Etsi tältä sivustolta

Huippuvalmentajalla nimi paperissa: tulevan kauden T12 Akatemiassa treenataan tosissaan hyvässä ilmapiirissä 

Julkaistu

Yksi Suomen arvostetuimmista juniorivalmentajista on tehnyt sopimuksen FC Hongan kanssa tulevalle kaudelle 2023–2024. Vastuuvalmentaja tulee vastaamaan 2012 syntyneiden tyttöjen akatemiajoukkueen valmennuksesta yhdessä valmennusparinsa kanssa. Valmentajien nimet julkaistaan lähiviikkoina. 

Tulevalle kaudelle kootaan nyt toista kertaa nuorisourheiluvaiheen nuorimman ikäluokan joukkue FC Hongan sekä sen yhteistyöseurojen pelaajista niin tytöissä kuin pojissa. Yhteistyösopimuksiin pohjautuva prosessi on käynnissä 2012 syntyneiden osalta. Kokemukset 2011 syntyneiden ikäluokasta ovat olleet erinomaisia pelaajakehityksen ja yhteistyön näkökulmista. Luottamus on kova sen suhteen, että myös 2012 syntyneiden ikäluokalle ja sen motivoituneille pelaajille saadaan loistava toimintaympäristö niin treeniolosuhteiden kuin erinomaisen valmennuksen kautta.  

Joukkueeseen voidaan ottaa joitakin motivoituneita pelaajia myös muista kuin FC Hongan yhteistyöseuroista. Erityisesti maalivahdeille on paikkoja tarjolla ja FC Honka pystyy tarjoamaan loistavat olosuhteet motivoituneille maalivahdeille. Seuran maalivahtivalmennus on huipputasoa! 


Kiinnostuitko? 

Mikäli olet kiinnostunut 2012 syntyneiden tyttöjen akatemiatoiminnasta niin ole yhteydessä nuorisourheiluvaiheen valmennuspäällikkö Kimmo Eroseen: kimmo.eronen@fchonka.fi / 050 329 5793. 

#MeOllaanHonka 

Back to top