Etsi tältä sivustolta

Haku käynnissä valmennuspäällikön huipputehtävään

Julkaistu

FC Honka ry hakee valmennuspäällikköä vahvistamaan keltamustaa kasvutarinaa. Etsimme henkilöä, jolla on intohimoa ja ammatillista osaamista rakentaa organisaatiostamme entistä vahvempi kokonaisuus. 

FC Hongan tavoitteena ja visiona on tuloksellinen pelaajakehitystyö. Huippu-urheiluun tähtäävän pelaajapolun kautta Honka tarjoaa pelaajilleen erinomaisen ympäristön kehittyä ja tavoitella sekä kansallista että kansainvälistä kärkeä. Pelaajakehitystyön laadun edelleen kehittäminen on yksi tärkeimmistä lähivuosien tavoitteista. FC Hongan toimintaa ohjaa tuore strategiamme, joka on suunniteltu vuosille 2020-2024.  FC Honka on päässyt Palloliiton Laatujärjestelmän korkeimman tason 5 osalta vaiheeseen, jossa seurayhteisölle on luotu pelaajakehitysohjelma. 


Valmennuspäällikön päätehtävänä on vastata seuran huippu-urheiluun tähtäävän nuorisourheiluvaiheen tyttöjen ja poikien akatemia ja mustan -linjan toiminnasta sekä vastata nuorisourheiluvaiheen honkalaisen valmennuslinjan kehittämisestä ja toimeenpanosta yhdessä muun valmennuksen ja urheilutoimenjohtajan kanssa.  

Valmennuspäällikön avaintehtäviä ovat muun muassa: 

  • valmentajien valmentaminen ja esihenkilönä toimiminen   
  • honkalaisen valmennuslinjan kehittäminen ja toimeenpaneminen yhdessä valmentajien kanssa  
  • yhteistyö huippu-urheiluvaiheen ja lapsiurheiluvaiheen kanssa 
  • aktiivinen rooli espoolaisessa seurayhteisössä  

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja järjestelmällistä työotetta. Kokemus urheilutoiminnan johtamisesta on eduksi. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta:  

  • laaja-alaista näkemystä toiminnan kehittämisestä ja muutosten läpiviennistä  
  • kokemusta ja näyttöä aiemmasta innostavasta esimiestyöstä ja osaamisen kehittämisestä  
  • soveltuvaa koulutusta, vähintään Palloliiton UEFA B -valmentajakoulutusta sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tuntemus Ekkono-metodista luetaan hakijan eduksi. 

Vaikka koulutus ja kokemus ovat tärkeitä, lopullisen vaikutuksen meihin tulee tekemään persoonasi.   

Lisätietoa tehtävästä antaa urheilutoimenjohtajamme Petri Vuorinen. Ole yhteydessä Petriin (petri.vuorinen@esport.fi) sähköpostilla, niin hän ottaa sinuun yhteyttä.  

Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 22.06.2021 mennessä petri.vuorinen@esport.fi. Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 


Organisaatiossamme työskentelee tällä hetkellä 22 päätoimista henkilöä, joista kolme seurahallinnon ja 18 urheilutoimen puolella. Sopimuksellisia valmentajia seurassa toimii yhteensä noin 40 ja vapaaehtoisia toimihenkilöitä yli 200. Joukkueita seurassa on lähes 70. Seurayhteisöömme kuuluu myös Esport Honka Oy omana organisaationaan, joka vastaa miesten huippu-urheilusta Veikkausliigaa pelaavan miesten edustusjoukkueen, Kansallisen liigan joukkueen,  Miesten Kakkosta pelaavan reservijoukkueen ja B:n SM-sarjaa pelaavan U17 Akatemian osalta. Jäseniä seurassamme on n. 1800.  

Visio ja arvot 

Me ollaan Honka, jalkapalloyhteisö nuorimmasta jalkapallokoululaisesta erityisryhmäläisiin ja aina menestyneimpiin ammattilaisiin. Honkalaiseen perheeseen kuuluvat niin pelaajat kuin heidän läheisensä, joukkueiden ja seuran toimijat ja kannattajat. Jalkapallo on meille rakas laji, jossa haluamme jatkuvasti oppia ja kehittyä ilon ja yhteisöllisyyden kautta, toisiamme kannustaen. 

Visionamme on toiminta, jossa pelaajakehitystyötä toteutetaan motivoivasti, pitkäjänteisesti ja kiirehtimättä niin, että tulokset kantavat hedelmää läpi lapsi- ja nuorisourheiluvaiheiden. Kehitämme pelaajiamme aina ilon, ammattiylpeyden ja lajirakkauden ilmapiirissä, olipa tavoitteena liikunnallinen elämäntapa, antoisa harrastus tai jalkapalloilijan ammatti. Olemme onnistuneet työssämme, kun pelaajamme jatkavat aktiivisina lajin parissa mahdollisimman pitkään ja mahdollisimman pitkälle. 

Toimintaamme ohjaavat arvot taito, kilpailu ja vastuu.  

Toimintamme on hyvän hallinnon mukaista, avointa ja läpinäkyvää. Uskomme, että se luo kestävimmän mahdollisen pohjan koko seuran toiminnalle. Edistämme yhdenvertaisia ja tasa-arvoisia mahdollisuuksia osallistua lajiin ja sen päätöksentekoon. Toimimme kestävästi myös tulevia sukupolvia kohtaan, jotta keltamusta kasvutarina jatkuu vahvana myös tulevina vuosikymmeninä. 

Seuran arvot

Back to top