Etsi tältä sivustolta

Lapsiurheiluvaiheen kokeilujakso alkaa 29.1.2024. Tervetuloa!

Julkaistu

Tervetuloa mukaan kahden viikon maksuttomalle kokeilujaksolle FC Hongan joukkueeseen! Kokeilujakso järjestetään 29.1.-11.2.2024 joukkueen harjoitusaikataulun mukaisesti.

Kokeilujakso on suunnattu 2013-2018 syntyneille tytöille ja 2015-2018 syntyneille pojille.

Kahden viikon kokeilujakson jälkeen tulee tehdä päätös sitoutumisesta. Joukkueenjohtajalta saatte tarkemmat tiedot joukkueen toiminnasta, maksuista jne.

Täyttäkää ilmoittautumisen yhteydessä kattavasti lapsen ja huoltajien yhteystiedot. Huom! Kun teette ilmoittautumisen niin osallistujaksi kirjoitetaan osallistuvan lapsen nimi eikä aikuista, joka lapsen ilmoittaa. Aikuisen tiedot tulevat huoltajan kenttään. Ohjeet videon muodossa: https://www.youtube.com/watch?v=-Cb6mzDpecw.

Mikäli olet MyClubissa jo kirjautuneena toisen jäsenen tiedoilla niin tee ilmoittautuminen tämän tapahtumasivun alalaidasta kohdasta ilmoita toinen jäsen.

Kokeilujakson aikana valmentaja seuraa pelaajaa ja osoitamme oikean tasoisen toimintaryhmän pelaajalle oman kehittymisen tueksi. Seuran ryhmävakuutus on voimassa kokeilujakson ajan.


ILMOITTAUDU OIKEAN IKÄLUOKAN KOKEILUJAKSOLLE:

Tytöt 2013

Tytöt 2014

Tytöt 2015

Tytöt 2016

Tytöt 2017/2018

Pojat 2015

Pojat 2016

Pojat 2017

Pojat 2018

Poikien 2013 – ja 2014-ikäluokat ovat tällä hetkellä täynnä. Toiminnasta kiinnostuneet, näiden ikäluokkien kilpapelaajat voivat olla yhteydessä Pre-Akatemian vastuuvalmentajaan.

Tervetuloa mukaan keltamustien joukkoon!
 


Lapsiurheiluvaiheen toiminta FC Hongassa

FC Hongassa pelaajan polku alkaa lapsiurheiluvaiheesta ja etenee siitä nuoriso- ja mahdollisesti aina huippu-urheiluvaiheisiin. Lapsiurheiluvaiheen (U5-U11) harrastaminen tapahtuu ikäluokkamallin mukaan ja sen tavoitteena on rakastuttaa pelaaja jalkapalloon, innostaa pelaajia liikkumaan monipuolisesti ja kokemaan liikunnan iloa.

Ikäluokkamalli muodostaa pelaajan liikunnallisuuden, kasvun ja kehittymisen kannalta johdonmukaisesti etenevän kokonaisuuden ja perustan elinikäiselle kehittymiselle. Toiminnan keskeisenä tehtävänä on edistää pelaajan liikunnallisuutta, kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä. Toimintaa suunnitellaan pelaajalähtöisesti ja sen tehtävä on vahvistaa pelaajan myönteistä minäkuvaa ja käsitystä itsestään.

Ikäluokkamalli perustuu käsitykseen, jonka mukaan jokainen pelaaja on ainutlaatuinen ja arvokas juuri sellaisena kuin hän on. Jokainen pelaaja tulee kuulluksi, nähdyksi, huomioon otetuksi ja ymmärretyksi yksilönä ja yhteisönsä jäsenenä. Pelaajat saavat kehittyä sekä rakentaa käsitystään itsestään ja maailmasta omien lähtökohtiensa mukaisesti.
 


Back to top