Jalkapallokoulut

FC Hongan jalkapallokoulut on suunnattu tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan maailman suosituimman urheilulajin saloihin liikunnallisten leikkien ja pelien kautta. Jalkapallokouluissa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia.

Jalkapallokoulujen keskeisin tavoite on synnyttää lajitoimintaa kohtaan kiinnostus ja ilo, joka tulevien vuosien aikana syventyy rakkaudeksi ja kasvaa intohimoksi, ohjaten lapsia jalkapalloharrastuksen pariin.

Jalkapallokouluja järjestetään ympäri vuoden. Kesäisin, touko-lokakuussa, treenataan ulkona Tapiolan Urheilupuistossa. Talvikaudella, marras-huhtikuussa, treenataan sisällä EBK-Honka Areenalla.

Jalkapallokouluissa voidaan tehdä omat ryhmät tytöille ja pojille, mikäli osallistujia on riittävästi.


Kesän 2021 jalkapallokoulut

FC Hongan jalkapallokoulut on suunnattu lajiin tutustuville, 2014-2016 syntyneille tytöille ja pojille. Tänä kesänä seuran jalkapallokoulut ovat jalkapallon EM-kisa tunnelmissa ja ne järjestetään FC Hongan kotikentillä Tapiolan Urheilupuistossa, TUP Nappula -kentällä (Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo).

Kesällä järjestämme jalkapallokoulutoimintaa toukokuusta lokakuuhun ikäluokittain kaksi kertaa viikossa. Harjoitusvuorot ovat keskiviikkona tai sunnuntaina.

Noudatamme toiminnan osalta viranomaisten ohjeita koronavirustilanteeseen liittyen.

Huom! Kun teette ilmoittautumisen niin osallistujaksi kirjoitetaan osallistuvan lapsen nimi eikä aikuista, joka lapsen ilmoittaa. Aikuisen tiedot tulevat huoltajan kenttään. Ilmoittautumisohjeet videon muodossa.

Kesän jalkapallokoululaisille järjestetään toimintaa 1.5.-10.10.2021 välisenä aikana seuraavasti: 

Huuhkajat ja Helmarit Jalkapallokoulu 2016-syntyneet keskiviikko, tytöt ja pojat (klo 17-18) ILMOITTAUDU

Huuhkajat ja Helmarit Jalkapallokoulu 2015-syntyneet keskiviikko, tytöt ja pojat (klo 18-19) ILMOITTAUDU

Huuhkajat ja Helmarit Jalkapallokoulu 2014-syntyneet keskiviikko, tytöt ja pojat (klo 19-20) ILMOITTAUDU

Huuhkajat ja Helmarit Jalkapallokoulu 2016-syntyneet sunnuntai, tytöt ja pojat (klo 12-13) ILMOITTAUDU

Huuhkajat ja Helmarit Jalkapallokoulu 2015-syntyneet sunnuntai, tytöt ja pojat (klo 13-14) ILMOITTAUDU

Huuhkajat ja Helmarit Jalkapallokoulu 2014-syntyneet sunnuntai, tytöt ja pojat (klo 14-15) ILMOITTAUTU

Tutustu Frozen/Playmakers Jalkapallokouluun, joka on tarkoitettu 5-8 vuotiaille tytöille! 


Jalkapallokoulut ovat tauolla:

21.-27.6.2021 (Juhannustauko)

12.7.- 1.8.2021 (Kesäloma)

Jokaiseen harjoitteluryhmään mahtuu 25 pelaajaa. Pidätämme oikeuden harjoitusaikamuutoksiin, mikäli ryhmiä yhdistellään.

Varusteet:

Jalkapallokoululaisella on hyvä olla harjoituksissa säärisuojat, jalkapallokengät/lenkkarit sekä sään mukainen vaatetus.

Hinta:

130 €, joka sisältää toiminnan kustannukset kenttävuorojen ja valmennuksen osalta. Lisäksi osallistumismaksu sisältää pelipassin ja vakuutuksen, Suomi-paidan ja -sortsit sekä jalkapallon. Osallistumismaksu on hyvä olla maksettuna ensimmäisiin harjoituksiin saapuessa, mutta viimeistään laskun eräpäivänä.


Tiesithän, että jalkapallokoululaisella on mahdollisuus liittyä seuran jäseneksi (jalkapallokoululaisen jäsenmaksu 25 €), johon kuuluu kausikortti FC Hongan Veikkausliiga-otteluihin. Jäsenyyden voi hankkia näppärästi seuran verkkokaupasta.


Jalkapallokouluun liittyvät yhteydenotot ja tiedustelut:

toimisto@fchonka.fi,
020 730 4650

Yhteistyössä