Palvelut joukkueille

FC Hongan tarjoama tuki joukkueille pohjautuu seuratoiminnan linjaan, jonka kautta joukkue- ja ikäluokkatoiminnalle luodaan toiminnallinen viitekehys ja rakenteet. Honkalaiset joukkueet toimivat yhdenmukaisesti toiminnallisesta tasostaan riippumatta seuran toimintalinjan mukaisesti.

Joukkueet organisoituvat vanhempainkokouksen nimeämän toimihenkilöstön johtamana. Joukkueen toimihenkilöstö käy vuoropuhelua seuran suuntaan ja yhteistoiminnallisesti vastaavat joukkueiden ja ikäluokan toimivuudesta.

Joukkueiden ydinpalveluina seura tarjoaa asiakashallintajärjestelmän (MyClub), joka vastaa 2017 alussa tulleisiin tietosuojalain muutoksiin, sekä yhdistyslain ja hyvän hallinnon mukaisesti toteutetut pankkipalvelut. Toisena sähköisenä järjestelmänä joukkeilla on käytössään kenttävarauksiin ja harjoitteluvuorojen hallintaan kehitetty Asio -järjestelmä. Operatiivisen puolen ydinpalvelua joukkueet saavat valmennuslinjan ja palkatun henkilöstön puolesta muun muassa valmennuspäälliköiden tuen muodossa.

Tuki- ja lisäpalveluina joukkueille ovat, toiminnallisesta tasosta riippuen, olosuhteet, vastuuvalmentaja/ikäluokkavalmentaja, testauspalvelut ja klinikkavalmennus, toimihenkilökoulutukset, kokous- ja neuvottelutilat. Lisäksi seura järjestää joukkueille ja niiden pelaajille sekä toimihenkilöille erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Kausiluontaisesti vaihtelevina joukkuetukina ovat myös kumppaneiden tarjoamat lisäpalvelut ja edut joukkueille.