FC Honka Pojat 2011

Hei sinä 2011 syntynyt! Tule mukaan pelaamaan futista ammattivalmentajan johdolla.

Ikäluokkamme tarjoaa kahden viikon ilmaisen koejakson uusille pelaajille. Kahden viikon aikana voitte tehdä rauhassa lopullisen päätöksen lajivalinnasta ja liittymisestä seuraan.

Koejakson aikana seuraamme valmentajien kanssa pelaajaa ja osoitamme oikean tasoisen toimintaryhmän pelaajalle oman kehittymisen tueksi.

Ikäluokan seuraava kokeilujakso järjestetään 18.4.-1.5.2022 välisenä aikana, joukkueen harjoitusaikataulun mukaisesti.

ILMOITTAUDU KOKEILUJAKSOLLE

Ikäluokkaan voi tulla kokeilemaan jalkapalloa ensimmäistä kertaa tai hakemaan lisähaasteita pidempään jatkuneelle harrastukselle. Joukkueita on ikäluokassa 4, joten löydämme varmasti pelaajan tavoitteisiin ja motivaatiotasoon soveltuvan toimintaryhmän. Tavoitteiden ja motivaatiotason muuttuessa myös harrastuksen intensiivisyyttä on mahdollista muuttaa. Muiden lajien harrastaminen ei ole este harrastamiselle ikäluokan millään tasolla. Useamman harrastuksen yhdistävä harjoitusohjelma sovitaan yhteistyössä joukkueen vastuuvalmentajan, pelaajan ja vanhempien kanssa.

Ikäluokkaan voi liittyä vain koejaksojen ajankohtina, mutta pelaajan siirtyminen tasolta toiselle voi tapahtua missä kauden vaiheessa vain.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Toimihenkilöt ja yhteystiedot

  • P11 Pre-Akatemia Joukkueenjohtaja Ana Perez 040 772 7456
  • P11 Musta Joukkueenjohtaja Mikko Kohtala 0504876719
  • P11 Keltainen Joukkueenjohtaja Anu Rautiainen 0405876888
  • P11 Vihreä Joukkueenjohtaja x

Lähetä postia joukkueelle Pojat 2011

    • Tällä kysymyksellä varmistetaan, että lähettäjä ei ole robotti:

    Yhteistyössä