Etsi tältä sivustolta

Jari Antikainen miesten edustusjoukkueen manageriksi sekä mukaan kehittämään miesten edustusjoukkueen ottelutapahtumia

Julkaistu

Aiemmin GrIFK:n ja Espoon Palloseuran tapahtumasuunnittelussa mukana ollut Jari Antikainen lähtee mukaan kehittämään FC Hongan miesten edustusjoukkueen ottelutapahtumia. Lisäksi Antikainen tulee toimimaan edustusjoukkueen managerina.

Miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2024 Kakkosta. Yhteisenä tavoitteenamme on luoda viihdyttävä ja yhteisöllinen tapahtuma, jossa viihtyvät niin juniorit perheineen kuin muutkin fanit!

Hienoa saada Jari mukaan tiimiin!


Kuka olet ja mitä olet tehnyt aiemmin?

Olen Jari Antikainen ja 42-vuotias kolmen lapsen isä. Yrittäjänä olen toiminut viimeiset 20 vuotta pääkaupunkiseudulla. Omalla pelaajaurallani olen pelannut Miesten Kakkosessa, sekä Ykkösessä GrIFK:n riveissä. Pelaajauran jälkeen olen toiminut managerina GrIFK:ssa, sekä viimeisimpänä EPS:ssa. Yhteisöllisyyden, sekä ottelutapahtumien kehittäminen olivat keskeisiä tehtäviä Espoonlahdessa. Urheilumanagerointi-koulutuksen olen käynyt läpi 4–5 vuotta sitten Vierumäellä.

Millainen rooli sinulla on tiedossa FC Hongassa?

Ensimmäisiä tehtäviä on tukea päävalmentaja Mika Väyrystä tulevan joukkueen rakentamisessa. Tämän lisäksi pyrin vahvistamaan edustusjoukkueen taustaa niin, että se tukee parhaalla mahdollisella tavalla pelaajia ja heidän kehitystään, samalla antaen tarvittavaa tukea valmennukselle. Vahvan pohjan rakentaminen yhteisöllisyys edellä on myös yksi tärkeimmistä tehtävistä.

Mikä sinua erityisesti motivoi uudessa tehtävässäsi?

Olen yrittäjänä kokenut useita haasteita vuosien saatossa ja oppinut niistä myös jollakin tapaa nauttimaan. Nyt edessäni oleva haaste on iso, mutta olen täysin varma siitä, että kovalla työllä, konkreettisilla teoilla ja ennen kaikkea yhdessä tekemällä tulemme saavuttamaan tavoitteitamme askel kerrallaan. 

Millaisia ajatuksia ja tavoitteita sinulla on miesten edustusjoukkueen kaudelle 2024?

Juuri nyt ensimmäinen ja tärkein tehtävä on saada edustusjoukkue kasaan. Tavoitteena on se, että tulevan kauden joukkue rakentuisi pitkälti omista junioreista, sekä honkataustaisista pelaajista, joiden sydän sykkii tälle seuralle. Joukkueen rakentaminen on viivästynyt ja tämä tuo luonnollisesti haasteita, mutta uskon vahvasti onnistumiseemme. Lisäksi tavoitteeni tälle vuodelle on se, että palautan uskoa ja luottamusta askel kerrallaan FC Hongan edustusjoukkueeseen niin pelaajien, fanien kuin yritystenkin silmissä. 

Millaisia terveisiä lähetät honkalaisille ja muille espoolaisille pelaajille, perheille ja faneille?

Olen erittäin kiitollinen luottamuksesta ja tästä mahdollisuudesta, jonka olen saanut FC Honka ry:n hallitukselta, sekä toiminnanjohtaja Petri Haraiselta. 

Olen käynyt useita keskusteluja viimeisen kuukauden aikana seuran edustajien kanssa ja olen todella vaikuttunut ilmapiiristä, jonka olen saanut kokea. Miltään osin tilanne ei ole toki ihanteellinen, mutta itse koen, että nyt FC Hongalla ja sen edustusjoukkueella on erittäin upea mahdollisuus rakentaa jotain ainutlaatuista sekä pysyvää, josta voimme olla todella ylpeitä myös tulevaisuudessa.

On käsittämättömän hienoa nähdä kuinka FC Hongan fanit ovat pysyneet edustusjoukkueen tukena konkreettisella tavalla. Kausikorttimyynti on lähtenyt upeasti käyntiin ja se luo todella vahvaa uskoa tulevaan tässä haastavassa tilanteessa. 

Jo nyt kiitoksena kaikille Teille lupaan, että FC Hongan ottelutapahtumat Tapiolan nurmella tulevat olemaan Kakkosen parasta antia ja niistä jokainen fani saa olla ylpeä.

Nyt on kaikkien oikea aika näyttää, mitä Honka-perhe ja yhteisöllisyys tarkoittaa. Mikäli koet, että juuri sinulla olisi annettavaa niin älä epäröi olla yhteyksissä minuun.

Meillä on unelma tulevaisuudessa, olethan mukana matkalla?

#MinäOlenMukana

#MeOllaanHonka

Jari Antikainen


Osta kausikortti

Back to top