Etsi tältä sivustolta

Jalkapallokoulut

FC Hongan jalkapallokoulut on suunnattu tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan maailman suosituimman urheilulajin saloihin liikunnallisten leikkien ja pelien kautta. Jalkapallokouluissa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia.

Jalkapallokoulujen keskeisin tavoite on synnyttää kiinnostus lajitoimintaa kohtaan ja ilo, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia jalkapalloharrastuksen pariin.

Jalkapallokouluja järjestetään ympäri vuoden. Kesäisin, touko-lokakuussa, treenataan ulkona Tapiolan Urheilupuistossa. Talvikaudella, marras-huhtikuussa, treenataan sisällä EBK-Honka Areenalla.


Talven 2022-2023 jalkapallokoulut

FC Hongan jalkapallokoulut on suunnattu lajiin tutustuville, 2016-2018 syntyneille tytöille ja pojille.

Talven jalkapallokoulut järjestetään EBK-Honka Areenan erinomaisissa olosuhteissa. 

Talven jalkapallokoululaisille järjestetään sunnuntaisin toimintaa 1.11.2022-30.4.2023 välisenä aikana. Viikot 51, 52, 1 ja 8 ovat lomaviikkoja. 

Jokaiseen ryhmään mahtuu maksimissaan 25 pelaajaa. Riippuen eri ryhmien osallistujamääristä pidätämme oikeuden harjoitusaikamuutoksiin mahdollisten ryhmien yhdistämisten osalta.

Varusteet:
Jalkapallokoululaisella on hyvä olla harjoituksissa säärisuojat, jalkapallokengät tai lenkkarit sekä harjoitteluun sopiva vaatetus.

Hinta:

160€, joka sisältää toiminnan kustannukset, kenttävuoron sekä valmennuksen. Lisäksi osallistumismaksu sisältää pelipassin ja vakuutuksen sekä FC Honka T-paidan ja Puman jalkapallon. Osallistumismaksu toivotaan olevan maksettuna ensimmäisiin harjoituksiin saapuessa, mutta viimeistään laskun eräpäivänä. 

Peruutusehto: Osallistuminen on mahdollista perua maksutta kaksi viikkoa ensimmäisen tapahtumakerran jälkeen.


ILMOITTAUDU TALVEN 2022-2023 JALKAPALLOKOULUUN:

 

Huom! Kun teette ilmoittautumisen niin osallistujaksi kirjoitetaan osallistuvan lapsen nimi eikä aikuista, joka lapsen ilmoittaa. Aikuisen tiedot tulevat huoltajan kenttään. Ilmoittautumisohjeet videon muodossa. 


Tiesithän, että jalkapallokoululaisella on mahdollisuus liittyä seuran jäseneksi (jalkapallokoululaisen jäsenmaksu 25 €), johon kuuluu kausikortti FC Hongan Veikkausliigan otteluihin. Jäsenyyden voi hankkia seuran verkkokaupasta.  

Kansallisen Liigan otteluihin on alle 18-vuotiailla vapaa sisäänpääsy.


Jalkapallokouluun liittyvät yhteydenotot ja tiedustelut:

jalkapallotuotteet@fchonka.fi,
040 352 9018 (ma, ti, to ja pe klo 15-16)