Etsi tältä sivustolta

T2010 Akatemiajoukkueen erinomainen toiminta näkyy tuloksissa 

Julkaistu

2010 syntyneiden tyttöjen kausi on ollut nousujohteinen. Joukkue nousi kakkosen sarjatasolta ykköseen eikä Etelä Liigan karsintapaikka jäänyt kuin parin pisteen päähän. Innostava ja energinen valmennus, pelaajien tekemä työ sekä treeneissä että omalla ajalla ja kaikin puolin hyvä meininki joukkueessa ovat luoneet pohjaa kehitykselle. Loistava toiminta näkyy tuloksissa! 

Tavoitteena on edelleen nostaa joukkueen toiminnan tasoa. T2010 Akatemian tavoitteena on kamppailla korkeimmista sarjapaikoista: joukkue tavoittelee nousua Etelä Liigaan jo tulevalla kaudella. 

Nuorisourheiluvaiheen akatemiajoukkueiden laadukas toimintaympäristö varmistetaan hyvin resurssein: 

  • Jokaiselle akatemiajoukkueelle on nimetty kaksi ammattitaitoista ja kokenutta valmentajaa 
  • Valmennuspäällikkö vastaa toiminnan kokonaisuudesta ja toimii valmentajien esihenkilönä 
  • Harjoitteluolosuhteet ovat erinomaiset niin kesä- kuin talvikaudella ja olosuhteet tukevat pelaajien harjoittelua ja kehittymistä 
  • Laadukas fysiikkavalmennus sekä maalivahtivalmennus ovat tärkeä osa joukkueiden toimintaa  
  • Nuorisourheiluvaiheen vanhemmassa päässä tukea tarjoavat talenttivalmentaja, akatemiajohtaja sekä urheilutoimenjohtaja 
  • Toiminnassa huomioidaan ikäluokkien erityispiirteet sekä pelaajien tukeminen niin kentällä kuin sen ulkopuolella

Erittäin pidetty vastuuvalmentaja Jukka Vilén jatkaa joukkueen vastuuvalmentajana ja hänen valmennusparikseen tulee kaudella 2021–2022 vuoden nuorisourheiluvaiheen valmentajaksi FC Hongassa valittu seuran päätoiminen valmentaja Stephen Gardias

Lämmin kiitos Vilénin nykyiselle valmennusparille, Manuel ”Vallu” Martinsille onnistuneesta kaudesta ja kaikkea hyvää jatkoon yhteistyöseuramme EPS:n vastuuvalmentajana! 


Tyttöjen akatemiatoiminta kasvattaa pelaajia aina Kansalliseen Liigaan ja parhaimmillaan kansainvälisille areenoille!

FC Honka tarjoaa akatemiajoukkueiden pelaajille erinomaisen pelaajapolun ja mahdollisuuden tavoitella kansallista ja jopa kansainvälistä huippua. FC Honka on yksi kolmesta suomalaisseurasta, jotka ovat mukana Palloliiton hybridiakatemiatoiminnassa, jonka kokonaisuudesta vastaa akatemiajohtaja Jussi Vasara. Nuoriso- ja huippu-urheiluvaiheen tyttöjoukkueille on nimetty oma talenttivalmentaja, Antoni Dagaa. Nämä tukitoimet alkavat näkyä 2010-ikäluokan toiminnassa varsinaisesti kaudella 2024–2025.

Tyttöjen akatemiajoukkueiden toiminta kasvattaa pelaajia aina Kansalliseen Liigaan saakka ja parhaimmillaan kansainvälisille areenoille!

Milla Punsarille huippusiirto – ura jatkuu Freiburgissa!

Iida Laine siirtyy Puskas Akademiaan Unkariin


Kiinnostuitko?

Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, niin ota mahdollisimman pian ja viimeistään marraskuussa 2023 yhteyttä joukkueen vastuuvalmentaja Jukka Viléniin, vilenjukka@hotmail.com tai nuorisourheiluvaiheen valmennuspäällikkö Kimmo Eroseen, kimmo.eronen@fchonka.fi / 050 329 5793. 

Motivoituneiden pelaajien on mahdollista tulla joukkueeseen kokeilujaksolle sovittuna aikana.  

Back to top