Etsi tältä sivustolta

Palkkaamme kaksi osa-aikaista valmentajaa 11v11 vaiheen kilpajoukkueisiimme 

Julkaistu

Haemme vielä kahta valmentajaa kahteen eri tehtävään alkavalle kaudelle osa-aikaiseen työsuhteeseen. 


PU14 (2010) / Musta, 2. valmentaja

Haemme kenttävalmentajaa ikäluokan toiseen kilpajoukkueeseen. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii kokenut honkalainen Saleh Zahedi (UEFA B).  

Lisäksi joukkueella on seuran fyysisen valmennuksen päällikön Carlos Fradaon, maalivahtivalmentajien ja valmennuspäällikön tuki. 

Toisen valmentajan vastuulla on olla keskeinen osa joukkueen kenttävalmennusta. Kentän ulkopuolisiin asioihin (esim. suunnittelu ja analysointi) osallistuminen omien toiveiden mukaan vastuuvalmentajan johdolla. 

Tapahtumia on 4–5 viikossa. Joukkue harjoittelee talvella hyvissä ja kesällä erinomaisissa olosuhteissa. Musta joukkue tekee myös säännöllistä yhteistyötä ikäluokkansa Akatemian ja Keltaisen joukkueen kanssa. 


TU15 (2009) / YJ2, valmentaja

Ikäluokan kilpajoukkue on FC Espoon, FC Kasiysin ja FC Hongan kaudelle 2022–23 perustama yhdistelmäjoukkue. Yhden joukkueen sisällä toimii kaksi peliryhmää nimillä FC Espoo YJ ja FC Honka / FC Espoo YJ2 koostuen tällä hetkellä n. 32 motivoituneesta pelaajasta.   

Joukkueen peliryhmät pelaavat korkeimmilla mahdollisilla sarjatasoilla. YJ1 sijoittui EL-liigassa kaudella 2023 toiseksi ja osallistui Helmariliigaan FC Hongan paikan kautta saavuttaen kv-turnauspaikan. YJ2 saavutti toiseksi korkeimman sarjatason eli Ykkösen paikan ja säilytti sen myös ensi kaudelle. 

Haemme valmentajaa, jonka tehtävänä on toimia osana neljän hengen valmennustiimiä vastaten ensisijaisesti YJ2-joukkueen toiminnan toteuttamisesta. 

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Lasse Kiehelä ja muut valmentajat ovat Aapeli Salmi sekä Matias Pirinen. Tapahtumia on 4–5 kertaa viikossa ja joukkueen harjoittelu jakautuu yhteistyöseurojen olosuhteisiin. 


Mitä etsimme?

Eduksesi luetaan: 

  • Vuorovaikutus- ja ryhmänhallintataidot  
  • Kokemus valmentajana  
  • Valmentamista tukeva siviilikoulutus   
  • Palloliiton koulutukset  
  • Pelaajatausta  

Tehtävät sopivat sekä kokeneemmalle kuin valmentajauran alkupuolella olevalle valmentajalle, kunhan motivaatio työnkuvaa ja itsensä kehittämistä kohtaan ovat kunnossa. Ole rohkeasti yhteydessä, jos jokin jäi mietityttämään. 

Tiedoksi myös: tehtäviä ei pysty yhdistämään ja molempien joukkueiden valmennuskieli on suomi. 


Ole yhteydessä!

Työtehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Toivomme hakijoilta vapaamuotoista hakemusta sähköpostitse ja sen liitteeksi CV.  


Hakemukset ja lisätiedustelut: 

Kimmo Eronen,  

kimmo.eronen@fchonka.fi, 050 329 5793

Valmennuspäällikkö U12 – U15 Kilpajoukkueet 

Back to top