Jalkapallokoulut

FC Hongan jalkapallokoulut on suunnattu tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan maailman suosituimman urheilulajin saloihin liikunnallisten leikkien ja pelien kautta. Jalkapallokouluissa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia.

Jalkapallokoulujen keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus lajitoimintaa kohtaan ja ilo, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia jalkapalloharrastuksen pariin.

Jalkapallokouluja järjestetään ympäri vuoden. Kesäisin, touko-lokakuussa, treenataan ulkona Tapiolan Urheilupuistossa. Talvikaudella, marras-huhtikuussa, treenataan sisällä EBK-Honka Areenalla.

Jalkapallokouluissa voidaan tehdä omat ryhmät tytöille ja pojille, mikäli osallistujia on riittävästi.


Talven 2021-2022 jalkapallokoulut

FC Hongan jalkapallokoulut on suunnattu lajiin tutustuville, 2015-2017 syntyneille tytöille ja pojille.

Talven jalkapallokoulut järjestetään Keski-Espoon Urheilupuistossa EBK-Honka Areenalla (Kylävainiontie 20, 02760 Espoo).

Talven jalkapallokoululaisille järjestetään ryhmästä riippuen lauantaisin tai sunnuntaisin toimintaa 6.11.2021-10.4.2022 välisenä aikana.

Jalkapallokoulut ovat tauolla:
20.12.2021-9.1.2022 (Joululoma)
21.-27.2.2021 (vko 8, Hiihtoloma)

Jokaiseen ryhmään mahtuu maksimissaan 25 pelaajaa. Riippuen eri ryhmien osallistujamääristä pidätämme oikeuden harjoitusaikamuutoksiin mahdollisten ryhmien yhdistämisten mahdollistamiseksi.

Varusteet:
Jalkapallokoululaisella on hyvä olla harjoituksissa säärisuojat, jalkapallokengät tai lenkkarit sekä sisähalliin sopiva vaatetus.

Hinta:
150€, joka sisältää toiminnan kustannukset, kenttävuoron sekä valmennuksen. Lisäksi osallistumismaksu sisältää pelipassin ja vakuutuksen sekä FC Honka T-paidan ja Puman jalkapallon. Osallistumismaksu toivotaan olevan maksettuna ensimmäisiin harjoituksiin saapuessa, mutta viimeistään laskun eräpäivänä.


ILMOITTAUDU TALVEN 2021-2022 JALKAPALLOKOULUUN:


Tiesithän, että jalkapallokoululaisella on mahdollisuus liittyä seuran jäseneksi (jalkapallokoululaisen jäsenmaksu 25 €), johon kuuluu kausikortti FC Hongan Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan otteluihin. Jäsenyyden voi hankkia seuran verkkokaupasta.


Jalkapallokouluun liittyvät yhteydenotot ja tiedustelut:

toimisto@fchonka.fi,
020 730 4650

Yhteistyössä