Etsi tältä sivustolta

T2011 Akatemian onnistuneen kauden taustalla on toimiva yhteistyö Leppävaaran Pallon kanssa

Julkaistu

Tyttöjen 2011 akatemiajoukkueella on takanaan todella onnistunut kausi: Helmariliigassa joukkue saavutti upeasti paikan kansainväliseen turnaukseen, voitti Helsinki Cupin ja vieraili menestyksekkäästi espanjalaisessa huipputurnauksessa, Mad Cupissa. Etelä Liigassa sijoitus oli hienosti neljäs! Niin valmennus kuin pelaajat ovat tehneet erinomaista työtä kehityksen eteen.  

Onnistuneen kauden taustalla on toimiva yhteistyö Leppävaraan Pallon kanssa. Vuonna 2011 syntyneet ovat ensimmäinen ikäluokka, jonka akatemiajoukkue on koottu sekä FC Hongan että yhteistyöseura Leppävaaran Pallon pelaajista. Molempien seurojen pelaajakehitystyö lapsiurheiluvaiheessa on tuottanut tulosta! 

T2011 Akatemian toiminnassa huomioidaan yksilöllinen pelaajakehitys. Oikean kehitysympäristön varmistamiseksi joukkue on tehnyt yhteistyötä ympärillä olevien tyttö- ja poikajoukkueiden kanssa.  

Pidetyt ja innostavat valmentajat Jean Mushimiyimana ja Jukka Vilén jatkavat kaudella 2023–2024.  

Nuorisourheiluvaiheen akatemiajoukkueiden laadukas toimintaympäristö varmistetaan hyvin resurssein:   

  • Jokaiselle akatemiajoukkueelle on nimetty kaksi ammattitaitoista ja kokenutta valmentajaa   
  • Valmennuspäällikkö vastaa toiminnan kokonaisuudesta ja toimii valmentajien esihenkilönä   
  • Harjoitteluolosuhteet ovat erinomaiset niin kesä- kuin talvikaudella ja olosuhteet tukevat pelaajien harjoittelua ja kehittymistä   
  • Laadukas fysiikkavalmennus sekä maalivahtivalmennus ovat tärkeä osa joukkueiden toimintaa    
  • Nuorisourheiluvaiheen vanhemmassa päässä tukea tarjoavat talenttivalmentaja, akatemiajohtaja sekä urheilutoimenjohtaja   
  • Toiminnassa huomioidaan ikäluokkien erityispiirteet sekä pelaajien tukeminen niin kentällä kuin sen ulkopuolella  

Tyttöjen akatemiatoiminta kasvattaa pelaajia aina Kansalliseen Liigaan ja parhaimmillaan kansainvälisille areenoille! 

FC Honka tarjoaa akatemiajoukkueiden pelaajille erinomaisen pelaajapolun ja mahdollisuuden tavoitella kansallista ja jopa kansainvälistä huippua. FC Honka on yksi kolmesta suomalaisseurasta, jotka ovat mukana Palloliiton hybridiakatemiatoiminnassa, jonka kokonaisuudesta vastaa akatemiajohtaja Jussi Vasara. Nuoriso- ja huippu-urheiluvaiheen tyttöjoukkueille on nimetty oma talenttivalmentaja, Antoni Dagaa. Nämä tukitoimet alkavat näkyä 2011-ikäluokan toiminnassa tulevalla kaudella 2023–2024.  

Tyttöjen akatemiajoukkueiden toiminta kasvattaa pelaajia aina Kansalliseen Liigaan saakka ja parhaimmillaan kansainvälisille areenoille! 

Kiinnostuitko? 

Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, niin ota mahdollisimman pian ja viimeistään marraskuussa 2023 yhteyttä joukkueen vastuuvalmentaja Jean Mushimiyimanaan, jean.mushimiyimana@gmail.com tai nuorisourheiluvaiheen valmennuspäällikkö Kimmo Eroseen, kimmo.eronen@fchonka.fi / 050 329 5793.

Motivoituneiden pelaajien on mahdollista tulla joukkueeseen kokeilujaksolle sovittuna aikana.   

Back to top