Etsi tältä sivustolta

AVIn kokoontumisrajoitukset voimaan 20.8.2021

Julkaistu

AVI tiedotti kiristyvistä kokoontumisrajoituksista, jotka tulevat voimaan 20.8.2021 ja ovat voimassa 12.9.2021 asti. Rajoituksilla ei ole merkittävää vaikutusta jalkapallon harrastustoimintaan, mutta on tärkeää, että jokainen edelleen toimii vastuullisesti ja terveysturvallisesti osallistuessaan FC Hongan toimintaan. 

AVIn tiedote on luettavissa täältä: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69915924

Espoon kaupungin tiedotteen mukaan seurojen harrastustoiminta voi jatkua sekä sisällä että ulkona. Pukukopit ovat käytössä, mutta niiden käytön välttämistä suositellaan. Toiminnassa tulee noudattaa AVIn antamaa ohjeistusta. Kaikki kilpailutoiminta jatkuu, mutta harjoituspelien perumista tai siirtämistä suositellaan. 

Palloliitto julkaisi aiheesta oman tiedotteensa 13.8.: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/harrastustoiminta-saa-jatkua-liikutaan-vastuullisesti-ja-pidetaan-huolta-omasta-ja
 

Edustusjoukkueiden ottelut

AVIn asettamat rajoitukset tuovat muutoksia edustusjoukkueidemme ottelutapahtumiin. Yleisömäärää tullaan merkittävästi rajoittamaan, minkä vuoksi juniorikausikortilla ei valitettavasti pääse seuraamaan FC Hongan Veikkausliigan tai Kansallisen liigan kotiotteluita 20.8.-12.9.2021 välisenä aikana. 

Back to top