Etsi tältä sivustolta

Jalkapallokoulujen ilmoittautuminen on avattu!

Julkaistu

Onko perheessänne jalkapallokouluikäisiä lapsia? Nyt voitte ilmoittautua toukokuussa alkaviin jalkapallokouluihin!

FC Hongan jalkapallokoulut on suunnattu tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan maailman suosituimman urheilulajin saloihin liikunnallisten leikkien ja pelien kautta. Jalkapallokouluissa tutustutaan palloon pelivälineenä ja kehitetään lasten liikunnallisia perusvalmiuksia.

Kesän jalkapallokouluissa on tänä vuonna teemana jalkapallon EM-kisat! Tervetuloa mukaan kaikki 2014-2016 syntyneet, pienet Helmarit ja Huuhkajat! Lue lisää ja ilmoittaudu.

Uutena toimintamuotona järjestämme 5-8 -vuotiaille tytöille UEFA PlayMakers -jalkapallokoulun, jossa jalkapalloon tutustutaan Frozen-tarinan kautta. UEFA Playmakers -ohjelman kautta FC Honka haluaa tarjota nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloon harrastuksena. Ensimmäiset kahdeksan osallistumiskertaa ovat maksuttomia! Lue lisää ja ilmoittaudu.


Parhaimmillaan jalkapallokouluun osallistuminen on alku vuosia kestävälle, rakkaalle harrastukselle, jossa on mahdollisuus kehittyä ja oppia ja joka antaa lapsille rohkeutta ja itsevarmuutta!

Jalkapallokoulun jälkeen on helppo siirtyä varsinaiseen joukkuetoimintaan. FC Hongassa on tytöillä ja pojilla kattava pelaajapolku, jonka kautta jokainen voi omalla tasollaan kehittyä ammattimaisessa valmennuksessa.

Noudatamme toiminnan osalta Valtioneuvoston ja Palloliiton ohjeita koronavirustilanteeseen liittyen

Tervetuloa mukaan!

#MeOllaanHonka

Back to top