Etsi tältä sivustolta

Haemme valmentajia A- ja B-junioreiden tavoitteellisiin joukkueisiin sekä nuorisourheiluvaiheen mustan ja keltaisen linjan joukkueisiin

Julkaistu

Yksi Suomen johtavista juniorijalkapalloseuroista, FC Honka ry, kehittää edelleen organisaatiotaan. Haemme kaudelle 2021-2022 valmennuksellista osaamista U12-U20 poikapuolen mustan ja keltaisen linjan joukkueisiin. Mustan linjan joukkueet pelaavat pääsääntöisesti sarjatasoilla yksi tai kaksi. A- ja B-junioreiden tavoitteellisiin joukkueisiin haemme apuvalmentajia.

Etsimme vuorovaikutustaidoiltaan positiivisesti ulospäinsuuntautuvia henkilöitä, joilla on vahvaa pedagogista osaamista ja hyvä organisointikyky. Edellytämme, että rekrytoitavat valmentajat noudattavat työssään FC Hongan pitkän aikavälin kehittämiseen suunniteltua valmennuslinjaa. Valitut henkilöt perehdytetään tehtävään.

Tavoitteenamme on rekrytoida 5-7 valmentajaa, joille nuorten valmennus on lähellä sydäntä. Työtehtävät täytetään 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Työnkuvat määritellään yksilöllisesti. Jokaiseen työnkuvaan kuuluu harjoitusten ja pelien ohjaamista iltaisin ja viikonloppuisin, säännöllistä kommunikointia pelaajien, vanhempien ja muiden valmennustiimiin kuuluvien henkilöiden kanssa, seuran sisäistä valmentajakoulutusta ja verkostotyötä. Lisäksi työnkuviin on sovittavissa valmentajakoulutusta tai vastaavia tukipalveluita seuran jäsenistölle tai henkilökunnalle.  

Suomen Palloliiton ja UEFA:n valmentajalisenssisuosituksena suositus on C-taso, mutta tämä ei ole välttämättömyys työsuhteen alussa kaikissa toimenkuvissa. Ennen kaikkea odotamme palavaa intoa sekä halua liittyä osaksi mustakeltaista kasvutarinaa ja toimia yhdessä maamme johtavista juniorijalkapallon organisaatioista.

Toivomme hakemuksia mahdollisimman pian ja haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana. Hakuaika työtehtäviin on 31.8.2021 klo 16 asti. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: rekry@fchonka.fi.

Valituilta henkilöiltä tarkastetaan rikosrekisteriote.


Lisätietoja antaa: 

Pojat, nuorisourheiluvaihe musta linja, A- ja B-juniorijoukkueet: 

toiminnanjohtaja Petri Harainen, petri.harainen@fchonka.fi

Pojat, nuorisourheiluvaihe keltainen linja:

valmentaja Kimmo Ketonen, kimmo.ketonen@fchonka.fi


#MeOllaanHonka 

Back to top