Me ollaan Honka

Keltamusta seurayhteisömme on haastavan tilanteen edessä. Ajatus, jossa sukupolvi honkalaisia menettäisi otteensa jalkapalloon kokonaan, on tunteita herättävä. Uskomme, että seurayhteisömme kantaa tämän yli. Nyt jos koskaan, tarvitsemme tukeasi.

Osoita tukesi ostamalla tukipaketti

Kampanjan tuotto osoitetaan seuran junioritoiminnan tukemiseen keskeytyksen aikana ja sen jälkeen, jotta voimme jatkossakin kehittää pelaajiamme ilon, ammattiylpeyden ja lajirakkauden ilmapiirissä.

Olemme suunnitelleet tukikampanjaa varten oman t-paidan, jota toivomme kannattajiemme kantavan tänä vuonna merkiksi juniorijalkapallon arvostuksesta ja kuulumisesta keltamustaan perheeseemme. T-paitaa voi hankkia sekä aikuisten (XS-XXXXL) että lasten koossa (90/100 cm – 150/160 cm)  ja sen materiaali on 100% puuvilla. Aikuisten malli on unisex, muotoonleikattu kapeampi malli. 

Kutsumme kaikki tukensa seuralle tällä kampanjalla osoittaneet myöhemmin tänä vuonna järjestettävään Honka-päivään, joka on hyvä hetki tunnustaa väriä, kohdata yhteisömme jäseniä ja iloita seuran 45-vuotisesta taipaleesta yhtenä Suomen merkittävimmistä  juniorijalkapalloseuroista.

Valitse alta joko yksityishenkilön kannattajapaketti tai yrityksille ja muille yhteisöille suunnattu yrityspaketti.  Vahvistettuasi tilauksen, saat tilausta vastaan laskun 1-2 arkipäivän kuluessa. Tilaukset toimitetaan postitse. Tilaukset pyritään toimittamaan noin 30 vuorokauden sisällä. Koronaviruksesta johtuvien poikkeusolojen johdosta toimituksissa voi olla viivettä.

Kannattajapaketti
  • #MEOLLAANHONKA -kampanjapaita
  • Kutsu syksyn Honka-päivään
  • Nimi haluttaessa sivuston kannattajalistalle

45.00 € »

Yrityspaketti
  • #MEOLLAANHONKA -kampanjapaita
  • Yrityksen logo sivuston kumppanilistalle
  • Yritysesittely logolla FC Honka ry:n somekanavissa kampanjaan liittyen
  • Kutsu syksyn Honka-päivään

450.00 € »

Tällä tavoin mukaan tukemaan

Valitse tukimuoto

Täytä alla olevaan lomakkeeseen tarvittavat tiedot. Lähetämme tilauksesta laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kannatuspaidat toimitetaan tilausjärjestyksessä sen jälkeen, kun ne saapuvat.

Tilaajan tiedot

Valitse tilattavien pakettien määrä

Valitse paidan koko

Paita 2
Paita 3

Kannattajapaketti

Paketti: 45 €
Käsittely- ja toimituskulu: 4,90 €
Hinta yhteensä: 49,90 €
Paketti: 90 €
Käsittely- ja toimituskulu: 4,90 €
Hinta yhteensä: 94,90 €
Hinta yhteensä: 135 euroa

Yrityspaketti

Hinta yhteensä:
450 €
900 €
1350 €

Tällä kysymyksellä varmistetaan, että lähettäjä ei ole robotti: