Etsi tältä sivustolta

Olosuhteet

TAPIOLAN URHEILUPUISTO

FC Honka pelaa ja harjoittelee Tapiolan Urheilupuistossa. Alueella sijaitsee kolme tekonurmikenttää, TUP1, TUP2 ja TUP3 sekä yksi luonnonurmistadion, joka on naisten ja miesten edustusjoukkueiden käytössä.

Täysimittaisten jalkapallokenttien lisäksi alueella sijaitsee pienempi harjoittelukenttä TUP Nappula. TUP on lyhenne puiston nimestä T = Tapiolan, U = urheilu ja P = puisto.

Ulkokenttien välittömässä läheisyydessä sijaitsevat seuran toimisto ja kioski sekä Espoon kaupungin ylläpitämät pukuhuonetilat.

Kaikkia Tapiolan Urheilupuiston kenttävarauksia voi tiedustella osoitteesta olosuhteet@fchonka.fi.

Tapiolan Urheilupuisto
Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo
Sijainti kartalla

 

ESPORT ARENA

Tapiolan Urheilupuistossa sijaitsevalla Esport Arenalla on lämpimissä sisätiloissa täysimittainen jalkapallokenttä, joka toimii seuran joukkueiden talviharjoitteluolosuhteena. Urheilupuiston alueella sijaitsevat myös sisäpalloilulajeille suunnatut Tapiolan Urheiluhalli ja Summahalli sekä jääkiekkoilijoille Espoon Metro Areena.

Esport Arena
Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo

EBK-HONKA AREENA

Toinen talviharjoitteluolosuhteemme, EBK-Honka Areena, sijaitsee Espoon keskuksessa. Hallin tekonurmipohjainen kenttäalue on jaettu neljään osaan, joita voidaan tarvittaessa yhdistää.

EBK-Honka Areena
Kylävainiontie 20, 02760 Espoo

Back to top