Etsi tältä sivustolta

Espoon Palloseuran ja FC Hongan yhteistyösopimus selkeyttää espoolaisen nuoren polkua kohti kotimaista ja kansainvälistä huippua

Julkaistu

Espoon Palloseura, FC Honka ry ja Esport Honka Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla määritellään seurojen välinen yhteistyö ja pelaajien liikkuminen seurojen välillä. Sopimuksen tavoitteena on vahvistaa seurojen valmiuksia korkeatasoiselle toiminnalle ja pelaajakehitykselle tukemalla molempien seurojen omaa strategiaa ja tunnistettavaa toimintaa, sekä espoolaisen jalkapalloyhteisön kehittymistä.

Yhteistyön tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle pelaajalle yksilöllisesti paras ja laadukkain mahdollinen pelaajapolku kohti pelaajan omaa huippua Espoossa, maamme parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. 

”Kehitämme yhdessä ympäristöä, jossa meidän valmentajien osaaminen lisääntyy ja pelaajat kehittyvät. Yhteinen tavoite on, että pelaajat saavat olla oman kehitysvaiheen mukaisessa ympäristössä ja huippuvaiheessa tavoite on saavuttaa tilanne, jossa espoolaisella pelaajalla on myös mahdollisuus pelata Veikkausliigaa tai Kansallista Liigaa. Yhdessä kehitämme espoolaista pelaajapolkua kohti meidän yhteisiä tavoitteitamme”, avaa FC Hongan urheilutoimenjohtaja Petri Vuorinen.

”EPS jatkaa tinkimätöntä työtään huippuvaiheen kehityksen osalta sekä vahvaa vaikuttamista espoolaisessa seurayhteisössä. EPSissä kasvaa kilpailuhenkisiä jalkapalloilijoita ja erinomaisia espoolaisia. Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa seuran strategian mukaisesti huippujalkapalloa kehittävä toimintaympäristö. Haluamme tukea pelaajiemme polkua kohti omaa edustusjoukkuetta ja tilannetta, jossa mahdollisimman moni epsiläinen lahjakas nuori jalkapalloilija etenee urallaan kohti Veikkausliigaa tai Kansallista Liigaa Espoossa”, sanoo Espoon Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Ohralahti.

”Tervehdin tätä yhteistyötä suurella ilolla. Tämä on luontainen jatkumo espoolaisen jalkapallon seurayhteisön kehittymiselle ja samalla se tarkoittaa sitä, että tämä yhteisö on entistäkin vahvempi, yhtenäisempi ja sitä kautta vaikutusvaltaisempi niin alueellisesti, kuin valtakunnallisesti. Espoolainen jalkapalloyhteisö perustuu nyt ja tulevaisuudessa vahvoihin, oman identiteetin omaaviin paikallisiin seuroihin. Näissä seuroissa on helppoa ja turvallista tutustua ja rakastua jalkapalloon”, toteaa FC Hongan manageri Hexi Arteva.

”Meidän yhteinen roolimme valtakunnallisena ja aika ajoin myös kansainvälisenä huippuvaiheen jalkapallotoimijana on toimia täällä Espoossa vastuullisena ja laadukkaana pelaajapolun huippuvaiheen osana, jossa nuorilla lahjakkailla pelaajilla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Meillä kasvaa pelaajia, joilla on aidosti mahdollisuus lyödä itsensä läpi edustusjoukkueessa ja niin halutessaan jatkaa matkaa kohti kansainvälisiä kenttiä. Yhdessä, avoimesti ja kunnioittaen”, Arteva jatkaa.

”Pelaajapolun lisäksi tavoitteemme on myös kehittää valmentajien polkua. Molempien seurojen tavoitteena on kehittää omaa tunnistettavaa valmennuslinjaansa. Seurat kouluttavat valmentajiaan ja etsivät malleja valmentajavaihtojen, resurssoinnin sekä mentoroinnin toimintamalleiksi”, Ohralahti lisää. 


Yhteydenotot:

Petri Harainen, FC Honka ry:n toiminnanjohtaja: petri.harainen@fchonka.fi , 040 350 5055

Janne Ohralahti, Espoon Palloseuran toiminnanjohtaja: janne.ohralahti@espoonpalloseura.fi,

050 390 3016

Hexi Arteva, Esport Honka oy:n manageri: hexi.arteva@esport.fi , 040 555 0366

Back to top