Etsi tältä sivustolta

Kevätturnauksen ennakkoilmoittautujan hinta voimassa 17.1. asti!

Julkaistu

Joulutauko ja uusivuosi ovat nyt ohi, ja harrastustoiminta käynnistelee itseään pikkuhiljaa kohti normaalia. Me FC Hongassa haluamme vuoden 2021 kunniaksi järjestää Pk-seudun laadukkaimman kevätturnauksen, jossa jokainen peliryhmä pääsee haastamaan itseään oman tasoisia vastustajiaan vastaan. Turnauksessa on kutsusarja ja haastesarja ja turnaus on tarkoitettu 2012 ja 2013 syntyneille pojille.

Molemmissa sarjoissa pääpointtina ovat kovatempoiset pelit, joissa jokainen minuutti ratkaisee. Kovan tempon takaavat vain 15 minuutin kestoiset ottelut, keskittyneet ja innostuneet pelaajat sekä osaavat tuomarit.

Turnaukset ovat pelaajille hauskoja ja tärkeitä tapahtumia kehittymisen kannalta. Haluamme tarjota myös valmentajille mahdollisuuden kehittyä  ja verkostoitua turnauksen aikana. Järjestämme toimistollamme vapaaehtoisen koulutuksen kaikille turnaukseen osallistuville valmentajille lapsiurheiluvaiheen valmentamisen ajankohtaisista teemoista. Lisäksi toimistomme Lounge-tiloissa on mahdollisuus vapaamuotoiseen keskusteluun ja verkostoitumiseen koko turnauksen ajan.

Turnaus järjestetään 17.-18.4.2021 Tapiolan urheilupuistossa. Haastesarja on yksipäiväinen ja kutsusarja kaksipäiväinen. Turnauksen hinta on 200e, mutta 150 euron EarlyBird hinnalla  turnaukseen voi ilmoittautua vielä sunnuntaihin 17.1 mennessä.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Juhani Järvenpää

Back to top