Etsi tältä sivustolta

Stadionilla junnukatsomo! Tervetuloa liigaotteluihin perjantaina ja lauantaina

Julkaistu

Tällä kaudella Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan otteluissamme on junnukatsomo, johon jokainen juniori on tervetullut kannustamaan keltamustia! Junnukatsomo on stadionin pohjoispäädyssä (TN2:n puolella) oleva seisomakatsomo, joka on merkitty selkeästi junnukatsomo-banderollilla.

Perjantaina 5.5. pelataan vihdoin Veikkausliigan kotiottelu Tapiolassa tutulla stadionilla. Tervetuloa otteluun FC Honka – FC Lahti klo 18:00!

Lauantaina 6.5. puolestaan pelataan Kansallisen Liigan ottelu FC Honka – PK-35 klo 15:00. Tule Tapiolan TN1:lle kannustamaan!

Heti ensi viikon tiistaina 9.5. on seuraava Veikkausliigan kotiottelu FC Honka – Haka klo 18:00.


Oletko valmis, jalkapallojuniori?

Tule kannustamaan omiasi kotikentälle!

  • Tunnusta väriä ja laita matseihin oma pelipaitasi päälle. Kiipeä junnukatsomoon kavereiden kanssa!
  • Nappaa mukaan FC Hongan fanihuivi. Junnukatsomossa nostetaan huivit kaksin käsin ilmaan, kun pelaajat saapuvat kentälle!
  • Kannustetaan omia koko ottelun ajan äänekkäästi!

Kausikorteista

Veikkausliigan kausikortit on jaettu FC Hongan junioreille. Lisäksi juniorikausikortti löytyy nyt myös MyClubista jäsenkortin alta siltä varalta, että pahvinen kausikortti katoaa tai menee rikki. Jos juniori haluaa käyttää myClubin kausikorttia niin MyClubiin on hyvä lisätä juniorin kuva. Tarvittaessa MyClubin kausikortista voi ottaa kuvakaappauksen, mikäli juniorilla ei ole sovellusta käytössään.

Kansallisen Liigan otteluihin pääsevät alaikäiset maksutta.

Tervetuloa paikan päälle!

Osta Veikkausliigan liput ja kausikortit

Osta Kansallisen Liigan liput ja kausikortit


Kulkeminen otteluihin

Tapiolan Urheilupuisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja suosittelemme saapumaan otteluihin kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä.

Tapiolan Urheilupuistossa järjestetään Taitaja 2023 -tapahtuma 8.–11.5., jolloin Urheilupuistossa on parkkitilaa vielä normaalia vähemmän erityisesti päiväsaikaan.

Back to top