Varustehankinnat

FC Hongan seuratuotteiden ostaminen

Seuratuotteiden ostaminen on nyt entistä helpompaa. Stadium tarjoaa mahdollisuuden jokaiselle FC Hongan jäsenelle tehdä ostoksia suoraan www.stadium.fi -sivustolla. Joukkuetilaukset (esim. peliasut) tehdään joukkueenjohtajan tai varustevastaavan toimesta Stadium Team Salesissa.


Stadium.fi -nettikauppa on tarkoitettu yksittäisille pelaajille ja heidän vanhemmilleen.
  • Stadium.fi -nettikaupassa voivat seuran jäsenet ostaa seuramalliston valikoituja treenivaatteita ja saada niihin seuran logon sekä omat nimikirjaimet tai numeron valmiiksi painettuina
  • Tilaus maksetaan verkkokaupan kassalla ja valitaan toimitus kotiin, lähimpään Stadium-myymälään tai lähimpään PostNordin noutopisteeseen.
  • Toimitusaika tältä sivustolta on verkkokaupan toimitusaika + 3 arkipäivää.
  • Jos sinulla on kysymyksiä stadium.fi -sivustolla tekemästäsi tilauksesta, ota yhteyttä Stadiumin asiakaspalveluun numeroon 0753 252 200 tai osoitteeseen info.fi@stadium.fi.

Ohjeet joukkueenjohtajille & varustevastaaville

Joukkuetilaukset hoidetaan Stadiumin Teamsales nettikaupassa. Seura antaa joukkueenjohtajille oikeudet Team Salesiin joukkueen osalta.

Stadiumteamsales.fi -nettikaupassa:

  • Mahdollisuus tilata seuran malliston kaikkia tuotteita seuran painatuksilla. Esimerkiksi pelipaitojen tilaaminen tapahtuu tätä kautta. Sivustolta pystyy myös tilaamaan muita harjoitustarvikkeita.
  • Toimitusaika tulee olemaan 14 arkipäivää siitä, kun tuotteet ovat saapuneet Stadiumin keskusvarastolle.
  • Toimitustapa on kotiinkuljetus. Toimituksen voi valita myös mihin tahansa Stadium-myymälään.
  • Jos sinulla on kysymyksiä stadiumteamsales.fi -sivustolla tekemästäsi tilauksesta, ota yhteyttä Stadium Team Sales asiakaspalveluun numeroon 020 144 108 09 tai osoitteeseen info.teamsales@stadium.fi.
Sovittaminen

Jos haluatte kokeilla tuotteita ennen tilaamista, voitte joko lainata sovitusmallit haluamistanne tuotteista Stadiumin Ison omenan Team Sales myymälästä tai käydä sovittamassa myymälässä.

Painatus ja sponsorilogot

Seuramalliston tuotteet toimitetaan aina seuran logolla painatettuna. Huomioittehan, että seuralogon tai pelaajakohtaisten painatusten hintaa ei ole laskettu seuramallistossa olevien tuotteiden hintaan.

Team Sales tietää, miten seuravaatteet painatetaan ja seuralogo, numerot ja nimet painatetaan aina samaa tekniikkaa ja typografiaa käyttäen. Seuran linjauksen mukaan pelipaitoihin painatetaan lapsiurheiluvaiheessa AINA etunimi ja nuorisourheiluvaiheessa, U12-ikäluokasta alkaen, sukunimi. Mikäli teillä on syy poiketa käytännöstä, pyydättehän siitä luvan seuralta.

Seuramallistoon painettavat sponsorilogot painatetaan voimassa olevien sopimusten mukaisesti ilman lisäveloitusta. Stadium painattaa tuotteisiin oman logonsa.

Yhteistyössä