Valmentajakoulutus

KOULUTUKSET LÖYTYVÄT KOULUTUSKALENTERISTA

Miksi alueellista koulutusyhteistyötä:

Valmennusosaaminen ja sen vaikuttavuuden vahvistaminen on keskeinen keino pelaajan laadukkaan arjen luomisessa. Suomen Palloliiton tavoitteena onkin, että jokaisella lapsella ja nuorella on osaava ja koulutettu valmentaja. Tavoitteen myötä Palloliitto on uudistanut valmentajakoulutuksensa rakennetta, sisältöjä, koulutustapoja ja menetelmiä. Uudistus on Palloliiton historian suurin ja tulee entisestään vahvistamaan valmentajien osaamista käytännön kenttätyössä.

Käytännön tasolla valmennusosaamisen eri prosessit ja niihin liittyvät koulutukset viedään tulevaisuudessa mahdollisimman lähelle pelaajien ja valmentajien arkea. Palloliitto on aloittanut omalta osaltaan seurayhteisön Valmennusosaamisen kehittäjä -pilotin, jonka ensimmäisessä vaiheessa mukana on myös FC Honka.

Kari Laukkanen on aloittanut vuoden 2020 alusta valmennusosaamisen kehittäjänä, joka ottaa kokonaisvastuun seurayhteisön valmentajien kehittämisestä ja alemman tason koulutuksista Futisvalmentajan startista ikäluokkavalmennukseen ja UEFA C-tasolle asti. Lisäksi kehittäjän tehtäviin kuuluu vastata yhteisön valmentajien koulutusrekisteristä, organisoida valmentajaverkoston toimintaa ja järjestää yhteisiä tapaamisia, teemakoulutuksia ja tietoiskuja. Lisäksi kehittäjä on mukana koordinoimassa seurayhteisön Huuhkaja- ja Helmaritoimintaa.

Yhteistyöseurat

Koulutusyhteistyössä ovat mukana seuraavat seura

  • FC Espoo seurayhteisö (LePa, FC Kasiysi, KaPy, PEP)
  • EBK
  • HooGee
  • FC Wild
  • Espoon Tikka
  • FC Kirkkonummi

MISTÄ KURSSIT LÖYTYVÄT?

1.Jokaisella kursseille ilmoittautuvalla valmentajalla tulee olla PalloID ja valmentajarooli

2. mene https://moodle.palloliitto.fi ja lisää PalloID tunnukseesi ja pyydä salasanaa sähköpostiisi. Jos viestiä ei tule, saattaa sinulla olla Pelipaikassa väärä sähköpostiosoite.

3. Moodlen etusivulta löytyy sinulle suositellut koulutukset tai löydät ”Kaikki koulutukset” osiosta Espoossa tapahtuvat koulutukset
– Futisvalmentajan Startti
– Ikävaihekoulutus
– Teemakoulutukset
– UEFA C

4. Avaamalla kurssin lähipäivät pääset ilmoittautumaan kurssille. Materiaalien kautta pääset ilmoittautumaan verkkokurssille sekä käsiksi kurssimateriaaleihin. Lisätiedoista näet kurssin ohjelmat ja muut tarvittavat tiedot.

Yhteistyössä