Perhefutis

FC Hongan Perhefutis on suunnattu lapsille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan harrastustoiminnan liikunnallisten leikkien ja pelien kautta. Perhefutiksessa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia. Perhefutiksen keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus ja ilo liikuntaa kohtaan, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia liikunnallisen elämäntavan pariin.

Perhefutista järjestetään ympäri vuoden 3 kuukauden harjoitussykleissä. Kesäisin treenataan ulkona Tapiolan Urheilupuistossa ja talvikaudella treenataan sisällä EBK-Honka Areenalla tai ulkokentillä koronatilanteesta riippuen.

Kesän 2021 Perhefutikset:

FC Hongan Perhefutis on suunnattu 2017-2018 syntyneille tytöille ja pojille. Ilmoittautuminen tehdään lapsen nimellä.

Kesän Perhefutikset järjestetään FC Hongan kotikentillä Tapiolan urheilupuistossa, TUP Nappula -kentällä (Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo).

Perhefutis-ryhmät kokoontuvat kesällä tiistaisin tai lauantaisin kahdessa jaksossa 4.5.-10.10.2021 välisenä aikana.

Perhefutiksen ryhmät ensimmäisellä jaksolla 4.5.-11.7.2021: 
2018- 2017 syntyneet tiistaina klo 17-18,
2018-2017-syntyneet lauantaina klo 12-13

Perhefutiksen ryhmät toisella jaksolla 3.8.-10.10.2021:
2018- 2017 syntyneet tiistaina klo 17-18, ILMOITTAUDU
2018-2017-syntyneet lauantaina klo 12-13, ILMOITTAUDU

Perhefutis on tauolla:
21.-27.6.2021 (Juhannustauko)
12.7.- 1.8.2021 (Kesäloma)

Hinta: 70€ / harjoitusjakso, joka sisältää toiminnan kustannukset kenttävuorojen ja valmennuksen osalta. Lisäksi osallistumismaksu sisältää vakuutuksen. Ilmoittautumislomakkeessa pyydetään täyttämään lapsen syntymäaika, joka tarvitaan vakuutusta varten. Riippuen eri ryhmien osallistujamääristä pidätämme oikeuden harjoitusaikamuutoksiin mahdollisten ryhmien yhdistämisten mahdollistamiseksi. Maksathan osallistumismaksun eräpäivään mennessä.

Perhefutis on aikuisen ja lapsen yhteinen harrastus ja meidän tärkein tavoite on saada lapset ja aikuiset nauttimaan liikkumisesta sekä tietysti futiksesta – Liity mukaan!


Miksi Perhefutis?
• Vanhemman ja lapsen yhteinen harrastus
• Ei suorittamista vaan liikunnasta nauttimista
• Yhdessä oppimista ja oivaltamista
• Kiireetön, jokaisen lapsen omassa tahdissa etenevä toiminta
• Mahdollisuus vanhemman jakamattomaan aikaan
• Mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä, yhteisen tekemisen parissa

Liikunnallinen lapsuus edistää kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia sekä myönteistä elämänkulkua. Yhdessä liikkuminen on perheenjäsenten jatkuvaa vuorovaikutusta. Erilaisiin kokeiluihin kannustaminen sekä yhdessä koettu ja jaettu onnistumisen ilo auttavat lasta myönteisen fyysisen minäkuvan muodostumisessa.

Perhefutis toteutetaan sekaryhminä. Tytöt ja pojat harrastavat samoissa ryhmissä ja saavat paljon oppia toisiltaan. Kaikki eivät opi asioita saman ikäisenä ja samassa järjestyksessä. On tärkeää, että lapset voivat ottaa mallia toisilta lapsilta.

Varusteet:
Harrastajalla tulee olla Perhefutikseen osallistuessa sisäliikuntavarusteet ja sopivat kengät tekonurmella liikkumiseen.


Tervetuloa mukaan toimintaan!

Yhteydenotot ja tiedustelut:

toimisto@fchonka.fi

020 730 4650

Yhteistyössä