UEFA PlayMakers 5-8 v. tytöille

Seuramme on valittu mukaan toteuttamaan 5-8 -vuotiaille tytöille suunnattua UEFA Playmakers -ohjelmaa. Ohjelma käynnistyy Suomessa keväällä 2021 usealla eri paikkakunnalla. UEFA Playmakers -ohjelman kautta FC Honka haluaa tarjota nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloon harrastuksena. Playmakers -harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tuttujen tarinoiden maailmassa.


Ilmoittautuminen on avattu! Tervetuloa seikkailemaan Frozenin Annan ja Elsan kanssa!

Tämän monelle lapselle tutun tarinan kautta tytöt pääsevät tutustumaan jalkapalloon harrastuksena. UEFA Playmakers -harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan yhdessä FC Hongan koulutettujen ohjaajien kanssa. Harjoitukset on rakennettu lasten näkökulmasta tarinankerronnan keinoin ja harjoituksissa kehitetään monipuolisesti jalkapallotaitoja. 

Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan. Parhaimmillaan ohjelmaan osallistuminen on alku vuosia kestävälle, rakkaalle harrastukselle, jossa on mahdollisuus kehittyä ja oppia ja joka antaa tytöille rohkeutta ja itsevarmuutta! 

Kenelle? 

UEFA Playmakers -ohjelma on suunnattu erityisesti 5-8 -vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa. 

Milloin ja missä? 

Toimintaa järjestetään 1.5.-10.10.2021 välisenä aikana Tapiolan Urheilupuistossa, TUP Nappula -kentällä.

Jalkapallokoulut ovat tauolla:

21.-27.6.2021 (Juhannustauko)

12.7.- 1.8.2021 (Kesäloma)

Ilmoittautuminen ja maksut 

Toimintaan voi osallistua 8 kertaa veloituksetta. Tämän jälkeen tulee tehdä päätös toimintaan sitoutumisesta ja ilmoittaa FC Hongan toimistolle, mikäli ei aio jatkaa toiminnassa: toimisto@fchonka.fi. 

Kokonaishinta on 130 euroa.

Playmakers -jalkapallokouluun tulee ilmoittautua etukäteen:

Huom! Kun teette ilmoittautumisen niin osallistujaksi kirjoitetaan osallistuvan lapsen nimi eikä aikuista, joka lapsen ilmoittaa. Aikuisen tiedot tulevat huoltajan kenttään. Ilmoittautumisohjeet videon muodossa. 

ILMOITTAUDU:

Playmakers Jalkapallokoulu 2015-2016 syntyneet (tiistai)

Playmakers Jalkapallokoulu 2013-2014 syntyneet (tiistai)

Playmakers Jalkapallokoulu 2015-2016- syntyneet (lauantai)

Playmakers Jalkapallokoulu 2013-2014 syntyneet (lauantai)

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokaiseen harjoitteluryhmään mahtuu 25 pelaajaa. Mikäli ryhmät täyttyvät niin jokaiselle osallistujalle varataan paikka ainoastaan yhteen ryhmään.

Riippuen eri ryhmien osallistujamääristä pidätämme oikeuden harjoitusaikamuutoksiin, mikäli ryhmiä yhdistetään.


Mitä Playmakersin jälkeen? 

Playmakersin tavoitteena on rakastuttaa pienet tytöt jalkapalloon ja opetella perustaitoja leikin ja tarinankerronnan kautta. Kahdeksan kerran jälkeen toiminta jatkuu FC Hongan jalkapallokouluna, jossa harjoitukset jatkuvat leikinomaisina ja perustaitoja opetellessa, Frozen-tarinan ja EM-kisojen tunnelmissa. 

Tulevan kesän jalkapallokouluissa FC Hongalla on Helmarit ja Huuhkajat teema. Edustusjoukkueidemme menestyksen ja Suomen EM-kisapaikkojen innoittamina pienet jalkapalloilijat saavat itselleen Suomi-paidan, sortsit ja pallon! 

Jalkapallokoulun hinta on 130€ ja se sisältää toiminnan kustannukset kenttävuorojen ja valmennuksen osalta. Lisäksi osallistumismaksu sisältää pelipassin ja vakuutuksen. 

Jalkapallokoulun jälkeen on helppo siirtyä varsinaiseen joukkuetoimintaan. FC Hongassa on tytöillä ja pojilla kattava pelaajapolku, jonka kautta jokainen voi omalla tasollaan kehittyä ammattimaisessa valmennuksessa.  

Tervetuloa mukaan! 


Tutustu Palloliiton strategiaan jalkapallon vahvistamiseksi naisten ja tyttöjen lajina.

Lisätiedot:

Ikäluokkavastaava Mirka Hulkkonen: mirka.hulkkonen@fchonka.fi, urheilutoimen koordinaattori Leena Lassila: toimisto@fchonka.fi, 020 730 4650 

Yhteistyössä