Jalkapallokoulut

FC Hongan jalkapallokoulut on suunnattu tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan maailman suosituimman urheilulajin saloihin liikunnallisten leikkien ja pelien kautta. Jalkapallokouluissa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia.

Jalkapallokoulujen keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus lajitoimintaa kohtaan ja ilo, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia jalkapalloharrastuksen pariin.

Jalkapallokouluja järjestetään ympäri vuoden. Kesäisin, touko-lokakuussa, treenataan ulkona Tapiolan Urheilupuistossa. Talvikaudella, marras-huhtikuussa, treenataan sisällä EBK-Honka Areenalla.


Kevään ja kesän 2022 jalkapallokoulut

FC Hongan jalkapallokoulut on suunnattu lajiin tutustuville, 2015-2017 syntyneille tytöille ja pojille.

Kesän jalkapallokoulut järjestetään Tapiolan Urheilupuistossa, TUP Nappula -kentällä

Talven jalkapallokoululaisille järjestetään ryhmästä riippuen keskiviikkoisin tai sunnuntaisin toimintaa 2.5.-16.10. välisenä aikana.

Jalkapallokoulut ovat tauolla:

  • 20.6.-26.6. Juhannus
  • 18.7.-8.8. Kesäloma

Jokaiseen ryhmään mahtuu maksimissaan 25 pelaajaa. Riippuen eri ryhmien osallistujamääristä pidätämme oikeuden harjoitusaikamuutoksiin mahdollisten ryhmien yhdistämisten mahdollistamiseksi.

Varusteet:
Jalkapallokoululaisella on hyvä olla harjoituksissa säärisuojat, jalkapallokengät tai lenkkarit sekä harjoitteluun sopiva vaatetus.

Hinta:
150€, joka sisältää toiminnan kustannukset, kenttävuoron sekä valmennuksen. Lisäksi osallistumismaksu sisältää pelipassin ja vakuutuksen sekä FC Honka T-paidan ja Puman jalkapallon. Osallistumismaksu toivotaan olevan maksettuna ensimmäisiin harjoituksiin saapuessa, mutta viimeistään laskun eräpäivänä. 

Peruutusehto: Osallistuminen on mahdollista perua maksutta kaksi viikkoa ensimmäisen tapahtumakerran jälkeen.


ILMOITTAUDU KEVÄÄN JA KESÄN 2022 JALKAPALLOKOULUUN:

 
 
 

Huom! Kun teette ilmoittautumisen niin osallistujaksi kirjoitetaan osallistuvan lapsen nimi eikä aikuista, joka lapsen ilmoittaa. Aikuisen tiedot tulevat huoltajan kenttään. Ilmoittautumisohjeet videon muodossa. 


Tiesithän, että jalkapallokoululaisella on mahdollisuus liittyä seuran jäseneksi (jalkapallokoululaisen jäsenmaksu 25 €), johon kuuluu kausikortti FC Hongan Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan otteluihin. Jäsenyyden voi hankkia seuran verkkokaupasta.


Jalkapallokouluun liittyvät yhteydenotot ja tiedustelut:

jalkapallotuotteet@fchonka.fi,
040 352 9018 (ma, ti, to ja pe klo 15-16)

Yhteistyössä