Etsi tältä sivustolta

Valmentajakoulutus

KOULUTUKSET LÖYTYVÄT KOULUTUSKALENTERISTA

Miksi alueellista koulutusyhteistyötä?

Valmennusosaaminen ja sen vaikuttavuuden vahvistaminen on keskeinen keino pelaajan laadukkaan arjen luomisessa. Suomen Palloliiton tavoitteena onkin, että jokaisella lapsella ja nuorella on osaava ja koulutettu valmentaja. Tavoitteen myötä Palloliitto on uudistanut valmentajakoulutuksensa rakennetta, sisältöjä, koulutustapoja ja menetelmiä. Uudistus on Palloliiton historian suurin ja tulee entisestään vahvistamaan valmentajien osaamista käytännön kenttätyössä.

Käytännön tasolla valmennusosaamisen eri prosessit ja niihin liittyvät koulutukset viedään tulevaisuudessa mahdollisimman lähelle pelaajien ja valmentajien arkea. Palloliitto on aloittanut omalta osaltaan seurayhteisön Valmennusosaamisen kehittäjä -pilotin, jonka ensimmäisessä vaiheessa mukana on myös FC Honka.

Kari Laukkanen on aloittanut vuoden 2020 alusta valmennusosaamisen kehittäjänä, joka ottaa kokonaisvastuun seurayhteisön valmentajien kehittämisestä ja alemman tason koulutuksista Futisvalmentajan startista ikäluokkavalmennukseen ja UEFA C-tasolle asti. Lisäksi kehittäjän tehtäviin kuuluu vastata yhteisön valmentajien koulutusrekisteristä, organisoida valmentajaverkoston toimintaa ja järjestää yhteisiä tapaamisia, teemakoulutuksia ja tietoiskuja. Lisäksi kehittäjä on mukana koordinoimassa seurayhteisön Huuhkaja- ja Helmaritoimintaa.

Valmennusosaamisen kehittäjä

Kari Laukkanen
Espoo/Kirkkonummi koulutusyhteisö
kari.laukkanen(at)fchonka.fi
0505149616

Yhteistyöseurat + seurojen tutorit

Koulutusyhteistyössä ovat mukana seuraavat seura

 • FC Espoo
 • LePa Anton Väliheikki / Timo Rönkkö
 • EBK Sini Onnela
 • HooGee Petri Jokinen / Pekka Heikkinen
 • FC Wild Jorma Granqvist jorma.granqvist(at)saunalahti.fi
 • Espoon Tikka Jorma Granqvist jorma.granqvist(at)saunalahti.fi
 • FC Kirkkonummi Kalle Niemi
 • Espoon Palloseura Jani Lehmuskoski,Aarne Sulg
  PEP Timo Pärnänen / Anu Kääpä
  FC Kasiysi Jimi Mikkola,Jani Kovalainen
  FC Honka Kari Laukkanen
  KaPy Arpad Mester
  EsPa Aki Käyrä / Jani Suhola

MISTÄ KURSSIT LÖYTYVÄT?

1.Jokaisella kursseille ilmoittautuvalla valmentajalla tulee olla PalloID ja valmentajarooli


2. mene https://moodle.palloliitto.fi ja lisää PalloID tunnukseesi ja pyydä salasanaa sähköpostiisi. Jos viestiä ei tule, saattaa sinulla olla Pelipaikassa väärä sähköpostiosoite.

3.Kirjoita hakukenttään Espoo jonka jälkeen näkyviin tulee Espoossa järjestettävät kurssit.
– Futisvalmentajan Startti
– Ikävaihekoulutus
– Teemakoulutukset
– UEFA C

4. Avaamalla kurssin lähipäivät pääset ilmoittautumaan kurssille. Materiaalien kautta pääset ilmoittautumaan verkkokurssille sekä käsiksi kurssimateriaaleihin. Lisätiedoista näet kurssin ohjelmat ja muut tarvittavat tiedot.

Back to top