Etsi tältä sivustolta

FC Honka hakee päätoimista akatemiavalmentajaa

Julkaistu

Yksi Suomen johtavista juniorijalkapalloseuroista, FC Honka ry, kehittää edelleen organisaatiotaan. Ari Innalan siirtyessä 1.12.2021 lähtien uusien seuratyön haasteiden eteen, niin haemme tyttöpuolelle päätoimista akatemiavalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Kauden 2021-2022 osalta tehtävä tulee sijoittumaan TU15 akatemia ja TB-joukkueiden valmennukseen.

Etsimme vuorovaikutustaidoiltaan positiivisesti ulospäinsuuntautunutta henkilöä, jolla on vahvaa pedagogista osaamista ja vahvaa koulutuksellista tai kokemusperäistä näyttöä nuorten jalkapallon lajivalmennuksesta. Liikunta-, kasvatus- tai opetusalan koulutuksen katsomme eduksi.

Suomen Palloliiton ja UEFA:n valmentajalisenssisuosituksena suositus on B-taso, mutta tämä ei ole välttämättömyys työsuhteen alussa. Ennen kaikkea odotamme palavaa intoa sekä halua liittyä osaksi mustakeltaista kasvutarinaa ja toimia yhdessä maamme johtavista juniorijalkapallon organisaatioista.

Hakemukset palkkavaatimuksineen tulee toimittaa 18.11.2021 mennessä. Haastattelut ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus

Hakemus sisältää yhden videohaastattelukysymyksen.

Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Petri Harainen petri.harainen@fchonka.fi tai 040 350 5055


FC Hongassa on voimakas halu kehittää tyttöjen ja naisten jalkapalloa. Tällä hetkellä FC Honka ry:ssä harrastaa noin 300 tyttö- ja naispelaajaa ja lisäksi seurassa on Kansallisen Liigan edustusjoukkue.

Tavoitteena on saada pelaajamassaa kasvatettua niin, että saamme jatkossa muodostettua useampia joukkueita myös tyttöpuolella jo heti pienten ikäluokissa. Suuntaus on tässä positiivinen ja innokkaita pieniä tyttöjä on saatu runsaasti mukaan jalkapallokouluihin ja sitä kautta joukkueisiin. Uusia joukkueita tullaan tulevalla kaudella perustamaan pienten ikäluokkiin ja seuran kaikkiin tyttöjoukkueisiin toivotaan motivoituneita pelaajia lisää.
Honka on tunnettu laajaa juniorityötä tekevänä seurana ja yksi Suomen suurimmista kasvattajaseuroista. Seuran tarkoituksena on harrastaa jalkapalloilua kaikilla tasoilla ja tarjota jokaiselle edellytyksiensä mukaista toimintaa.

Back to top