Etsi tältä sivustolta

Tervetuloa koko perheen Honka-päivään la 13.5. klo 12:00!

Julkaistu

Honka-päivä 13.5.2023 lähestyy! Jälleen on mukava yhteisöllinen päivä tiedossa ja toivomme viime vuoden tapaan paljon osallistujia paikan päälle!

Yksi ohjelmanumero Honka-päivänä on tänäkin vuonna joukkueidemme rankkariskaba, joka alkaa TUP2:lla klo 12:00. Lisäksi TUP2-kentän tapahtuma-alueella on paljon erilaisia aktiviteetteja ja toiminnallisia pisteitä junioreille, kuten jalkapallo-darts ja cage. Mahtavia palkintoja luvassa!

Nelinkertainen Freestyle-jalkapallon Suomen mestari Alexander Wessberg esiintyy tapahtumassa ja pelailee junioreiden kanssa.

Veikkausliigan ottelu FC Honka – KuPS

Rankkariskaban finaalit vedetään klo 15:00 alkavan Veikkausliigaottelun FC Honka – KuPS puoliajalla.

Veikkausliigaottelu alkaa stadionilla klo 15:00. FC Hongan juniorit pääsevät kausikorteilla otteluun ja jokaisen juniorin mukana pääsee yksi aikuinen maksutta kyseiseen 13.5. pelattavaan otteluun.

Juniorikausikorttilaiset ja heidän mukanaan tulevat aikuiset voivat seurata ottelua päätyjen seisomakatsomoista. Pohjoispäädyssä on erikseen junnukatsomo!

Liput otteluun

Varusteiden vaihtokirppis

Löytyykö teiltä ylimääräisiä Honka-varusteita tai nappiksia? Tuo ne Honka-päivän vaihtokirppikselle ja nappaa kirppikseltä mukaasi jotain, mille teillä on tarvetta!

Varusteita voi halutessaan toimittaa jo ennakkoon perjantaista 5.5. alkaen Tapiolan Urheilupuiston vahtimestareiden kopissa olevaan vihreään keräyslaatikkoon tai sitten tapahtumapäivänä suoraan vaihtokirppikselle, joka sijaitsee tapahtuma-alueella TUP2-kentällä.

Hupparitarjous -30 % ja muut fanituotteet -15 %

Tapahtuma-alueella myydään FC Hongan fanituotteita Honka-päivänä hyvään hintaan! Tervetuloa ostoksille!

Nähdään Tapiolassa 13.5.! Tervetuloa!

Back to top