Etsi tältä sivustolta

Harrastustoiminnan rajoitukset jatkuvat

Julkaistu

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 5.1.2021, että 26.11.2020 tehdyn linjauksen mukaiset rajoitukset jatkuvat 31.1.2021 saakka. Linjauksilla reagoidaan epidemian leviämisen ja sosiaali- ja terveydenhuollon ylikuormittumisen uhkaan. Määräaikaisia suosituksia ja rajoituksia jatketaan tarvittaessa.

Koronakoordinaatioryhmä arvioi 14.1.2021 uudelleen, voidaanko lasten ja nuorten harrastustoimintaa avata asteittaisesti. Tiedotamme joukkueenjohtajia ja valmentajia mahdollisista muutoksista perjantaina 15.1.2021.
 

Vaikutukset FC Honka ry:n toimintaan

Hallit ovat edelleen suljettuna ja kaikki harjoittelu tapahtuu ulkona. Yli 20-vuotiaiden toiminta on keskeytetty kokonaan. 30.11.2020 myönnettyjen poikkeusajan harjoitusvuorojen voimassaoloa jatketaan 31.1.2021 asti.

FC Honka ry ei määrittele harjoituksille tarkkaa pakkas- tai kelirajoitusta. Suosittelemme kuitenkin pakkasrajan asettamista -15 asteeseen. Olosuhteiden vuoksi tehtävä peruutus mietitään yhdessä joukkueen valmennuksen ja joukkueenjohdon kanssa.
 

Toimintamaksut

Tammikuun toimintamaksut laskutetaan normaalisti ensi viikon alussa. FC Honka ry:n hallitus tarkastelee olosuhdekuluista saatuja säästöjä ja niiden vaikutuksia toimintamaksuun sitten, kun rajoitusten kokonaiskesto ja vaikutukset ovat selvillä.

N2-joukkueelta ei peritä tammikuun toimintamaksua, koska aikuisjoukkueen toiminta on kokonaan keskeytetty.
 

Toimintaohjeet epidemian aikana

Edelleen on tärkeää noudattaa seuraavia toimintaohjeita:

 • Harjoituksiin ei koskaan voi osallistua, mikäli tuntee olonsa vähänkään sairaaksi. Poissaoloista ilmoitetaan valmentajalle. 
 • Perhe tekee itse päätöksen osallistumisesta harjoituksiin. Mikäli perheessä on riskiryhmään kuuluvia, niin tämä tulee ottaa huomioon, kun pohtii harjoituksiin osallistumista. Jokainen pelaaja osallistuu harjoituksiin omalla vastuullaan. 
 • Ennen harjoituksiin osallistumista tulee pestä kädet huolella ja kädet on hyvä pestä myös harjoitusten jälkeen. Omaa desinfiointiainetta on myös hyvä pitää mukana. 
 • Harjoituksiin ei saavuta ennen oman harjoitusvuoron alkua. 
 • Juomapullo on harjoituksissa vain omassa käytössä eikä juomapulloa saa lainata kenellekään. 
 • Sylkemistä kentällä tulee välttää. 
 • Jos joudut yskimään tai aivastamaan, yski tai aivasta hihaasi tai paitasi sisään. 
 • Pukuhuoneissa ja muissa sisätiloissa kokoontuminen ei ole sallittua tällä hetkellä.
 • Yli 15-vuotiaiden tulee käyttää kasvomaskia kaikissa muissa kuin varsinaisessa harjoitustilanteessa. Kasvomaskin käyttöä suositellaan myös tätä nuoremmille.
 • FC Honka ry:n valmentajien osalta noudatamme edelleen sitä, että etäisyys valmentajan ja muiden ihmisten välillä on 1-2 metriä koko harjoituksen ajan. Suosittelemme etäisyyden pitämistä kaikille aina, kun se on mahdollista.
 • Tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu on Espoon kaupungin tartuntatautiviranomaisilla. Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön. Olisi toivottavaa, että tartunnan saaneen pelaajan huoltajat olisivat yhteydessä seuraan tartunnan tultua ilmi.
 • Espoon kaupungin ohjeistus tartuntaepäilyjen kohdalla.

Back to top