Etsi tältä sivustolta

Tue juniorirahastoamme ostamalla Honka-kahvia tai lahjoittamalla!

Julkaistu

Jalkapallo kuuluu kaikille!

FC Honka ry:n juniorirahaston varoilla tuetaan toimintamaksuista aiheutuvia kustannuksia tasavertaisesti toimintamaksun piirissä oleville FC Honka ry:n pelaajille. Haluamme toimia niin, että jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus osallistua seuran toimintaan riippumatta perheen varallisuudesta.

Keräämme nyt varoja juniorirahastoomme. Yhdessä meillä on mahdollisuus luoda entistä tasavertaisemmat mahdollisuudet lapsille ja nuorille jalkapallon harrastamiseen ja lajissa kehittymiseen!


Voit osoittaa tukesi juniorirahastolle:

Ostamalla verkkokaupassamme myynnissä olevaa Honka-kahvia, jonka tuotto ohjataan juniorirahastoon. Honka-kahvi on Helsingin kahvipaahtimon laadukas kahvi ja mainio joululahja läheisille!

Verkkokauppaan

Kahvien nouto toimistolta (Urheilupuistontie 2) ennen joulua: keskiviikkoisin klo 15:00-18:00.

Lahjoittamalla juniorirahaston tilille.

Lahjoitusohjeet :

  • Lahjoita haluamasi summa juniorirahaston tilille: FI 0612 1530 0016 4627
  • Tulosta halutessasi lahjakortti, jos haluat antaa lahjoituksen aineettomana lahjana läheisellesi. Yrityksille voimme räätälöidä oman lahjakortin.
  • Julkaisemme kaikkien halukkaiden juniorirahastoon lahjoittaneiden nimet seuran kotisivuilla. Mikäli haluat lahjoittajan nimen näkyviin kotisivuillemme,  laita pyyntö sähköpostitse osoitteeseen  annariina.seppa@fchonka.fi. Yli 500  euron lahjoitukset uutisoidaan erikseen seuran kotisivuilla, jos lahjoittaja niin toivoo.
  • Lisätietoa

Lukusuositus:

Mervi ja Jyrki Kataisen säätiö teki lahjoituksen juniorirahastolle

Jani Nieminen keräsi merkkipäiväkeräyksellä merkittävän summan rahaa FC Hongan vähävaraisten perheiden pelaajille


Lämmin kiitos ja rauhallista joulun odotusta!

Rahankeräyslupa: RA/2021/258

#MeOllaanHonka

Back to top