Etsi tältä sivustolta

Jalkapallokoulujen ja perhefutiksen ilmoittautuminen on käynnissä

Julkaistu

Talven 2021-2022 jalkapallokoulujen ja perhefutiksen ilmoittautuminen on avattu. Tervetuloa mukaan toimintaan! Uudet ryhmät aloittavat toimintansa marraskuussa.

Perhefutis

FC Hongan Perhefutis on suunnattu lapsille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan harrastustoiminnan liikunnallisten leikkien ja pelien kautta. Perhefutiksessa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia. Tulevana talvena toimintaan voivat osallistua 2018 ja 2019 syntyneet lapset perheineen.

Perhefutis on aikuisen ja lapsen yhteinen harrastus ja meidän tärkein tavoitteemme on saada lapset ja aikuiset nauttimaan liikkumisesta sekä tietysti futiksesta – Liity mukaan!

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Playmakers-jalkapallokoulu tytöille

Seuramme on mukana toteuttamassa 5-8 -vuotiaille tytöille suunnattua UEFA Playmakers -ohjelmaa. Playmakers -harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tuttujen tarinoiden maailmassa.

Toimintaan voi osallistua 8 kertaa veloituksetta!

Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan. Parhaimmillaan ohjelmaan osallistuminen on alku vuosia kestävälle, rakkaalle harrastukselle, jossa on mahdollisuus kehittyä ja oppia ja joka antaa tytöille rohkeutta ja itsevarmuutta! 

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Jalkapallokoulut

FC Hongan jalkapallokoulut on suunnattu lajiin tutustuville, 2015-2017 syntyneille tytöille ja pojille.

Jalkapallokouluissa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia.

Jalkapallokoulujen keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus lajitoimintaa kohtaan ja ilo, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia jalkapalloharrastuksen pariin.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Back to top