Perhefutis

FC Hongan Perhefutis on suunnattu lapsille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan harrastustoiminnan liikunnallisten leikkien ja pelien kautta. Perhefutiksessa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia. Perhefutiksen keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus ja ilo liikuntaa kohtaan, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia liikunnallisen elämäntavan pariin.

Perhefutista järjestetään ympäri vuoden 3 kuukauden harjoitussykleissä. Kesäisin treenataan ulkona Tapiolan Urheilupuistossa ja talvikaudella treenataan sisällä EBK-Honka Areenalla.

Perhefutis on aikuisen ja lapsen yhteinen harrastus ja meidän tärkein tavoitteemme on saada lapset ja aikuiset nauttimaan liikkumisesta sekä tietysti futiksesta – Liity mukaan!


Kesän 2022 Perhefutis

FC Hongan Perhefutis on suunnattu 2018 sekä 2019 syntyneille pojille ja tytöille.
Kesän Perhefutikset järjestetään Tapiolan Urheilupuistossa, TUP Nappula kentällä.

Kesän Perhefutis-harrastajille järjestetään maanantaisin tai sunnuntaisin toimintaa 2.5.-18.7. välisenä aikana. Perhefutis saa jatkoa syksyllä eli elokuussa aloittavat seuraavat ryhmät!

Perhefutikset ovat tauolla 20.6.-26.6. (juhannus).


Hinta:

70 € / harjoitusjakso, joka sisältää toiminnan kustannukset kenttävuorojen ja valmennuksen osalta. Lisäksi osallistumismaksu vakuutuksen. Ilmoittautumislomakkeessa pyydetään täyttämään lapsen syntymäaika, joka tarvitaan vakuutusta varten. Riippuen eri ryhmien osallistujamääristä pidätämme oikeuden harjoitusaikamuutoksiin mahdollisten ryhmien yhdistämisten mahdollistamiseksi. Maksathan osallistumismaksun eräpäivään mennessä.

Peruutusehto: Osallistuminen on mahdollista perua maksutta kaksi viikkoa ensimmäisen tapahtumakerran jälkeen.

Varusteet:

Harrastajalla tulee olla Perhefutikseen osallistuessa liikuntavarusteet ja sopivat kengät tekonurmella liikkumiseen.


Ilmoittaudu perhefutikseen:

Ilmoittautuminen elokuussa alkaviin ryhmiin avataan myöhemmin.


Miksi Perhefutis?
• Vanhemman ja lapsen yhteinen harrastus
• Ei suorittamista vaan liikunnasta nauttimista
• Yhdessä oppimista ja oivaltamista
• Kiireetön, jokaisen lapsen omassa tahdissa etenevä toiminta
• Mahdollisuus vanhemman jakamattomaan aikaan
• Mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä, yhteisen tekemisen parissa

Liikunnallinen lapsuus edistää kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia sekä myönteistä elämänkulkua. Yhdessä liikkuminen on perheenjäsenten jatkuvaa vuorovaikutusta. Erilaisiin kokeiluihin kannustaminen sekä yhdessä koettu ja jaettu onnistumisen ilo auttavat lasta myönteisen fyysisen minäkuvan muodostumisessa.

Perhefutis toteutetaan sekaryhminä. Tytöt ja pojat harrastavat samoissa ryhmissä ja saavat paljon oppia toisiltaan. Kaikki eivät opi asioita saman ikäisenä ja samassa järjestyksessä. On tärkeää, että lapset voivat ottaa mallia toisilta lapsilta.


Tervetuloa mukaan toimintaan!

Yhteydenotot ja tiedustelut:

jalkapallotuotteet@fchonka.fi

040 352 9018 (ma, ti, to ja pe klo 15-16)

Yhteistyössä