Juniorirahasto

FC Hongan toimintaa ohjaavat vastuullisuuden periaatteet. Haluamme toimia niin, että jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus osallistua seuran toimintaan riippumatta perheen varallisuudesta. Jalkapallo kuuluu kaikille!

Juniorirahasto

FC Hongassa on perustettu rahasto seuran vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastuskustannusten tukemiseksi. Rahasto on perustettu FC Hongan johtokunnan 12.9.2019 tekemällä päätöksellä.   

Rahaston tarkoituksena on edistää ja tukea FC Honka ry:n vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamista ja kilpailemista. Tarkoituksensa mukaisesti rahasto jakaa jäsenille avustuksia, joilla katetaan jalkapalloharrastuksen kustannuksia. Varoilla tuetaan toimintamaksuista aiheutuvia kustannuksia tasavertaisesti toimintamaksun piirissä oleville pelaajille. 

Myönnettävä avustussumma riippuu rahaston taloudellisesta  tilanteesta ja hakemusten määrästä. Haku järjestetään kahdesti kauden aikana ja hausta tiedotetaan tarkemmin, kun se on ajankohtainen. 

Rahastolla on oma tili, jolle varat kerätään. Vähävaraisten tukemiseksi tarkoitetut varat pidetään selkeästi erillään seuran muista varoista ja käytetään yksinomaan seuran junioreiden hyväksi. 

Jani Nieminen keräsi merkkipäiväkeräyksellä merkittävän summan rahaa FC Hongan vähävaraisten perheiden pelaajille. Lue lisää.

 

Yhteistyössä