Kilpatoiminta

Nuorisourheiluvaiheessa kilpatoiminnan alle kuuluvat Aktemia- ja Mustan -linjan joukkueet.  Akatemiajoukkueiden ja Mustien -ryhmien (aiemmin haastejoukkueina toimineet joukkueet) välillä tehdään ikäluokkien Akatemiavalmentajien johdolla tiivistä yhteistyötä U12-15 ikävaiheissa.

Kilpatoimintaryhmien keskeinen toiminta-ajatus on mahdollistaa motivoituneille ja sitoutuneille nuorille jalkapalloille mahdollisimman laadukas ja yksilökohtaisia tarpeita huomioiva pelaajanpolku kohti huippu-urheiluvaihetta.

Ikäluokkien Akatemiavalmentajat vastaavat Akatemiajoukkueiden valmennuksesta ja osallistuvat Mustan -linjan joukkueiden toiminnan suunnitteluun, koordinointiin sekä pelaajavalmennukseen. Yhteistyö joukkueiden pelaajien välillä tapahtuu joukkueharjoituksissa tai seuran järjestämässä klinikka- tai aamuvalmennuksessa, ikäluokasta riippuen erilaisissa kilpailutapahtumissa ja leireillä.

Kilpatoimintaryhmiin kuuluville pelaajille tarjotaan kokonaisvaltaiseksi urheilijaksi kasvuun liittyvää koulutusta ja tietoa. Pelaajien fyysistä suorituskykyä ja lajitaitojen kehittymistä seurataan testein sekä sähköisen arkistointijärjestelmän avulla, yhteistyössä Sami Hyypiä Akatemian (SHA) kanssa.

Nuorisourheiluvaiheen kilpajoukkueet
Pojat
Tytöt