Etsi tältä sivustolta

Ilmoittautuminen on auki! Aikuisfutis alkaa elokuussa!

Julkaistu

FC Hongan aikuisfutis – intohimona taito -ryhmä on suunniteltu eri kuntotason liikunnan harrastajille, jotka ovat kiinnostuneita uuden oppimisesta ja jalkapallosta.

FC Hongan jalkapallotuoteperhe saa uuden jäsenen, kun aloitamme Aikuisfutis-toiminnan, jonka tavoitteena on tarjota aikuisille yhteisöllisen liikunnan sekä uuden oppimisen riemua. Jalkapallo on oivallinen ja turvallinen liikuntamuoto kaiken tasoisille liikkujille silloin, kun perehdytään pallon kanssa tehtäviin perustaitoihin. 

Taitoharjoittelussa pystyt säätelemään harjoittelun intensiteettiä oman kunnon mukaan ja samalla kuormitat suuria lihasryhmiäsi, harjoitutat asento- ja liikehallintaa sekä tasapainoasi. Harjoituskerran lyhyissä pelinomaisissa tilanteissa saat nostettua sydämen sykettä. Tällaisella monipuolisella ja säännöllisellä liikunnalla on todettu olevan monenlaisia terveyshyötyjä.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN!

Back to top