Jalkapallokoulut

FC Hongan jalkapallokoulut on suunnattu tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan maailman suosituimman urheilulajin saloihin liikunnallisten leikkien ja pelien kautta. Jalkapallokouluissa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia.

Jalkapallokoulujen keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus ja ilo lajitoimintaa kohtaan, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia jalkapalloharrastuksen pariin.

Jalkapallokouluja järjestetään ympäri vuoden. Kesäisin, touko-lokakuussa, treenataan ulkona Tapiolan Urheilupuiston nappulakentällä. Talvikaudella, marras-huhtikuussa, treenataan sisällä EBK-Honka Areenalla tai koronaohjeistuksen mukaisesti ulkona Tapiolan Urheilupuistossa.

Jalkapallokouluissa voidaan tehdä omat ryhmät tytöille ja pojille, mikäli osallistujia on riittävästi.

Talven 2020-2021 jalkapallokoulut:

FC Hongan talven jalkapallokoulut on suunnattu lajiin tutustuville, 2014-2016 syntyneille pojille ja tytöille.

Talven jalkapallokoulut järjestetään Keski-Espoon Urheilupuistossa EBK-Honka Areenalla (Kylävainiontie 20, 02760 Espoo) tai ulkona Tapiolan Urheilupuistossa koronaan liittyvän viranomaisohjeistuksen mukaisesti.

Talven jalkapallokoululaisille järjestetään sunnuntaisin toimintaa 2.11.2020-11.4.2021 välisenä aikana.

Jalkapallokoulut ovat tauolla:

21.12.2020-3.1.2021 (Joululoma)

22.-28.2.2021 (Hiihtoloma)

Ryhmät:

Jalkapallokoululaiset jaetaan harjoitusryhmiin syntymävuoden mukaan.

Jalkapallokoulun ryhmät (ilmoittaudu linkistä):

2016-syntyneet sunnuntai klo 13-14

2015-syntyneet sunnuntai klo 14-15

2014-syntyneet sunnuntai klo 15-16

Jokaiseen ryhmään mahtuu maksimissaan 25 pelaajaa. Mikäli ryhmässä ei ole tilaa niin voitte halutessanne ilmoittautua myös toisen ikäryhmän jalkapallokouluun.

Riippuen eri ryhmien osallistujamääristä pidätämme oikeuden harjoitusaikamuutoksiin mahdollisten ryhmien yhdistämisten mahdollistamiseksi.

Noudatamme toiminnan osalta Valtioneuvoston ja Palloliiton ohjeita koronavirustilanteeseen liittyen.

Jos toiminta joudutaan kesken kauden keskeyttämään FC Hongasta tai asiakkaista riippumattomista syistä, tulemme tarjoamaan alennuksen seuraavasta järjestettävästä jalkapallokoulusta tai palautamme hyödyntämättä jääneen osuuden osallistumismaksusta.

Hinta:

130€, joka sisältää toiminnan kustannukset kenttävuorojen ja valmennuksen osalta. Lisäksi osallistumismaksu sisältää pelipassin ja vakuutuksen sekä FC Honka T-paidan ja jalkapallon.

Ilmoittautuessasi NYT jalkapallokouluun ja osallistuessasi toimintaan su 7.2.2021 alkaen saat osallistumismaksusta 50% alennuksen. Huom! Valitse maksuissa laskurivi, jolla mainitaan ”talvi50%”

Osallistumismaksu tulee olla maksettuna ensimmäisiin harjoituksiin saapuessa.

Varusteet:

Harrastajalla tulee olla jalkapallokouluun osallistuessa säärisuojat, jalkapallokengät/lenkkarit sekä jalkapalloiluun sopiva vaatetus.

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Leena Lassila

toimisto@fchonka.fi

020 730 4650

Yhteistyössä