Etsi tältä sivustolta

Omar Adlani jatkaa liigajoukkueen päävalmentajana

Julkaistu

Omar Adlani jatkaa Hongan Kansallisen Liigan joukkueen päävalmentajana ensi kaudella. Adlani saapui Honkaan syksyllä 2019 tyttöpuolen talenttivalmentajaksi ja syksyllä 2021 hänet valittiin kaudesta 2022 alkaen edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Adlanin ensimmäisellä kaudella Honka sijoittui seitsemänneksi, tällä kaudella vahvasi pelanneet keltamustat ovat neljäntoista ottelun jälkeen Kansallisessa Liigassa neljäntenä.

Honka on kotini. Rakastan seuraa, Espoota kaupunkina ja pelaajia, joiden kanssa minulla on ollut etuoikeus tehdä töitä. Intohimo ja halu kehittyä on vain kasvanut joka vuosi siitä lähtien, kun tulin seuraan. Tuleva vuosi on minulle viides seurassa ja kolmas edustusjoukkueen päävalmentajana ja olen motivoituneempi kehittymään kuin koskaan. Minulla on vielä paljon opittavaa ja tulen varmasti yhä tekemään virheitä, mutta olemme rakentaneet joukkueeseemme pelaajien kanssa kulttuurin, missä seuraava teko on se tärkein”, Adlani kommentoi.

Olen kiitollinen, että saan valmentaa Suomen korkeimmalla tasolla ja että seura on luottanut minuun jatkaa tämän joukkueen johdossa. Olen myös löytänyt Hongasta seuran, joka sopii omiin arvoihini. Haluamme kehittää pelaajia. Keskitymme yksilöiden kehittämiseen, mutta laitamme paljon merkitystä myös kollektiiviin. Asetamme harjoituksissa kovan vaatimustason, mikä on näkynyt myös peleissä. Haluamme olla jokaiselle vastustajallemme se vaikein joukkue, jota vastaan he joutuvat pelaamaan.”

Hongalla on jäljellä runkosarjassa vielä neljä ottelua ennen loppusarjaa.

Kautta on vielä paljon jäljellä, joten keskittymisemme on tässä kaudessa. Luonnollisesti olemme jo suunnitelleet ensi kautta, mutta en halua siirtää keskittymistä pois loppukaudesta. Meillä on upea ryhmä pelaajia, jotka tekevät päivittäin töihin tulemisesta suuren ilon. He ovat nälkäisiä kehittymään ja olen täysillä sitoutunut auttamaan heitä saavuttamaan kauden tavoitteemme”, Adlani sanoo.

Meillä on vielä paljon parannettavaa ja askel askeleelta teemme oikeita asioita kehittyäksemme. ”Me Ollaan Honka” tarkoittaa minulle perhettä. Ensimmäinen askel on tukea toisiamme seuran sisällä. Haastan jokaisen tässä seurassa tulemaan peleihimme ja kannustamaan pelaajiamme!”, hän päättää.

Omarin tarina seurassa on ollut hieno. Hän aloitti seurassa talenttivalmentajana ja oli siinä tehtävässä todella hyvä. Järjestelmällisyys ja työn laatu mitä hän silloin teki oli korkealla tasolla. Siitä hän nousi Kansallisen Liigan joukkueen päävalmentajaksi. On erittäin hienoa nähdä kehitys, jota tapahtuu joka vuosi. Omar on yksi monesta valmentajasta seurassa, jonka kehitystä olemme uran aikana tukeneet ja se kehitys menee koko ajan eteenpäin“, urheilutoimenjohtaja Petri Vuorinen sanoo.

Kansallisen Liigan joukkueemme on ollut hyvin nuori. Panostukset myöst tyttö- ja naispuolella Hongassa ovat lisääntyneet. Tämän vuoden joukkueella on mennyt hyvin. Joukkueessa on hyvä henki ja se näkyy kaikille myös päällepäin. Siitä menee iso kiitos osaltaan Omarille, joka on ollut sitä luomassa yhdessä pelaajien kanssa“, Vuorinen päättää.

Hongan kausi Kansallisessa Liigassa jatkuu vierasottelulla Ilvestä vastaan keskiviikkona 9.8. Tampereella. Seuraava kotiottelu Tapiolan urheilupuistossa pelataan lauantaina 12.8. jolloin vastassa on TPS klo 18.00 alkaen.


Kuva: Niko Nakari

Back to top