Etsi tältä sivustolta

PerheFutis (2020-2021 synt.)

FC Hongan Perhefutis on suunnattu lapsille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan harrastustoiminnan liikunnallisten leikkien ja pelien kautta. Perhefutiksessa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia. Perhefutiksen keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus ja ilo liikuntaa kohtaan, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia liikunnallisen elämäntavan pariin.

FC Hongan Perhefutiksen harjoitteissa noudatetaan Palloliiton ja Volkswagenin PerheFutis -konseptia. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa.

Perhefutista järjestetään ympäri vuoden 3 kuukauden harjoitussykleissä. Kesäisin treenataan ulkona Tapiolan Urheilupuistossa ja talvikaudella treenataan sisällä Haukilahden koululla.

Perhefutis on aikuisen ja lapsen yhteinen harrastus ja meidän tärkein tavoitteemme on saada lapset ja aikuiset nauttimaan liikkumisesta sekä tietysti futiksesta – Liity mukaan!
Lue lisää Palloliiton PerheFutiksesta!


Talven 2023-2024 Perhefutis

Ilmoittaudu mukaan, ensimmäinen jakso (1.11.-28.1.) Haukilahden koululla, Koulutanhua 3, 02170 Espoo.

PerheFutis 2020 ja 2021 KESKIVIIKKO klo 17:00

PerheFutis 2020 ja 2021 SUNNUNTAI klo 16:00


Perhefutiksessa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia. Perhefutiksen keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus ja ilo liikuntaa kohtaan, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia liikunnallisen elämäntavan pariin. 


Hinta:

Hinta: 79 € / ryhmä / harjoitusjakso.
Sisältää toiminnan kustannukset kenttävuorojen ja valmennuksen osalta. Lisäksi osallistumismaksu vakuutuksen sekä minipallon lapselle omaksi!

Ilmoittautumislomakkeessa pyydetään täyttämään lapsen syntymäaika, joka tarvitaan vakuutusta varten.

Riippuen eri ryhmien osallistujamääristä pidätämme oikeuden harjoitusaikamuutoksiin mahdollisten ryhmien yhdistämisten mahdollistamiseksi. 

Peruutusehto: Osallistuminen on mahdollista perua maksutta kaksi viikkoa ensimmäisen tapahtumakerran jälkeen.

Varusteet:

Harrastajalla tulee olla Perhefutikseen osallistuessa liikuntavarusteet, sisäsaliin sopivat kengät sekä vesipullo.


Miksi Perhefutis?
• Vanhemman ja lapsen yhteinen harrastus
• Ei suorittamista vaan liikunnasta nauttimista
• Yhdessä oppimista ja oivaltamista
• Kiireetön, jokaisen lapsen omassa tahdissa etenevä toiminta
• Mahdollisuus vanhemman jakamattomaan aikaan
• Mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä, yhteisen tekemisen parissa

Liikunnallinen lapsuus edistää kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia sekä myönteistä elämänkulkua. Yhdessä liikkuminen on perheenjäsenten jatkuvaa vuorovaikutusta. Erilaisiin kokeiluihin kannustaminen sekä yhdessä koettu ja jaettu onnistumisen ilo auttavat lasta myönteisen fyysisen minäkuvan muodostumisessa.

Perhefutis toteutetaan sekaryhminä. Tytöt ja pojat harrastavat samoissa ryhmissä ja saavat paljon oppia toisiltaan. Kaikki eivät opi asioita saman ikäisenä ja samassa järjestyksessä. On tärkeää, että lapset voivat ottaa mallia toisilta lapsilta.


Tervetuloa mukaan toimintaan!

Yhteydenotot ja tiedustelut:

jalkapallotuotteet@fchonka.fi

Takaisin ylös