Etsi tältä sivustolta

Läpimurtosäätiö myönsi FC Hongan juniorirahastoon 5000 euroa

Julkaistu

FC Honka ry tukee juniorirahastonsa kautta kymmeniä lapsia ja nuoria vuosittain. Tukea jaetaan tasavertaisesti toimintamaksun piirissä olevien pelaajien kesken. Tukihakemusten määrä on ollut kasvussa jo useamman vuoden ajan. Tällä kaudella 2022–2023 tukea on jaettu yli 60 pelaajalle.

FC Hongan tahtotila on antaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuus harrastaa perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta.

Läpimurtosäätiön FC Hongalle myöntämä tuki on merkittävä ja auttaa sen tavoitteen saavuttamista, että jokaisella lapsella on mahdollisuus pelata jalkapalloa eikä harrastus lopu sen vuoksi, että perheellä on taloudellisesti tiukkaa. Avustus ohjataan lyhentämättömänä FC Hongan pelaajien tukemiseen.

”FC Hongan yksi arvoista on vastuu, ja juniorirahastosta myönnetyt tuet ovat tärkeä osa vastuullista seuratoimintaa. Tuen tarve kasvaa vuosi vuodelta. Läpimurtosäätiön 5000 euron lahjoituksen turvin voimme mahdollistaa monen pelaajan harrastuksen jatkumisen. Meille onkin tärkeää, että rahasto säilyy elinvoimaisena ja työtä voidaan tehdä pitkäjänteisesti. Sen eteen teemme kovasti töitä”, toteaa FC Hongan hallinto- ja viestintäpäällikkö Annariina Seppä.

Läpimurtosäätiö

Läpimurtosäätiön ytimessä on urheilun voimaannuttava tunne – oli kyse sitten huippu-urheilijan ensimmäisestä kansainvälisestä tittelistä tai vastikään harrastuksensa aloittaneen pelaajan ensimmäisestä maalista. Urheilu on tie, joka mahdollistaa nuorille oman potentiaalin löytämisen ja itsensä voittamisen.

“Valitut seurat tekivät säätiöön vaikutuksen toimintansa suunnitelmallisuudella, halulla viedä seuraa eteenpäin ja erityisesti toiminnan arvolähtöisyydellä. Kaikkia näitä seuroja yhdistää aito halu auttaa lapsia ja nuoria liikunnan keinoin”, kertoo säätiön lasten ja nuorten liikunnan apurahasta vastaava Julia Lang.

Lue Läpimurtosäätiön uutinen


Lämmin kiitos lahjoituksesta, Läpimurtosäätiö! Jalkapallo kuuluu kaikille!

Lahjoita FC Hongan juniorirahastoon

Back to top