Etsi tältä sivustolta

Uudet pelaajat

FC Hongan 2007 ikäluokassa on pelipaikka kaikentasoisille ja erilaista harjoitusmäärää haluaville pelaajille. Joukkueita on neljä: kaksi kilpajoukkuetta Akatemia ja Musta ja kaksi harrastejoukkuetta Keltainen ja Vihreä.

Aloittelevat pelaajat

Meille on tervetullut jokainen jalkapallosta kiinnostunut 2007 syntynyt poika. Aiempaa kokemusta jalkapallosta ei tarvita. Toimintaa voi kokeilla kaksi viikkoa maksutta ja sen jälkeen ikäluokan vastuuvalmentaja Jani Lähde ohjaa joukkueeseen.

Pelaajalla on mahdollista harrastaa jalkapalloa tasosta riippumatta 1-4 kertaa viikossa. Joukkueet sekä harjoittelevat että pelaavat sarjoja, turnauksia ja harjoitusotteluja ympäri vuoden. Jokaiselle löytyy sopiva joukkue.

Harjoituksiin mukaan: pallo kokoa 4, nappulakengät, säärisuojat ja juomapullo sekä säähän ja liikuntaan sopiva varustus.

Kilpajoukkueet

Otamme uusia pelaajia ympäri vuoden. Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan kilpajoukkueessa, olet tervetullut kokeilemaan toimintaamme kahden viikon ajan normaalien harjoitusten yhteydessä. Ikäluokkavalmentaja seuraa pelaajan taitotasoa, intoa ja motivaatiota ja tekee tämän perusteella ehdotuksen joukkueesta. Jokaiselle pelaajalle löytyy meiltä joukkue.

Kilpajoukkueet harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa ja pelaavat lisäksi turnauksia, sarjoja ja harjoitusotteluita ympäri vuoden. Muiden lajien harrastaminen ei ole este kilpajoukkueessa pelaamiselle. Useamman harrastuksen yhdistävä harjoitusohjelma sovitaan yhteistyössä joukkueen vastuuvalmentajan, pelaajan ja vanhempien kanssa.

Uusien pelaajien yhteydenotot: ikäluokan vastuuvalmentaja Jani Lähde, jani.lahde@fchonka.fi

 

Back to top