Etsi tältä sivustolta

Tulevan kauden U20-joukkueen toiminnassa huomioidaan ikäluokan erityispiirteet ja niiden yhdistäminen tavoitteelliseen kilpaurheiluun 

Julkaistu

Ensi kausi lähestyy ja suunnitelmat ovat tarkentuneet ASM-joukkueen osalta. Tavoitteena on selkeyttää toimintaa entisestään ja huomioida joukkueen toiminnassa ja hintatasossa vielä nykyistä paremmin ikäluokan erityispiirteet ja elämäntilanteeseen liittyvät seikat, kuten taloudellinen tilanne, opiskelu tai työ ja niiden yhdistäminen tavoitteelliseen kilpaurheiluun. Nykyisen ASM-joukkueen nimi tulee tulevalla kaudella 2023–2024 olemaan Honka U20. 

U20-joukkueen toiminta nojautuu kilpaurheiluun ja pelaajilta edellytetään korkeaa motivaatiota sekä sitoutumista joukkueen tapahtumiin. Joukkueelle nimetään kaksi sitoutunutta ja osaavaa valmentajaa. Joukkueella on kaudella 2023–2024 kolmet jalkapalloharjoitukset viikoittain ja sen lisäksi yksi fysiikkaharjoitus sekä pelit. Tulevalla kaudella joukkue pelaa kahdessa sarjassa (paikat varmistuvat syksyn pelien jälkeen). 

U20-joukkueella on selkeät tavoitteet:  

  • Tarjota pelaajille mahdollisuus laadukkaaseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun ja laadukkaaseen ympäristöön, joka huomioi ikäluokan erityispiirteet. 
  • Menestyä U20 SM-sarjassa 
  • Antaa pelaajille aito mahdollisuus kehittyä pelaajina. 

U20-joukkue tulee tekemään yhteistyötä Miesten Kakkosta pelaavan Esport Honka Akatemian kanssa.  

Kiinnostuitko? 

Jos kiinnostuit joukkueen toiminnasta, niin ole yhteydessä FC Hongan akatemiajohtaja Jussi Vasaraan: jussi.vasara@fchonka.fi. Voitte keskustella mahdollisuudesta tulla kokeilujaksolle joukkueeseen. Toivomme paljon yhteydenottoja motivoituneilta pelaajilta, joilla on vahva pelaajatausta!

Back to top