Etsi tältä sivustolta

Harjoitusvuorot ja joukkuetoiminta pysyvät toistaiseksi ennallaan

Julkaistu

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 24.3.2021, että alueella voimassa olevia yksityistilaisuuksiin, harrastustoimintaan, julkisten tilojen käyttöön ja etätyöhön liittyviä rajoituksia ja suosituksia jatketaan 30.4.2021 saakka. Koronakoordinaatioryhmä on huolissaan epidemian leviämisestä alueellaan ja katsoo, että olemassa olevien rajoitusten ja suositusten jatkaminen on perusteltua virusmuunnosten leviämisen uhan torjumiseksi.

FC Hongan harjoitusvuorot ja joukkuetoiminta pysyvät toistaiseksi ennallaan 10.3.2021 julkaistun tiedotteen mukaisesti.

Maan hallitus esittää liikkumisvapauden ja lähikontaktien väliaikaista rajoittamista sekä maskipakkoa pahimmille epidemia-alueille, joihin Espoo kuuluu. Hallitus antoi lakiesityksen eduskunnalle torstaina 25. maaliskuuta. Vielä ei ole tiedossa, millaisia vaikutuksia mahdollisilla uusilla rajoituksilla tulee olemaan FC Hongan toimintaan. Tiedotamme asiasta, kun yksityiskohdat tarkentuvat.

#MeOllaanHonka

Back to top