Perhefutis

FC Hongan Perhefutis on suunnattu lapsille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan harrastustoiminnan liikunnallisten leikkien ja pelien kautta. Perhefutiksessa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia. Perhefutiksen keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus ja ilo liikuntaa kohtaan, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia liikunnallisen elämäntavan pariin.

Perhefutista järjestetään ympäri vuoden 3 kuukauden harjoitussykleissä. Kesäisin treenataan ulkona Tapiolan Urheilupuiston nappulakentällä ja talvikaudella treenataan sisällä EBK-Honka Areenalla tai ulkokentillä koronatilanteesta riippuen.

Talven 2020-2021 Perhefutikset:

FC Hongan Perhefutis on suunnattu 2017-2018-syntyneille pojille ja tytöille.

Talven Perhefutikset järjestetään Keski-Espoon Urheilupuistossa EBK-Honka Areenalla (Kylävainiontie 20, 02760 Espoo) tai ulkona Tapiolan Urheilupuistossa koronatilanteeseen liittyvän viranomaisohjeistuksen mukaisesti.

Talven Perhefutis harrastajille järjestetään sunnuntaisin toimintaa kahdessa harjoitussyklissä 1.11.2020-25.4.2021 välisenä aikana.

Perhefutis on tauolla:

22.-28.2.2021 (Hiihtoloma)

Ryhmät:

Perhefutiksen harrastajat jaetaan harjoitusryhmiin lapsen syntymävuoden mukaan. 

Perhefutiksen ryhmät 7.2.-25.4.2021 (ilmoittaudu linkistä):

2018 syntyneet sunnuntai klo 11-12

2017 syntyneet sunnuntai klo 12-13

Hinta:

70€/3kk harjoitussykli, joka sisältää toiminnan kustannukset kenttävuorojen ja valmennuksen osalta. Lisäksi osallistumismaksu sisältää pelipassin ja vakuutuksen.

Osallistumismaksu tulee olla maksettuna ensimmäisiin harjoituksiin mennessä.

Perhefutis on aikuisen ja lapsen yhteinen harrastus, jonka tärkein tavoite on saada lapset ja aikuiset nauttimaan liikkumisesta sekä tietysti futiksesta.

Noudatamme toiminnan osalta Valtioneuvoston ja Palloliiton ohjeita koronavirustilanteeseen liittyen.

Jos toiminta joudutaan kesken kauden keskeyttämään FC Hongasta tai asiakkaista riippumattomista syistä, tulemme tarjoamaan alennuksen seuraavasta järjestettävästä jalkapallokoulusta tai palautamme hyödyntämättä jääneen osuuden osallistumismaksusta.

Miksi Perhefutis?
• Vanhemman ja lapsen yhteinen harrastus
• Ei suorittamista vaan liikunnasta nauttimista
• Yhdessä oppimista ja oivaltamista
• Kiireetön, jokaisen lapsen omassa tahdissa etenevä toiminta
• Mahdollisuus vanhemman jakamattomaan aikaan
• Mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä, yhteisen tekemisen parissa

Liikunnallinen lapsuus edistää kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia sekä myönteistä elämänkulkua. Yhdessä liikkuminen on perheenjäsenten jatkuvaa vuorovaikutusta. Erilaisiin kokeiluihin kannustaminen sekä yhdessä koettu ja jaettu onnistumisen ilo auttavat lasta myönteisen fyysisen minäkuvan muodostumisessa.

Perhefutis toteutetaan sekaryhminä. Tytöt ja pojat harrastavat samoissa ryhmissä ja saavat paljon oppia toisiltaan. Kaikki eivät opi asioita saman ikäisenä ja samassa järjestyksessä. On tärkeää, että lapset voivat ottaa mallia toisilta lapsilta.

Varusteet:
Harrastajalla tulee olla Perhefutikseen osallistuessa sisäliikuntavarusteet ja sopivat kengät tekonurmella liikkumiseen.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Leena Lassila

toimisto@fchonka.fi

020 730 4650

Yhteistyössä