Etsi tältä sivustolta

Syyskokouksen päätöksiä

Julkaistu

FC Honka ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin keskiviikkona, 27.10. Kokouksessa vahvistettiin kauden 2022 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä seuraavan toimintakauden jäsenmaksut. Kokouksessa valittiin myös seuran puheenjohtaja sekä jäsenet erovuoroisten tilalle seuran hallitukseen.

Kausi 2021-22 käynnistää FC Honka ry:n 46. toimintakauden. Kauden toiminnan suunnittelua sekä toteutusta ohjaa seuran strategia, jonka mukaan FC Honka haluaa erottua 2020-luvulla niin seuratyöllään, urheilutyöllään kuin yhteistyöllään. Toiminnan painopisteet on kiteytetty visioon: tuloksellista pelaajakehitystyötä sekä neljään sitä tukevaan päävalintaan: 1) ammattimainen seuratoiminta, 2) osaamisen kehittäminen, 3) entistä vahvempi seurayhteisö ja 4) alueellinen vastuunkanto. Toimintasuunnitelma laadittiin nyt toista kertaa näiden painopisteiden pohjalta tuloskorttimuotoisesti.

Jäsenkokouksen vahvistamat jäsenmaksut kaudelle 2022

Pelaajajäsenmaksu:

  • Lapsi- ja nuorisourheiluvaihe: 185 euroa
  • Aikuisharraste: 60 euroa
  • Jalkapallokoulu: 25 euroa (vapaaehtoinen)*
  • Erityisryhmäjäsen: 5 euroa

Huoltajajäsenmaksu: 30 euroa

Toimihenkilöjäsenmaksu: 10 euroa

Kannattajajäsen (hlö): 150 euroa

Kannattava yhteisöjäsen: 500 euroa

* Jalkapallokoulun vapaaehtoisella jäsenmaksulla mahdollistetaan honkalaiseen perheeseen liittyminen ja seuran huippu-urheiluvaiheen seuraaminen Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kausikorteilla.

Jäsenkokouksen hyväksymässä, kauden 2021-22 talousarviossa arvioitu liikevaihto on noin 2,25M euroa. Talousarvion käsittelyn yhteydessä hyväksyttiin mahdollisuus seuran ylimääräisen toimintamaksun keräämiseen seuran toimintamaksun piiriin kuuluvilta pelaajilta. Sama ylimääräinen toimintamaksu on ollut budjetoituna seuran talousarviossa myös neljällä edellisellä kaudella, mutta sitä ei toistaiseksi ole ollut tarvetta laskuttaa jäseniltä. Yleishyödyllisen yhdistyksen tavoitteena ei ole tehdä voittoa vaan pyrkiä ensisijaisesti nollatulokseen.

Naisten edustusjoukkueelle osoitettua seuran tukea korotettiin kokouksen päätöksellä 45 000 eurosta 50 000 euroon. Naisten joukkue palaa ensi kaudesta lähtien takaisin FC Honka ry:n alle, kun alun perin kolmivuotiseksi hankkeeksi suunniteltu kokeilu Esport Honka Oy:n kanssa jäi lyhyeksi.

Muissa asioissa käsiteltiin jäsenen esittämät, harrastusjoukkueisiin liittyvät aloitteet, joiden osalta edettiin hallituksen esittämillä päätösehdotuksilla. Asian käsittelyn yhteydessä todettiin, että seuratason toiminnasta linjataan ensisijaisesti koko seuraa koskevissa ohjeistuksissa. Samalla todettiin, että joukkuetasolla ylintä päätäntävaltaa käyttää vanhempainkokous, joka voi joukkuekohtaisesti ja yhdessä päättämällä tehdä yksittäisen joukkueen toimintaan liittyviä tarkempia linjauksia, jotka eivät kuitenkaan saa olla ristiriidassa seuran yleisten linjausten kanssa.

Henkilövalinnat kaudelle 2022

Syyskokous valitsi yhdistyksen sääntöjen mukaisesti seuralle sekä puheenjohtajan että hallitusten jäsenet erovuoroisten tilalle. Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Antti Nousiainen. Nousiainen on toiminut seurassa yli vuosikymmenen useissa eri toimihenkilö- ja luottamustehtävissä ja kuulunut pitkään myös yhdistyksen hallitukseen. Nousiaisen siirtyessä hallituksen jäsenestä seuran puheenjohtajaksi, tuli hallitukseen valittavaksi neljä uutta jäsentä. Erovuoroisista jäsenistä Pirkko Ilmonen ja Mika Pulliainen valittiin uudelleen ja uusina jäseninä hallituksessa aloittavat Lauri Hirvonen ja Kirsi Sävelkoski. Henkilöt valittiin tehtäviin yksimielisesti.

Koska seuran sääntöjen mukaan vuosittain erovuorossa tulee olla kolme jäsentä, arvottiin neljän uuden jäsenen kesken erovuoroisuus siten, että Pirkko Ilmonen on erovuorossa vuoden päästä ja loput kolme jäsentä sääntöjen mukaisesti kahden vuoden päästä. Hallituksen varapuheenjohtajana jatkaa Anton Ropa ja muina jäseninä Irina Kupiainen ja Timo Lanki. Seuran tilintarkastajana jatkaa KHT Marko Saxell ja toiminnantarkastajana Anu Karjalainen, varalla Satu Maaranen. Seura kiittää samalla kautensa hallituksessa päättäneitä jäseniä, puheenjohtaja Mariet Louhentoa ja jäsen Kalle Lehtistä merkittävästä panoksestaan seurakehitystyössä.

Tervetuloa uusi kausi, tehdään siitä yhdessä hyvä!

Back to top