Etsi tältä sivustolta

Jalkapallokoulun, UEFA PlayMakersin ja Perhefutiksen ilmoittautuminen avattu!

Julkaistu

Tätä on odotettu ja nyt on vihdoin ilmoittautuminen avattu kevään ja kesän jalkapallokouluihin ja Perhefutikseen! Kesän ryhmät kokoontuvat Tapiolan Urheilupuistossa, TUP Nappula -kentällä. 


Jalkapallokoulu

FC Hongan jalkapallokoulut on suunnattu lajiin tutustuville, 2015–2017 syntyneille tytöille ja pojille. Jalkapallokouluissa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia. Jalkapallokoulun jälkeen on helppoa jatkaa FC Hongan joukkuetoiminnassa!

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

UEFA PlayMakers -jalkapallokoulu 5-8 -vuotiaille tytöille

Tervetuloa seikkailemaan Frozenin Annan ja Elsan kanssa! Ensimmäiset kahdeksan kertaa ovat maksuttomia!

Tämän monelle lapselle tutun tarinan kautta tytöt pääsevät tutustumaan jalkapalloon harrastuksena. UEFA Playmakers -harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan yhdessä FC Hongan koulutettujen ohjaajien kanssa. Harjoitukset on rakennettu lasten näkökulmasta tarinankerronnan keinoin ja harjoituksissa kehitetään monipuolisesti jalkapallotaitoja.

Jalkapallokoulun jälkeen on helppoa jatkaa FC Hongan joukkuetoiminnassa!

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Perhefutis

Perhefutis on aikuisen ja lapsen yhteinen harrastus, ja tärkein tavoitteemme on saada lapset ja aikuiset nauttimaan liikkumisesta sekä tietysti futiksesta – Liity mukaan!

Kesän 2022 Perhefutis on suunnattu 2018 sekä 2019 syntyneille pojille ja tytöille perheineen.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU


Tervetuloa mukaan keltamustien toimintaan!

Back to top