Juniorirahasto

FC Hongan toimintaa ohjaavat vastuullisuuden periaatteet. Haluamme toimia niin, että jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus osallistua seuran toimintaan riippumatta perheen varallisuudesta. Jalkapallo kuuluu kaikille! 

Juniorirahasto

FC Hongassa on perustettu rahasto seuran vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastuskustannusten tukemiseksi. Rahasto on perustettu FC Hongan johtokunnan 12.9.2019 tekemällä päätöksellä.   

Rahaston tarkoituksena on edistää ja tukea FC Honka ry:n vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamista ja kilpailemista. Tarkoituksensa mukaisesti rahasto jakaa jäsenille avustuksia, joilla katetaan jalkapalloharrastuksen kustannuksia. Varoilla tuetaan toimintamaksuista aiheutuvia kustannuksia tasavertaisesti toimintamaksun piirissä oleville pelaajille. 

Myönnettävä avustussumma riippuu rahaston taloudellisesta  tilanteesta ja hakemusten määrästä. Haku järjestetään kahdesti kauden aikana ja hausta tiedotetaan tarkemmin, kun se on ajankohtainen. 

Rahastolla on oma tili, jolle varat kerätään. Vähävaraisten tukemiseksi tarkoitetut varat pidetään selkeästi erillään seuran muista varoista ja käytetään yksinomaan seuran junioreiden hyväksi. 

Kevään 2022 viimeinen hakupäivä on 14.4.2022. Jäsenille lähetetään infoa sekä hakulomakkeet.

Ole mukana tukemassa vähävaraisia perheitä ja lahjoita! 

FC Hongan tahtotila on luoda jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuus harrastaa perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Tähän tarvitsemme seuralaisten ja kumppaniemme tukea. Yhdessä meillä on mahdollisuus luoda entistä tasavertaisemmat mahdollisuudet lapsille ja nuorille jalkapallon harrastamiseen ja lajissa kehittymiseen.  

Lahjoitusohjeet  

  1. Lahjoita haluamasi summa juniorirahaston tilille: FI 0612 1530 0016 4627
  2. Tulosta halutessasi lahjakortti, jos haluat antaa lahjoituksen aineettomana lahjana läheisellesi. Yrityksille voimme räätälöidä oman lahjakortin.
  3. Julkaisemme kaikkien halukkaiden juniorirahastoon lahjoittaneiden nimet seuran kotisivuilla. Mikäli haluat lahjoittajan nimen näkyviin kotisivuillemme,  laita pyyntö sähköpostitse osoitteeseen  annariina.seppa@fchonka.fi. Yli 500  euron lahjoitukset uutisoidaan erikseen seuran kotisivuilla, jos lahjoittaja niin toivoo.  

Jani Nieminen keräsi merkkipäiväkeräyksellä merkittävän summan rahaa FC Hongan vähävaraisten perheiden pelaajille. Lue lisää.

Mervi ja Jyrki Kataisen säätiö teki lahjoituksen juniorirahastolle. Lue lisää.

 Yrityslahjoitukset

Yritykset voivat lahjoittaa yllä olevien ohjeiden mukaisesti ja halutessaan olla yhteydessä lahjoituksiin liittyen: annariina.seppa@fchonka.fi / 020 730 4651.


Rahankeräyslupa: RA/2021/258, voimassa alkaen 05.03.2021 –

Kerätyillä varoilla tuetaan toiminnassa mukana olevia vähävaraisia pelaajia, jotta heidän ei tarvitse lopettaa harrastamista maksuhaasteiden vuoksi. Kerättyjä varoja käytetään antamalla maksuhuojennuksia seuran toimintamaksuista. Varoja voidaan käyttää myös turnausmatkoista ja varustehankinnoista aiheutuneisiin kuluihin.

Keräyksen järjestäjä on FC Honka ry.

Kuva: Juhani Järvenpää

Yhteistyössä