Etsi tältä sivustolta

Uudelle pelaajalle

Tervetuloa mukaan FC Hongan toimintaan!

FC Honka on yhteisö nuorimmasta jalkapallokoululaisesta erityisryhmäläisiin ja aina menestyneimpiin ammattilaisiin. Kilpaurheilua ja harrastustoimintaa yhdistää pelaajien jatkuvaan kehittämiseen liittyvä tavoitteellisuus. Honkalaisuus on tukemista, jakamista ja arvostamista.

Kiitos, että olet tullut mukaan keltamustien joukkoon. Me Ollaan Honka!

Joukkue ja sen toimihenkilöt

Joukkueenjohtaja on henkilö, jolta voit ensisijaisesti tiedustella joukkueesi toimintaan liittyvistä asioista. Joukkueen rahastonhoitaja vastaa joukkueenne sisäisestä laskutuksesta ja talousasioista. Joukkueessa voi olla myös muita toimihenkilöitä, kuten huoltaja, varustevastaava, tiedottaja ja peleistä vastaava joukkueenjohtaja.

Joukkueen toimihenkilöt valitaan vanhempainkokouksessa. Ylintä päätäntävaltaa joukkueessa käyttää vanhempainkokous, johon kuuluvat kaikki joukkueen vanhemmat. Aikuisjoukkueissa joukkuekokous käyttää ylintä päätäntävaltaa. 

Joukkueen säännöt

Joukkueen toiminnassa noudatetaan vanhempainkokouksen hyväksymiä joukkueen sääntöjä. Joukkueenjohtaja toimittaa säännöt uudelle pelaajalle.

Pelaajan rekisteröiminen MyClub -jäsenrekisteriin

Joukkueenjohtaja rekisteröi uuden pelaajan MyClub -jäsenrekisteriin. Aktivointilinkin saatuaan pelaaja tai vanhempi kirjautuu järjestelmään ja samalla hyväksyy henkilötietojen rekisteröinnin. Vanhemman tai pelaajan tulee täyttää rekisteriin puuttuvat tiedot, kuten henkilötunnus (lapsiurheiluvaiheessa vakuutuksen ostoa varten), tiedon vakuutuksen olemassaolosta (nuorisourheiluvaihe) ja tiedon kuvausluvasta. Pelaajasta kerättävät henkilötiedot, niiden käyttötarkoitukset ja pelaajan oikeudet henkilötietojensa käsittelyssä ilmenevät FC Hongan tietosuojaselosteesta, joka on luettavissa seuran verkkosivuilla. MyClubissa näet joukkueen tapahtumat, joukkueen ja seuran viestit sekä laskut.

Maksut

Liittyessään seuran jäseneksi henkilö sitoutuu huolehtimaan seuran ja joukkueen laskujen maksamisesta. Seura laskuttaa kuukausittain toimintamaksua kaikilta juniorijoukkueiden pelaajilta aina U20 –joukkueisiin sekä jäsenmaksua kerran vuodessa kaikilta seuran pelaajilta. FC Hongan johtokunta päättää maksujen suuruuden vuosittain toimintakaudeksi kerrallaan. Toiminta- ja tilikausi on 1.11.-31.10.

Joukkue voi vanhempainkokouksen päätöksellä laskuttaa joukkuemaksua tai muita maksuja pelaajilta.

Maksujen laiminlyönti oikeuttaa seuran jäsenyyden päättämiseen. Maksuhaasteiden kohdalla tulee seuran laskujen (toiminta- ja jäsenmaksut) kohdalla olla yhteydessä osoitteeseen laskutus@fchonka.fi ja joukkueen tekemien laskujen osalta joukkueen rahastonhoitajaan. FC Hongan maksuseurantaprosessista huolehtii Visma PPG.

Pelaajan lopettaminen seurassa

Mikäli nuorisourheiluvaiheen pelaaja lopettaa seurassa kesken kauden, on hän velvollinen maksamaan ilmoituspäivästä alkaen kahden kuukauden toimintamaksut. Mikäli lapsiurheiluvaiheen pelaaja lopettaa seurassa kesken kauden, on hän velvollinen maksamaan ilmoituspäivästä alkaen yhden kuukauden toimintamaksun. Pelaaja on oikeutettu osallistumaan toimintaan niin kauan kuin hän maksaa maksuja.

Mikäli lopetusilmoitus tulee kuun 10. päivään mennessä, katsotaan kyseinen kuukausi yhdeksi maksuvelvoitekuukaudeksi.

Kauden vaihteessa, loka- ja marraskuun aikana lopettaville pelaajille ei tule ylimääräistä maksuvelvoitetta.

Loukkaantumiset ja tauot

Pelaajan loukkaantuessa tulee pelaajan esittää vastuuvalmentajalle lääkärintodistus saadakseen maksuvapautuksia. Loukkaantumisten yhteydessä ensimmäinen poissaolokuukausi on omavastuuna maksullinen ja seuraavat kuukaudet maksuttomia. Kilpajoukkueiden osalta vastuuvalmentaja arvioi voiko pelaaja osallistua joukkueen toimintaan osittain. Jos pelaaja osallistuu osittain harjoituksiin, häneltä veloitetaan 50 % seuran toimintamaksusta tänä aikana.

Muiden pidempien poissaolojen suhteen harkitaan maksuvapautukset erikseen.

Vakuutukset ja pelipassit

FC Hongan toimintamaksuun sisältyy lapsiurheiluvaiheessa vakuutus ja pelipassi.

Nuorisourheiluvaiheen pelaajat samoin kuin aikuisjoukkueiden pelaajat huolehtivat itse vakuutuksista ja pelipasseista.

Back to top