Olosuhteet

TAPIOLAN URHEILUPUISTO

FC Honka pelaa ja harjottelee Tapiolan Urheilupuistossa. Alueella sijaitsee kolme tekonurmikenttää, TUP1, TUP2 ja TUP3 sekä yksi luonnonurmistadion, joka on naisten ja miesten edustusjoukkueiden käytössä.

Täysimittaisten jalkapallokenttien lisäksi alueella sijaitsevat pienenmmät harjoittelukentät TUP Mini ja TUP Nappula. TUP on lyhenne puiston nimestä T = Tapiolan, U = urheilu ja P = puisto.

Ulkokenttien välittömässä läheisyydessä sijaitsevat seuran toimisto ja kioski sekä Espoon kaupungin ylläpitämät pukuhuonetilat.

Tapiolan Urheilupuisto
Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo
Sijainti kartalla

ESPORT ARENA

Alueella myös toimiva Esport Arenalla on lämpimissä sisätiloissa täysimittainen jalkapallokenttä, joka toimii seuran joukkueiden talviharjoitteluolosuhteena. Urheilupuiston alueella sijaitsevat myös sisäpalloilulajeille suunnatut Tapiolan Urheiluhalli ja Summahalli sekä jääkiekkoilijoille Espoon Metro Areena.

Esport Arena
Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo
Sijainti kartalla

EBK-HONKA AREENA

Toinen talviharjoitteluolosuuhteemme, EBK-Honka Areena sijaitsee Espoon keskusksessa. Hallissa treenataan talvikaudella kolmeen osaan jaetulla kentällä. Tiloissa sijaitsee myös kilpajoukkueiden käytössä oleva fysiikkavalmennushuone, joka on suunniteltu ja vartuteltu vastaamaan lajin tarpeisiin.

EBK-Honka Areena
Kylävainiontie 20, 02760 Espoo
Sijainti kartalla