Etsi tältä sivustolta

Onnittelut lukiosta ja ammattikoulusta valmistuneille ja aurinkoista loman aloitusta kaikille honkalaisille!

Julkaistu

Yksi kevään uusista ylioppilaista on FC Hongan N2 joukkueessa vuodesta 2018 alkaen pelannut Emma Hämäläinen, joka valmistui Porkkalan lukiosta.

Emma kertoo lukion jälkeisistä suunnitelmistaan:

”Lukion jälkeen aion pitää välivuoden, sillä en oikeastaan ole vielä aivan varma siitä, mitä haluaisin tulevaisuudessa opiskella. Välivuoteni aikana aion tehdä paljon töitä, selvittää hieman tulevaisuuden suunnitelmiani opiskeluihin liittyen ja totta kai keskittyä täysillä myös fudikseen!

Haaveilen tällä hetkellä eniten ulkomaanmatkoista ja lämpimästä sekä tapahtumarikkaasta kesästä. Jalkapallon osalta haaveilen, että pelaisin henkilökohtaisella tasolla hyvän kauden ilman loukkaantumisia.”

Onnittelut Emma 💛.

#meollaanhonka

Back to top