Etsi tältä sivustolta

Kirjoita kirje tai piirrä kuva ja ilahduta espoolaista ikäihmistä

Julkaistu

Hei honkalainen lapsi tai nuori,

FC Honka ry organisoi yhteistyössä Espoon kaupungin vanhusten palveluiden kanssa kampanjan. Voimme yhdessä ilahduttaa espoolaisia ikäihmisiä, jotka saattavat koronaepidemian aikaan kokea yksinäisyyttä, kun vierailuja on rajoitettu. 

Toivoisimme, että FC Hongan lapsi- ja nuorisourheiluvaiheen junioripelaajamme kirjoittaisivat kirjeen tai kortin tai halutessaan piirtäisivät kuvan. Espoon vanhuspalveluiden työntekijät jakavat kirjeitä ja piirustuksia sekä hoivakotien asukkaille että kotihoidossa oleville ihmisille.

Espoon kaupungin vanhusten palveluiden johtaja Matti Lyytikäinen kertoo ilahtuneensa kampanja-ajatuksesta ja yhteydenoton lämmittäneen myös siksi, että hän on juniorina itsekin pelannut jalkapalloa silloisessa Tapion Hongassa (1964-1972). Iloitsemme tästä yhteistyöstä ja toivomme, että mahdollisimman moni pelaajamme osallistuu kirjeiden ja piirustusten lähettämiseen!

Ohjeet kirjeiden kirjoittamiseen ja toimittamiseen:

  • Voit kertoa kirjeessä tai kortissa esim. ikäsi, etunimesi, missä joukkueessa pelaat ja mitä omatoimiharjoitteluun tai koulunkäyntiisi kuuluu sekä muita kuulumisia. Lopuksi voi vastaanottajalle lähettää hyviä toivotuksia.
  • Toimita kirje, kortti tai piirustus 10.5.2020 mennessä FC Honka ry:n postilaatikkoon osoitteeseen Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo (postilaatikko sijaitsee punaisen toimistorakennuksemme kulmassa). Kirjoita kuoreen tai korttiin ”terveisiä ikäihmiselle”
  • Voit toimittaa kirjeen halutessasi myös sähköpostitse osoitteeseen toimisto@fchonka.fi niin tulostamme sen puolestasi. Kirjoita sähköpostin otsikoksi ”terveisiä ikäihmiselle”
  • Toimitamme kirjeet, kortit ja piirustukset toukokuun aikana Espoon kaupungin kotihoidon ja hoivakotien työntekijöille, jotka jakavat ne eteenpäin. Tavoitteenamme on saavuttaa erityisesti ne ikäihmiset, joilla ei ole tällä hetkellä tiivistä yhteydenpitoa omaisiin tai ystäviin.

Osallistu tärkeään kampanjaan! Pienellä teolla voit tuottaa suuren ilon!

Back to top