Etsi tältä sivustolta

Tapiolassa tapahtumarikas viikonloppu honkalaisille! Nyt ratkotaan mestaruuksia ja pelataan Espoon Liigan lopputurnaus! 

Julkaistu

Honkalaisille on viikonloppuna tarjolla jännitystä Tapiolassa, kun joukkueet tavoittelevat mestaruuksia eri sarjoissa. Komeinta kruunua tavoittelee Veikkausliigajoukkue, joka kohtaa lauantaina Olympiastadionilla pelattavassa Suomen Cupin finaalissa Ilveksen.  


Kansallisen Liigan ottelu FC Honka – HPS perjantaina 

Mitalinnälkäinen FC Honka kohtaa perjantaina HPS:n Tapiolassa klo 19:00. Nyt saat kaksi lippua yhden hinnalla perjantain otteluun + FC Honka – KuPS -otteluun 7.10. klo 16.00! 

Ottelun yhteydessä kerätään varoja Roosa nauha -keräykseen!  


Espoon Liigan lopputurnaus Tapiolassa viikonloppuna 

Espoon Liigan kausi huipentuu Tapiolan Urheilupuistossa pelattavaan lopputurnaukseen 30.9.-1.10.2023. Turnaukseen on ilmoittautunut 181 joukkuetta! Lopputurnauksen aikataulu on suunniteltu niin, että osallistujat ehtivät Töölöön klo 16 alkavaan Suomen Cupin finaaliin kannustamaan espoolaisia! 


P17 varmisti Suomen mestaruuden! Mitalit jaetaan lauantaina 

Esport Hongan P17-joukkue varmisti Suomen mestaruuden edellisessä ottelussaan kaatamalla VJS:n lukemin 2–1. Onnittelut vielä kerran upeasta kaudesta ja mestaruudesta! Joukkue palkitaan lauantaina Tapiolan nurmella klo 13:00 pelattavan FC Honka – KäPa -ottelun yhteydessä. 


P20 SM tavoittelee mestaruutta 

Tapiolan Urheilupuiston TN1-kentällä lauantaina klo 15:00 on jännittävä ottelu, kun FC Honka kohtaa NoPS:n. Joukkueella on edelleen mahdollisuus voittaa Suomen mestaruus! FC Honka on tällä hetkellä sarjataulukossa toisena, kahden pisteen päässä Ilveksestä.  


T15 Liiga Etelän mestaruus ratkeaa lauantaina 

Upeasti koko kauden ajan pelannut T08 Akatemia on todella lähellä Liiga Etelän voittoa, joka ratkeaa lauantaina TN1:llä klo 17:00 pelattavassa paikallistaistelussa FC Honka – HJK. Voittajajoukkue vie vuoden 2023 mestaruuden! Honka johtaa sarjaa tällä hetkellä ja on pisteen edellä HJK:ta.  


Suomen Cupin finaali – junioreiden kulkueessa kannustetaan yhdessä keltamustia! 

Bussilasteittain juniorijoukkueita suuntaa yhdessä kohti Olympiastadionia lauantaina, kun Åbergin linja kuljettaa keltamustapaitaiset kannattajat kohti Suomen Cupin finaalia FC Honka – Ilves! Töölön Kisahallilta Olympiastadionille kulkevassa kulkueessa ei ääntä ja kannustushuutoja säästellä! Kiitos yhteistyöstä Åbergin linja ja Espoon kaupunki. 

Ottelu alkaa klo 16:00. Osta liput otteluun, jos ne vielä puuttuvat!  

FC Honka, tuolloin vielä Tapion Honka, pelasi edellisen kerran Stadikalla loppuottelua vuonna 1969. Suomen Cupin finaalin FC Honka voitti vuonna 2012. 

Ainutlaatuinen ottelu tulossa! Älä missaa tätä vaan tule paikalle! 

Kuva: Juhani Järvenpää
Back to top