Etsi tältä sivustolta

Jalkapallokoulut (2017-2018 synt.)

TALVEN TOINEN JAKSO HELMI-HUHTIKUU NYT AVATTU!

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVISTA LINKEISTÄ!

FC Hongan jalkapallokoulut on suunnattu tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan maailman suosituimman urheilulajin saloihin liikunnallisten leikkien ja pelien kautta. Jalkapallokouluissa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia.
Jalkapallokoulujen keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus lajitoimintaa kohtaan ja ilo, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia jalkapalloharrastuksen pariin.
Jalkapallokouluja järjestetään ympäri vuoden. Kesäisin, touko-lokakuussa, treenataan ulkona Tapiolan Urheilupuistossa. Talvikaudella, marras-huhtikuussa, treenataan sisällä Haukilahden koululla.


Talven 2023-2024 jalkapallokoulut, toinen jakso HELMI-HUHTIKUU!

FC Hongan jalkapallokoulut on suunnattu lajiin tutustuville, 2017-2018 syntyneille tytöille ja pojille. Tytöille myös oma erillinen ryhmä.
Jalkapallokouluissa harjoitellaan kerran viikossa ja harjoitusohjelmat mukailevat saman ikäluokan joukkuetoiminnan harjoituksia.

Jalkapallokouluissa harjoitellaan itsenäisesti ilman vanhempia, mutta vanhemmat ovat erittäin tervetulleita avustamaan pieniä jalkapalloilijoita mm. kenkien sitomisissa, vessatauoissa sekä mahdollisissa pienissä kolhuissa.

Jalkapallokouluissa ei osallistuta pelitoimintaan, mutta pyrimme järjestämään myös pienet pelitapahtumat yhteistyössä vanhempien kanssa!
Jokaiseen ryhmään mahtuu maksimissaan 20 pelaajaa. Riippuen eri ryhmien osallistujamääristä pidätämme oikeuden harjoitusaikamuutoksiin, mikäli yhdistämme ryhmiä.


MISSÄ ja MILLOIN?

Talven toinen jakso helmikuulta huhtikuun lopulle (11.2.-28.4.)
Ryhmä pitää taukoa talvilomalla vk 8 (19.-25.2.)
sekä pääsiäisloma vk13 ja 14 (25.3-7.4.).

Sunnuntaisin klo 14.00-14.45 tai 15.00-15.45 Haukilahden koululla, Koulutanhua 3, 02170 Espoo

Ilmoittaudu linkistä

Jalkapallokoulu TYTÖT 2017-2018 SUNNUNTAI klo 13:00

Jalkapallokoulu 2017-2018 SUNNUNTAI klo 14:00

Huom! Kun teette ilmoittautumisen niin osallistujaksi kirjoitetaan osallistuvan lapsen nimi eikä aikuista, joka lapsen ilmoittaa. Aikuisen tiedot tulevat huoltajan kenttään. Ilmoittautumisohjeet videon muodossa. 


Varusteet:
Jalkapallokoululaisella on hyvä olla harjoituksissa säärisuojat, futsal- tai sisäpelikengät, harjoitteluun sopiva vaatetus sekä juomapullo.

Hinta:

99 € / 109 € / harjoitusryhmä / jakso. Kalliimpi hinta sisältää oman uuden jalkapallon.

Osallistumismaksu toivotaan olevan maksettuna ensimmäisiin harjoituksiin saapuessa, mutta viimeistään laskun eräpäivänä. 

Peruutusehto: Osallistuminen on mahdollista perua maksutta kaksi viikkoa ensimmäisen tapahtumakerran jälkeen.Jalkapallokouluun liittyvät yhteydenotot ja tiedustelut:

jalkapallotuotteet@fchonka.fi


Back to top