.

2011 Keltainen

Anton 

Antonin sitoutuminen itsensä kehittämiseen ja keskittyminen harjoituksissa on mahdollistanut ison kehittymisen tänä kautena. Anton kuuntelee valmentajan ohjeita harjoituksissa ja peleissä todella tarkasti ja pyrkii toteuttamaan niitä parhaansa mukaan. Anton käyttäytyy aina hyvin valmentajia, joukkuekavereita ja vastustajia kohtaan.

2011 Vihreä

Sisu 

Sisu on innokas oppimaan uutta ja keskittyy aina hyvin joukkueen tapahtumissa ison hymyn ja loistavan asenteen kanssa. Sisun käytös ja asenne vaikuttaa positiivisesti koko joukkueeseen.

2011 Pre-Akatemia

Juuli 

Juuli on monipuolinen pelaaja, joka voi pelata niin kentällä kuin maalissakin. Hän on kehittynyt vuoden aikana paljon monella eri osa-alueella. Lisäksi hän on mahtava joukkuekaveri, jonka seurassa ei koskaan tule tylsää.

Nuorisourheiluvaihe

Akatemia P10

Vili Marttinen

Joukkueet tarvitsevat pelaajia, jotka katsovat muiden perään, kutsuvat koolle pihapeleihin, määrittelevät harjoittelun vaatimustasoa, kannustavat ja vaativat oikeassa hetkessä – Vili Marttinen on tässä asiassa pojista parhain.

Musta P10

Eelis Kaarento

Eelis on aktiivinen harjoittelija ja esimerkillinen tsemppaaja, jonka positiivinen asenne tarttuu myös joukkuekavereihin sekä kentällä että kentän ulkopuolella.

Keltainen P10

Nooa Suuraho

Nooa on iloinen ja positiivinen kaveri, joka kannustaa aina joukkuekavereitaan. Aina kun hän on kentällä, hän antaa aina kaikkensa ja tekee kaiken niin hyvin kuin voi. Nooan kehittymistä kauden aikana on ollut hienoa seurata.

Vihreä P10

Olavi Heilä

Innokas harjoittelija (harkkakäyntien määrä ja niissä yrittäminen). Olavi on myös esimerkillinen joukkuepelaaja ja antaa matseissa kaikkensa. 

T10 Akatemia

Roosa Kotomäki

Roosa on tälle kaudelle siirtynyt kokonaan kenttäpelaajasta maalivahdiksi ja on omaksunut pelipaikan omakseen. Roosa on osoittanut myös kovaa motivaatiota harjoitteluun ja se näkyy niin peleissä kuin treeneissä. Roosa ottanut maalivahtina isoja askelia eteenpäin kauden aikana!

Keltainen T09-10

Venla Ryhänen

Venla on ollut hyvällä ja iloisella asenteella niin treeneissä kuin peleissä. Hän kannustanut aktiivisesti muita ja pitänyt hyvää joukkuehenkeä yllä!

Akatemia P09

Niko Teppo

Erinomainen esimerkki erinomaisesta harjoittelijasta, joka asettaa riman ympärillä oleville pelaajille. Keskittynyt ja huolellinen pelaaja. Ei ole perinteinen mölyturpa ja maskotti. Pelaaja, jota kaikki kunnioittaa.

Musta P09

Amos Pietikäinen

Amos on loistava, nöyrä pelaaja, jonka jokainen valmentaja haluaisi joukkueeseensa. On ansainnut tämän palkinnon erinomaisen suoriutumisen ja joukkuepelaajiensa kunnioittamisen johdosta.

Keltainen P09

Elias Pyydönniemi

Aina kun Elias on kentällä, oli se harjoituksissa tai pelissä, hän antaa aina kaikkensa, tekee kaiken niin hyvin kuin mahdollista, eikä mikään tilanne jää häneltä peleissä kesken. Eliaksen jatkuvaa kehittymistä on ilo seurata.

Vihreä P09

Tobias Ahonen

Aloitti vasta kevättalvella seurassa, mutta siitä lähtien puolen vuoden aikana käynyt jokaikisessä harjoituksessa. On ollut joukkueen kantavia voimia, joka pelaa kaikkia paikkoja purnaamatta, ja tsemppaa muita pelaajia. 

Akatemia T09

Sonja Dahlbacka

Sonja siirtyi kuluneelle kaudelle keltaisista akatemiaan, ja hän on löytänyt paikkansa kilpatasolta. Keväällä Sonja äänestettiin pelaajien toimesta joukkueen kapteeniksi. Sonja on motivoitunut ja määrätietoinen ja tämä myös näkyy harjoittelu- ja pelitoiminnassa. Taidollisesti Sonja on kauden aikana ottanut huomattavia harppauksia eteenpäin ja tämä näkyy myös itseluottamuksen huomattavana kasvuna niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. 

Akatemia P08

Daniel Limnell

Tärkeä osa joukkuetta, tekee itsestään ja muista parempia pelaajia kentällä jatkuvasti. Harjoittelee ja pelaa korkealla tasolla jokaisessa tapahtumassa.

Musta P08

Teo Kujala

Periksi antamaton puolustaja, joka on nopeasti kehittynyt vastaamaan ison kentän vaatimuksiin.

Keltainen P08

Leon Zariqi

Innokas ja aktiivinen harjoittelija, Hyvä ja esimerkillinen joukkuepelaaja, Huikeaa kehittymistä kauden aikana.

Vihreä P07-08

Leo Hovi

Innokas ja aktiivinen harjoittelija, kehittymistä kauden aikana, esimerkillinen joukkuepelaaja.

Akatemia T08

Ava Redford

Ava antaa aina kaikkensa kentälle mennessään. Kamppailutilanteiden erikoispelaaja, joka menee sata lasissa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Otteluissa pitää ääntä ja ohjaa joukkueen peliä. Pallollisessa pelaamisessa ottanut suuria harppauksia kauden aikana.

Keltainen T07-08

Hilda Noponen

Hilda antaa aina kaikkensa joukkueen eteen, niin pelitilanteessa kuin sen ulkopuolellakin. Hilda kannustaa muita ja kohtelee kaikkia yhdenvertaisesti ja oikeudenmukaisesti. Hilda on vilpitön ja rehellinen joukkuekaveri.

Akatemia P07

Fation Haxhiu

Valtava kasvu urheilijana ja joukkuekaverina. Hieman itsekkäästä taiteilijasta, jolle ei aina työnteko maistunut pelaajaksi, joka näyttää esimerkkiä omaa persoonaa ilmentäen.

Musta P07

Oskari Parjanen

Oskari ei pelkää mitään, ja yrittää aina parhaansa sekä treeneissä että pelissä. Hän on myös kehittynyt pelaajana erittäin paljon.

Keltainen P07

Akseli ”Ake” Talonen

Ake on kasvanut paljon pelaajana sekä johtajana ja joukkueen kapteenina, ollut sitoutunut koko kauden ja aina antanut kaikkensa.

Akatemia T07

Ella Vilkman

Tekee kaikkensa joukkueen eteen. Ella on positiivinen ja kannustaa aina kavereita. Huikean kilpahenkinen!

A- ja B-ikäluokat 

A1 Akatemia

Leevi Kopra

Hyvä työasenne ja työtahti, hyvät sosiaaliset taidot, joukkuekavereiden auttaminen, lähes 100-prosenttinen osallistuminen joukkueen tapahtumiin.

A2 Musta

Jani Eränne 

Jani on yli-ikäisenä ollut joukkueen menttori ja ”isoveli”. Hän on hyvin sitoutunut ja motivoitunut pelaaja, joka on aina valmis tekemään töitä joukkueen eteen. Janin rauhallinen asenne ja pelin johtaminen on erityisesti nuoremmille A-junnuille esikuva.

B2 Reservi

Niklas Fernelius

Hyvä työasenne, hyvät sosiaaliset taidot, joukkuekavereiden auttaminen, lähes 100-prosenttinen osallistuminen joukkueen tapahtumiin.

B3 

Miikka Pekkala

Aktiivinen harjoittelija, joukkuepelaaja, hyvä asenne treeneissä/peleissä/ kentän ulkopuolella.

B4

Kristian Hattula

Iso kehitys kauden aikana, asenne harjoitteluun, tärkeä pelaaja tolppien välissä joukkueelle.

B5

Juho Choi

Hän on omalla toiminnallaan, esimerkillään, ahkeruudellaan ja kannustavilla puheillaan tsempannut joukkuetta koko kauden läpi.

TBSM

Liisi Juntunen

Liisi on johdonmukaisesti kehittynyt jalkapallotaidoissa viimeisen vuoden aikana. Hän on myös ollut loistava joukkuekaveri, ja hän on kasvanut johtajaksi kentällä. Liisillä on loistava asenne mitä tulee ryhmässä toimimiseen ja hän toimii hyvänä esimerkkinä nuoremmille pelaajille.

TB Youth

Isabella Hakuli

Sitoutunut joukkueen tapahtumiin, aina kilpailee, tsemppaa muita ja hänellä on aina positiivinen asenne.

TB United

Daniella O’Brien

Dani on loistavan tekniikan omaava pelaaja, joka aina taistelee pallosta loppuun saakka. Hän pystyy myös pelaamaan useita pelipaikkoja ja on joukkueen kantavia voimia.


#MeOllaanHonka

Back to top