Etsi tältä sivustolta

FC Honka hakee oman toimen ohella toimivia valmentajia nuorisourheiluvaiheeseen

Julkaistu

Yksi Suomen johtavista juniorijalkapalloseuroista, FC Honka ry, kehittää edelleen organisaatiotaan. Haemme kaudelle 2021-2022 valmennuksellista osaamista U12-U20 sekä tyttö- että poikapuolen mustan ja keltaisen linjan joukkueisiin.   

Etsimme vuorovaikutustaidoiltaan positiivisesti ulospäinsuuntautuvia henkilöitä, joilla on vahvaa pedagogista osaamista ja hyvä organisointikyky. Edellytämme, että rekrytoitavat valmentajat noudattavat työssään FC Hongan pitkän aikavälin kehittämiseen suunniteltua valmennuslinjaa. Tavoitteenamme on rekrytoida 5-7 valmentajaa, joille nuorten valmennus on lähellä sydäntä. Työtehtävät täytetään 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.  

Työnkuvat määritellään yksilöllisesti. Jokaiseen työnkuvaan kuuluu harjoitusten ja pelien ohjaamista iltaisin ja viikonloppuisin, säännöllistä kommunikointia pelaajien, vanhempien ja muiden valmennustiimiin kuuluvien henkilöiden kanssa, seuran sisäistä valmentajakoulutusta ja verkostotyötä.  Lisäksi työnkuviin on sovittavissa valmentajakoulutusta tai vastaavia tukipalveluita seuran jäsenistölle tai henkilökunnalle.  

Edellytämme hakijoilta vahvaa koulutuksellista tai kokemusperäistä näyttöä nuorten jalkapallon lajivalmennuksesta. Liikunta-, kasvatus- tai opetusalan koulutuksen katsomme eduksi.  

Suomen Palloliiton ja UEFA:n valmentajalisenssisuosituksena suositus on C-taso, mutta tämä ei ole välttämättömyys työsuhteen alussa kaikissa toimenkuvissa. Ennen kaikkea odotamme palavaa intoa sekä halua liittyä osaksi mustakeltaista kasvutarinaa ja toimia yhdessä maamme johtavista juniorijalkapallon organisaatioista.  

Hakuaika työtehtäviin on 15.7. klo 16 asti. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: rekry@fchonka.fi. Palaamme sinulle viimeistään elokuun alussa. 

Valituilta henkilöiltä tarkastetaan rikosrekisteriote.


Lisätietoja antaa: 

Tytöt nuorisourheiluvaihe:

valmentaja Ari Innala, ari.innala@fchonka.fi

Pojat, nuorisourheiluvaihe keltainen linja: 

valmentaja Kimmo Ketonen, kimmo.ketonen@fchonka.fi

Pojat, nuorisourheiluvaihe musta linja: 

toiminnanjohtaja Petri Harainen, petri.harainen@fchonka.fi


#MeOllaanHonka 

Back to top