Seura

Honka on tunnettu laajaa juniorityötä tekevänä seurana ja yhtenä Suomen suurimmista kasvattajaseuroista, josta pääsee vuosittain lukuisia nuoria pelaajia nuorten maajoukkueisiin. Organisoitu seuratoiminta alkoi vuonna 1957 perustetun Tapion Hongan jalkapallojaostona. Vuonna 1975 jalkapallotoiminta irrottautui omaksi erikoisseurakseen joka otti nimen FC Honka.

Seuran tarkoituksena on harrastaa jalkapalloilua kaikilla tasoilla ja tarjota jokaiselle edellytyksiensä mukaista toimintaa. Sekä kilpailu- että harrastustoiminta toteutetaan laajalla nuorempien ikäluokkien toiminnalla ja tavoitteena on ylläpitää ja kehittää korkealaatuista toimintaa, joka on vuosittain saavuttanut näkyviä tuloksia sekä tytöissä että pojissa.

Hyvää nuorisotyötä tukee nykyisellään miesten edustusjoukkue Veikkausliigassa ja naisten edustusjoukkue Kansallisessa liigassa. Seuran toiminta-aluetta on erityisesti Espoon Tapiola, jossa miesten ja naisten edustusjoukkueet pelaavat kotiottelunsa. FC Honka ry:n juniorijoukkueita hallinnoi yhdistysmuotoinen jalkapalloseura, samaan aikaan kun seuran edustusjoukkueet miehissä ja naisissa pelaavat Esport Hongan nimellä. Esport Hongan huippu-urheiluyksikössä toimivat myös Miesten Kakkosta pelaava reservijoukkue Honka Akatemia sekä poikia U17 Akatemia.

#MeOllaanHonka