Etsi tältä sivustolta

Kospro oy osti yrityspaketin tukeakseen juniorijalkapalloa

Julkaistu

FC Honka ry:llä on käynnissä kampanja, jonka tuotto osoitetaan seuran junioritoiminnan tukemiseen koronaepidemiasta johtuvan keskeytyksen aikana ja sen jälkeen. Tukivaihtoehtoina ovat joko yksityishenkilön kannattajapaketti tai yrityksille ja muille yhteisöille suunnattu yrityspaketti. Olemme suunnitelleet tukikampanjaa varten oman t-paidan.

Kospro Oy halusi tukea FC Hongan junioritoimintaa ostamalla yrityksille suunnatun, 450 euron arvoisen yrityspaketin. Yrityksen perustaja ja toiminnanjohtaja Juha Koskinen kertoo tukipäätöksen taustoista:

“Halusin tukea kampanjaa, joka tukee nuorten ja lasten urheilumahdollisuuksia. Honka on ollut minulle rakas seura pienestä lähtien. Olen ylpenänä pelannut Hongan pelipaidassa yli 20 vuotta. Seura on antanut paljon, joten halusin antaa jotain pientä takaisin. 

Aloitin itse pelaamisen juniorina, joten tiedän miten jalkapallo on lapsille mahdollisuus saada kavereita, urheilla ja hankkia terveitä elämäntapoja.

Vallitseva tilanne ja urheiluseurojen haasteet herättävät huolta siitä, miten seurat pärjäävät ja kuinka ne selviytyvät vaikeasta tilanteesta taloudellisesti. Myös ihmisten ja perheiden taloudellinen ja henkinen hyvinvointi huolestuttaa.”

Lämmin kiitos Juha Koskiselle ja Kospro Oy:lle tärkeästä tuesta!

Tue juniorijalkapalloa ja osta kannattaja- tai yrityspaketti

Kospro Oy on perustettu vuoden 2019 lopulla. Kospro tarjoaa rakennusalan hankinnan asiantuntijapalveluita. Kohderyhminä ovat rakennusliikkeet, materiaaliteollisuuus ja muut rakennusalalla toimivat tahot. Yrityksen perustajana ja toimitusjohtajana toimii Juha Koskinen. Yhteystiedot: juha.koskinen@kospro.fi

Back to top