Etsi tältä sivustolta

UEFA PlayMakers 5-8 -vuotiaille tytöille

Seuramme on mukana toteuttamassa 5-8 -vuotiaille tytöille suunnattua UEFA Playmakers -ohjelmaa. Ohjelma käynnistyi Suomessa keväällä 2021 usealla eri paikkakunnalla. UEFA Playmakers -ohjelman kautta FC Honka haluaa tarjota nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloon harrastuksena. Playmakers -harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tuttujen tarinoiden maailmassa.


Kevään ja kesän 2022 ilmoittautuminen on auki! Tervetuloa seikkailemaan Frozenin Annan ja Elsan kanssa!

Tämän monelle lapselle tutun tarinan kautta tytöt pääsevät tutustumaan jalkapalloon harrastuksena. UEFA Playmakers -harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan yhdessä FC Hongan koulutettujen ohjaajien kanssa. Harjoitukset on rakennettu lasten näkökulmasta tarinankerronnan keinoin ja harjoituksissa kehitetään monipuolisesti jalkapallotaitoja. 

Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan. Parhaimmillaan ohjelmaan osallistuminen on alku vuosia kestävälle, rakkaalle harrastukselle, jossa on mahdollisuus kehittyä ja oppia ja joka antaa tytöille rohkeutta ja itsevarmuutta! 

Kenelle? 

UEFA Playmakers -ohjelma on suunnattu erityisesti 5-8 -vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa. 

Milloin ja missä? 

Toimintaa järjestetään 2.5.-16.10. välisenä aikana Tapiolan Urheilupuiston TUP Nappula -kentällä.

Ryhmät ovat tauolla:

20.6.-26.6. juhannus
18.7.-8.8. kesäloma

Ilmoittautuminen ja maksut 

Voitte ilmoittautua mukaan yllä olevista ryhmien linkeistä! 

Toimintaan voi osallistua 8 kertaa veloituksetta. Tämän jälkeen tulee tehdä päätös toimintaan sitoutumisesta ja ilmoittaa FC Hongan toimistolle, mikäli ei aio jatkaa toiminnassa: jalkapallotuotteet@fchonka.fi. Maksua ei palauteta, mikäli osallistuja peruu maksullisen jakson aikana. Laskun eräpäivä on 8 veloituksettoman kerran jälkeen eli sen voi maksaa sitten, jos lapsi jatkaa toiminnassa mukana. 

Kokonaishinta on 150 euroa ja se sisältää toiminnan kustannukset kenttävuorojen ja valmennuksen osalta. Lisäksi osallistumismaksu sisältää pelipassin ja vakuutuksen, FC Honka T-paidan sekä Puman jalkapallon. 

Playmakers -jalkapallokouluun tulee ilmoittautua etukäteen:

Huom! Kun teette ilmoittautumisen niin osallistujaksi kirjoitetaan osallistuvan lapsen nimi eikä aikuista, joka lapsen ilmoittaa. Aikuisen tiedot tulevat huoltajan kenttään. Ilmoittautumisohjeet videon muodossa. 

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokaiseen harjoitteluryhmään mahtuu 25 pelaajaa. Mikäli ryhmät täyttyvät niin jokaiselle osallistujalle varataan paikka ainoastaan yhteen ryhmään.

Riippuen eri ryhmien osallistujamääristä pidätämme oikeuden harjoitusaikamuutoksiin, mikäli ryhmiä yhdistetään.


Mitä Playmakersin jälkeen? 

Playmakersin tavoitteena on rakastuttaa pienet tytöt jalkapalloon ja opetella perustaitoja leikin ja tarinankerronnan kautta. Kahdeksan kerran jälkeen toiminta jatkuu FC Hongan jalkapallokouluna, jossa harjoitukset jatkuvat leikinomaisina ja perustaitoja opetellessa.

Jalkapallokoulun jälkeen on helppo siirtyä varsinaiseen joukkuetoimintaan. FC Hongassa on tytöillä ja pojilla kattava pelaajapolku, jonka kautta jokainen voi omalla tasollaan kehittyä ammattimaisessa valmennuksessa.  

Tervetuloa mukaan! 


Tutustu FC Hongan tyttöjen pelaajapolkuun

Tutustu Palloliiton strategiaan jalkapallon vahvistamiseksi naisten ja tyttöjen lajina

Lisätiedot:

jalkapallotuotteet@fchonka.fi, 040 352 9018 (ma, ti, to ja pe klo 15-16)